Super Pufi de ian-feb 2010 (35)
Raspunsuri - Pagina 20
sorina_bz spune:
Buna dimineata, o cafelutza?!
Dece, Simply
...m-am amuzat cu pozitiile..![]()
Bea...ce Adam-nazdravan ai tu acolo...te cam tine treaza, grasunelul mamii!
Cu trompele...eu le-am legat, dupa iris...N-as sti ce sa te sfatuiesc..e mai mult cum iti spune inima..
Larisel...ce bine ca gasiti timp si pentru voi doi! Felicitari pentru tunsoarea gemanutzelor, abia astept sa vad poze! Ciocul ala de care spuneam, semi-moale-semi-tare, e de la cana www.playtexbaby.com/CupsMealtime/The-First-Sipster-Cup" target="_blank">asta, nu e nici moale-moale (de silicon), nici tare-tare(din plastic dur). E dintr-un material ca un cauciuc tare, nush sa explic mai bine, offf...
Ruxita....ma bucur ca.."universul conspira", si ca functioneaza planul tau, cu schimbarea atitudinii!
O sambata frumoasa va doresc, merg la shmotrul silnic, si la princesita, ca e treaza si-l calareste pe tati de vreo 15 min
!

decenuela spune:
neatza fetili...asa da...sarumana de cofe sorina...te-ai intors la serviciu...![]()
o ..da ce limbarnitza avurati aseara...daca stiam ma bagam si eu in seama ca m-am culcat dupa 12....
bea...mi-am adus aminte ... ca tot ziceai tu ca am facut..

data trecuta...sa te intreb....acum cum stati cu siecsul..tot abstinentza?
larisel, sa le fie debine tunsoarea princesitelor....io nu ma indur ink...seamana cu cretulinii lui a bb
.... park mai vreau sa prelungesc un pic...visarea:)
ruxita...tine-o tot asa...eu demult am constientizat asta si anume..ca sa obtii ceva de la celalat tre sa schimbi ceva la tine ....si sa abordezi totul nu cum se asteapta el ed obicei ....( v-am zis io o porcarie de bank park...dar cu substrat...." barbatul banuieste femeia de infidelitate...azi asa maine asa....se gandeste sa abordeze subiectul...face un plan de batatie...eu o s-o intreb..unde ai fost....ea o sa zica..am fost la o prietena....eu ii voi zice..minti....te-am vazut ..ai fost si te-ai intalnit k jiji....etc....ajunge femeia acasa ...el o intreaba....DE UNDE VII?....EA....DE LA F....... ....el ramane socat....nu mai avea cuvinte....si-i zice...CE TE INTREB EU SI CE-MI RASPUNZI TU!!!.. si ete asa...se duse scandalu' )
cu vesela....eu n-am avut din plastic...bine am castronelele lui...si nici lingurile nu le mai folosesc alea de bb...ii dau din linguri normale...cu bibe...ink mai folosim la lapte...apa o bea din cana cu pai sau din acele sticle cu tzutzuroi... eu zic ca e timp de toate....
de ex speram ca la tzara o sa-l tin in putza goala cat mai mult....daca nu a fost fff cald n-am putut...dar gata face kk normal...papa f bine si orice...evident nu prajeli...etc
la noi aplouat toata noaptea....acu e ok...dar e ud pestetot si ma gandeam ca i-ar fiprins bine niste cizme de cauciuc....
ma pregatesc sufleteste pt o portie de alivanca ( fac poze
) cred ca o sa manance si jiji
sa aveti o sambata frumu
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
danasor spune:

LA MULTI ANI RADU!!!!

MP sa-ti traiasca baiatul cel mare, sa fie sanatos, ca frumos deja e... ne e dor de tine, hai intra sa dai ceva de baut

danasor spune:
Dece esti supi pe mine, ca vad ca nu m-ai bagat in seama 
Sorina
de cafelutza, m-ai impresionat cu programul de vacanta al Diane, felicitari
,pupam frumoasele 

miremia spune:
Neata!
La Multi Ani Radu!
Sa iti traiasca baiatul MP si sa-ti aduca multe bucurii!
Pupam si pe Alex.
de cafea Sorina!
Dana cred ca n-a vazut mesajul dece, ca ea nu se supara.
Iar ma bag ca musca in lapte, ea pleaca din zona la inceputul sapt viitoare.
Larisel ma intrebam daca ai ala gradi particulara nu fac discount pt gemeni.![]()
Sa va fie de bine tunsoarea,
fetele frumoase!
Bea te-ai odihnit ceva? 
Mara s-a trezit la 8 
(pt noi e devreme), eram super ofticata, muream de somn. Si se ridica in picioare si da sa plece, o intreb unde se duce si ea imi zice foarte dragut "apa", apoi isi ia sticla de apa. E prima data cand zice 
, de acum nu mai moare de sete.
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
decenuela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danasor Dece esti supi pe mine, ca vad ca nu m-ai bagat in seama ![]() Sorina de cafelutza, m-ai impresionat cu programul de vacanta al Diane, felicitari ,pupam frumoasele ![]() ![]() ![]() pui mic |
aoleu...nuuuuuuuuuuuuuuu...cum poti sa spui asta....eu sunt praf k kapul...si uit de la gura la mana si invers...
abia acu mi-am adus aminte k vii mai inspre nord....nu stiu ce sa zic....noi marti ne intoarcem....voi cand mergeti????

Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
ale1212xa spune:
neatza
am venit si eu la cafea...sunt la zi cu cititul dar nu am mai avut putere sa si scriu...mi-a fost un somn zilele astea...nu stiu...ma-m trezit tarziu, am dormit la pranz cu Dragos, seara la 10 pic lata...
acu imi e somn![]()
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem 
miremia spune:
Mai bag un cra cra si fac capitol nou.![]()
Eu eram in bucatarie, faceam un orez cu lapte, Pe Mara o lasasem la tv la baby Einstein. Vine in bucatarie si incepe sa cante si sa faca piruete. Eu ii zic bravo, hai sa mergem la tv...cand colo ea se jucase cu telecomenzile si daduse pe MTV! Deci copilul incerca sa-mi zica ca nu mai are baby Einstein, pt ca a dat pe muzica (dans). Astia-s foarte tari cu modul lor de comunicare, i'm speechless!
Gata, bag capitol nou.
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
decenuela spune:
oooooooo mollista noastra....a inceput sa ceara apa...in curand o sa caute lamaia prin frigi![]()
el s-a trez la 6 juma si a trebuit sa-i incalzesc laptele...apoi nu mai adormea...( a dormit pana la 8 juma) dar eu n-am mai adormit si....eram asa somnoroasaaaaaa...asta e....
LA MULTI ANI RADU....SA CRESTI MARE SI SANATOS..SI SA-TI BUCURI PARINTII....PUPAM NEMTZOII
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...