Super Pufi de ian-feb 2010 (35)
Raspunsuri - Pagina 19
simplicity spune:
La multi ani Radu de MP
Cuscra, felicitari pt ce copii frumosi si destepti ai, sa fiti mereu fericiti si sa aveti parte de tot ce va doriti in viata
Mami de
ArianaMotto-ul meu:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."
simplicity spune:
Dece as vrea sincer sa dezvolt subiectul, dar nu stiu....pt ca m-a prins sotul foarte captivata de ce spuneau aia si mi-a spus ca imi arata el pozitii adecvate![]()
![]()
![]()
Mami de
ArianaMotto-ul meu:
simplicity spune:
Mirela
ca bine ai spus "ciondanim ", e mai adecvat...eu cateodata sunt mai
, de aceea se trezeste mama mea sa imi spuna ca mutenia e sfanta intr-o casnicie (desi eu nu ii povestesc/povesteam mamei mele mai nimic ce tine de viata mea sentimentala pe motivul ca nu vreau sa o ingrijorez-daca ar fi cazul- sau sa isi faca o idee gresita despre partenerul meu cand eu stiu clar ca in secunda urmatoare sunt cu el...dar deh sunt fiica-sa stie ea ce stie).... eu mereu ii spun sotului meu ca are o sotie perfecta(accepta gluma ca altfel nu as zice
), mai in gluma mai in serios , mereu da cu plus....
spunea bine Ruxita ca trebuie sa te schimbi tu inainte de a cere sa se schimbe celalalt, eu pe premisa asta am mers, nici nu am asteptari (ma refer la idealisme )de la el, in sensul trebuie sa fie asa sau asa....ce eu sunt cum ar vrea el? pai nu neaparat ....dar felul nostru de a fi l-am adaptat situatiei in care suntem...2 caractere diferite intr-un spatiu comun si e bine....convietuirea e mai mult decat ok, pt ca dincolo de iubire e un respect profund si o obisnuinta fara de care nu vreau sa traiesc/traim; ne-am adaptat impreuna la un stil de viata ca ar fi pacat sa pierdem timpul cu "prostioare" sau "interventii negative din afara"...mergem impreuna inainte ca si cuplu
chiar sunt
....
Mami de
ArianaMotto-ul meu:
simplicity spune:
Noapte buna fetele
Adam mergi la nanitza, las-o pe mami sa se odihneasca....pupici Bea(esti o gravida foarte frumoasa si o mama descurcareata....baietii tai sunt foarte norocosi)
Mami de
ArianaMotto-ul meu:
nyny spune:
Larisel e super bine daca mai gasiti timp si pt voi. Sa le fie de bine tunsoarea gemanutelor... abia astept sa vad poze. Acum banuiesc ca seamana ca 2 picaturi de apa.... la par
, nu?
Ruxita succes in continuare cu schimbarea atitudinii
. Daca merge... baga mare despre sotz.
Mamica fericita de Mara si de David
nyny spune:
LA MULTI ANI RADU!!!
MP sa-ti traiasca baietii, sa fiti cu totii sanatosi, fericiti si iubiti
.
Mamica fericita de Mara si de David
Beatrice1982 spune:
ete cucuvelele de noapte..............hmmmmmmmmmmmm in loc sa faceti si voi ceva siecs......voi stati la barfa![]()
of of
eu inca nu dormmmmmmmmmm
ce bine aude ta-su pe copil......
s-a trezit, l-am auzit smiorcaind, de doua ori..o fi vazut ca nu-s in pat, ta-su nici nu se clinteeste.....dragu de el a venit pana la mine......oooooooooffffffffff ce urechi mai au si barbatii astia
dimineata cand ii zic........se face ca ploua, ca el nu l-a auzit, dar nici nu s-a miscat nici cum am intrat cu el in camera..
ce ti si cu barbatii astia mai mai
iara cu barbatii..ce sa zic?inca nu am treaba multa
sa ma ajute si gata..oi ava eu pe la anul......
nyny ma bucur eu draga mea, si de vreau si de nu ca imi trage cate una de numa stele vad.............vai de mine...........
simply

ruxita ma bucur ca e de bine intre voi.......asa sa si fie....
larisel sa va fie de bine plaja.....
ps....intrebare intrebatoare.......
la ceza sa ii spun sa imi lege trompele???
instinctul imi spune NU
nu stiu.....
na ma duc sa incerc sa dormmm...sau macar sa ma prefac, ca ivan minten ii fresh!!!!!!!!!!!!
_
Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010) si
23+ cu
Adam Stefan
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
Beatrice1982 spune:
aaaaaaaaaaaaaaaa
LMA RADU!!!
Sa fii santatos si un copil norocos!!!!
_
Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010) si
23+ cu
Adam Stefan
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
larisel spune:
alexutzzza Eu cred ca e bine ca pt cresha/gradi copiii sa fie pregatiti dinainte cat de cat. Tu l-ai dat pe Yannis rapid, fara timp prealabil pt pregatire, probabil la o gradinitza particulara super, cu putzini copii in grupa, cu supraveghetoare ok etc. Dar la stat nu-i chiar la fel daca te gandeshti ca sunt 25-30 copii (de 1-2 ani) in grupa
si maxim 2 supraveghetoare. Copiii aia cam trebuie sa se descurce singurei la multe chestii... Eu o sa incerc totushi o gradi particulara (deshi probabil va costa exact salariul meu - diminuat intre timp din cauza de criza
), dar inca nu ne-am hotarat/ales/decis/inscris nicaieri ... ba da, ne-am trecut pe lista creselor de stat (la care se pare ca nu vom gasi loc fara shpaga de rigoare
). Ma rog... eu cred ca e mai bine sa fie copilul cat mai independent la momentul critic al despartzirii de parintzi pt o perioada mai lunga si intrarea intr-un program oarecum strict. Ma gandeam chiar sa le dau mai devreme cu o luna-doua la program scurt, intai 1-2 ore si crescut treptat timpul.
sorina Ce inseamna cioc (la canitze) semi-moale? Suna interesant...
bf Legat de inlocuirea biberonului... eu doar vreau sa accelerez trecerea spre vesela de bucatarie normala, cani cu toarta, pahare simple, tacamuri clasice (am renuntzat oricum demult la cele de plastic/silicon & co). La carii nici nu ma gandisem (ca motiv), dar iarashi la noi ar fi unul corect... laptele e musai indulcit (altfel il refuza) si nu spalam dintzii la culcare (doar la trezire) pt ca (deocamdata) cad late in timpul sau imediat dupa golirea biberonului. Dar am in plan sa introduc cat de curand si spalatul pe dintzi la culcare.
mire Problema agresiunii o avem si noi, dar doar intre ele sau inspre noi, nu le-am surprins atacand alti copii. solutzii nu am... Dar le mushtruluiesc si le trimit sa-si impace sora, sa-i dea pup, sa-i faca "mai mai"... De multe ori functzioneaza.
plateea Despre voi nika? Bbto? O poza ceva?
ruxita Ce inseamna medicatzie contra anxietate? Vreau si eu...
Si vorbeatzi de patutzuri noi... si noi ne gandim...
Ash mai avea 6 pagini de citit... dar nu mai pot, mi-e un somn... Si tuuuna la greu... mie-mi place ploaia mocaneasca, nu asta torentziala cu tunete & fulgere...
NB!