Super Pufi de ian-feb 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

noapte buna va doresc!!!!!!!!!

somn usor si lin sa aveti si voi si pufii........

pe Ivan il culca ta-su, ca nu vrea cu mine....

de maine e tati in concediu 3 saptamani.........boierie nu altceva.......sper sa imi fie bine, sau o sa lucru si mai mult ca are cin sa stea cu I......om trai si om vedea....

eu am facut shaorma, ca i s-a nazarit la sot...si am bagat doooo mariiiiiiii ioi si acu ma doare burta dar a fost deliciossssssssssssss

Ivan doarme slava domnului pana dimineata...dupa 6 ii dau laptele mereu, nu se trezeste decat foarte rar...dar ma trezesc io, mama locca...se foieste foarte mult pe la 2-3...se ridica se pune iar, nu e buna perna aia, se pune pe alta..si tot asa...ajunge si pe jos, apoi nu e bine, se duce inapoi si eu rad de una sigura ca toanta de cum isi cauta el locul si nu si-l gaseste...........

azi a fost un pic horror ca a plouat si a treuit sa stea in casa....nu-i convine de nici o culoare..............of offfffffff

ma duc sa bag si eu somn, desi am dormit si cu el 2 ore la amiaza...tot mi-e somn
abia astept sa ajung la dr....ca am carcei, mi se rup toate unghiile.....ametesc....nu am putere............si imi fac analize, si sa imi dea sa iau cate ceva.........
in 12 merg.sapt viitoare tre sa sun sa ma programeze........

azi noapte m-a sutat Adam intr-o veselie.........asa prost am dormit de numaaa.........inca asa nu a fc, dar din cate am observat...noaptea cam e cucuvea..si ziua baga somn, bineinteles cand nu il deranjeza I, cu niste pumni sau cu urletele lui.........

of offffffff mai mai

dupa tiker as avea in jur de 118 zile AMR, dar in caz de ceza...sper ca in jur de 100...daca nu i se nazareste sa vina mai repede.........

mno gata cu vorba

good night evrybody!!!!!!!!!!!!

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 23+ cu Adam Stefan

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Bea, Ruxita, nyny, tomaca, simply multumim de urari. Yannis o sa plece fericit, s-a pupacit cu Mara astazi de s-au zapacit si asa haiosi, acum li se pare amuzant cred si se pupa si fara sa le spui si sunt atat, atat, atat de dulci! se duc asa unul spre altul, uneori inchid ochii sau nu neaparat nu stiu cum sa zic, tuguie buzele asa si nu mai vad niciunu bine de boticul pe care-l fac si se pupa pe unde nimeresc
, ochi nas, buze etc

nyny tot uit sa te felicit pentru operatiunea olitza...oare de ce...cred ca rabufneste din subconstient un pic de invidie

Tomaca animalutele soricelului le spune la fel si in greaca, numai ca le spune corect ca raspuns la intrebare cum face...? adica recunoaste si din greaca cuvintele , dar animalele fac la fel, am incercat sa nu il zapacim, tati a facut si el niste concesii, rata faca mac mac (nu papa ca in greaca)

lali bine ati revenit! Ma bucur ca va priesc vitaminele! Daca tu intrebi de cm iti spun eu, al meu are 80,5 dar bag si io o intrebare, mai e vreun puf care sa nu aibe 10 kile? ca al meu face ce face si numa sub ramane, cum face un 10.2 sau 10.3 il paleste cate ceva...

de Yannis

draga mea vecina..sau fosta vecina....la cat o sa absentezi....ai descris f duios si tendentios relatia junilor y&m.....insa...nu te-ai gandit ca ochii care nu se vad...se cam uita...iar mara...hm...e storfitza...nu sunt sigura de lacrimile ei vizavi de fi-tu...bine..acu sa nu crezi ca n-am sa incerc din rasputeri sa nu se vada cu jiji ....se cunosc motivele....insa...e tineri, maica =))

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

sunt cam obo..dar gata sunt la zi..

ioi mai fetili...da ce farmacie aveti si luati cu voi...eu m-am gandit la strictul...in caz ca te ia prin surprindere...sper din suflet sa nu mai fie nevoie de medicamente..le urasc...urascsa i le administrez ...nu-mi place sa-l fortez..etc...

lali......e un dulce david...si n-am rezistat sa arunc un ochi pepoze....si acu nu mai adorm ca am junghiuri la ranza....12 kile CUM?????? in cat timp...imi imaginez ce stres ai av cu papa lui...offf..bine ca e ok...poate facem o intalneala...? sa-mi crape cu totul ranza

mire..normal...nu te mai saturi...acu te bagi si pe buzau...ce lume dom'le n-m mai vz asa ceva...pupam ..indragostita aia mik ...

ruxita...ai venit cu multe initiative de la mare...vad ca totusi v-a priit....asa cum a fost...

simpli...o doamne parca citeampovesti de corason...mmm ce frumu graiai...ma apucase maica dorul de JM cand am terminat...."spam-ul" tau....te rog sa dezvolti....dieta

ce mai era..nu mai stiu...

eu astazi m-am hotarat asa deodata sa ma duc la piatra neamt... sa mavad cu neste pretene...sau ma rog..e asa fruu orasul...curatel..amenajat....are un strand fff fain cu tot ce trebuie prin el...de fapt e un complex de diverse..bine ca eu am vizitat o carciuma dar na...
ayanna as fi tras o fuga pana la tine asa 2 min sa pup princesita...insa am realizat ca n-am tel tau....

jiji a stat f cuminte...l-aadormit mama...etc...e dulce si scump si vesel si mancacios iar eu sunt indragostita ed nu mai pot ed el...

asa ca...papanasii au fost alarma falsa dar cik iar ma amenintza mama dimineatza...
face alivanca...hai ca...de asta nu stie multa lume

alex drum bun ...

sa aveti un we superb

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

bantui netul.....vorbeati de aparatoare de pat.......aici gasitit mai multe ce e mai ieftin asta.....www.ibebe.ro/products/Margine-de-siguranta-pentru-pat.html#" target="_blank">aici
sunt si cu 300 roni......nush care e difffff

ps inepe showul de noapteeeeeeeeee

_

Ivan Matei (14.01.2010)
si 23+ cu Adam Stefan

Mergi la inceput

si www.ibebe.ro/products/Puzzle-din-lemn-%252d-Wooden-Puzzles.html" target="_blank">asta....intreba tomaca......
si cu www.ibebe.ro/products/Puzzle-pentru-bebe-Baby-Puzzles.html" target="_blank">animale
_

Ivan Matei (14.01.2010)
si 23+ cu Adam Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Am absentat cateva zile de pe aici... un pic nemotivat ash zice ... M-am virusat (de fapt ne-am virusat si eu si tati) si in fiecare seara ne-am facut un obicei sa ne uitam la filme, apoi somnic si nema timp de forum. Am vazut ultimul sezon The Tudors si am inceput primul sezon din Game of thrones; azi tati e de tura, iete cum de am aparut ...

Intre timp am prins cateva zile de plaja, am tuns fetele scurt (cu mashina de tuns la frizer), am facut nishte compot si gem... si am dus in sfarshit mashina la reparat (dupa mai mult de o luna de la accident )... din astea...

Gemanutzele sunt ok, le place la plaja atat pe nisip cat si in apa, dar nu mai vor colacii cu chilotzel. I-am mai folosit pe cei pt gat (de bb) dar prefera fara nimic si eventual sa le dai si drumul de tot (ceea ce nu facem, deshi ele se smucesc... de fapt nu fac, pt ca tati le-a mai dat drumul la mal si s-au scufundat cu totul )... Tot nu vorbesc, au mai aparut silabe noi (gen "bau"), dar nu cuvinte sau propozitii; totushi comunica foarte bine ce au de comunicat.

Ma bag la recuperat si posibil sa revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Asa Bea... nu te lasa Adam sa dormi? Eu am avut insomnii la sarcina cu Mara. Aveam o ora la care ma trezeam de parca puneam ceasul sa sune 3.15 parca. Nu conta la ce ora ma culcam, la 3.15 eram cu ochii cat cepele si stateeeeaaam asa pana pe la 7 dimineata. In schimb David a fost mai domolit asa... cateodata ma chinuiam sa-l trezesc doar ca sa-l simt ca e bine si sa pot dormi linistita. Eeeehhh ce vremuri ... parca a trecut un car de ani de atunci.

Sa te bucuri Bea de fiecare moment ca nu se stie daca o sa mai ai ocazia sa te mai intalnesti cu ele dupa ce o iesi Adam afara.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

ca pomenii larisel de cuvinte-limbaj ca aveti si voi doar silabe... si noi doar silabe dar inca neasociate cu vreo imagine... in schimb stie foarte multe lucruri din carti si-i si place sa-l testez si rade cu gura pana la urechi cand ii zic corect sau bravo... unde nu stie incearca mai multe variante poate poate le nimereste...
ieri ne-am intalnit cu baietelul vorbitor care stie ca pe jos sunt "baltoace pline de mizerii si bacterii" si mai stie si adresa lui de domiciliu in caz ca se rataceste casa o gaseste...

si sa mai zic ceva de bine de sot (tema mea de casa)... imi imaginam frecvent ca vine de la piata cu vreo casosa plina cu de toate cum vine el ca capra si scoate din pungi si jucarii pentru Kay... a facut-o dar rarisim... si ce parinte esti daca treci impasibil pe langa o jucarie si te abtii s-o cumperi stiind ca o sa-i faca o deosebita placere pustiului tau??? ei, ai sotul meu vine de la piata incarcata ca capra cu vararii fructe samd dar si o masinuta i l-a luat pe Bucsa din Cars maricel cam de vreo 20 cm... evident ca i-a placut si nu s-a despartit de ea am mers cu ea in parc...

cititsem pe undeva chestii cum sa influentezi oamenii facand schimbari in primul rand in tine sau doar in tine... batutul la cap se pare ca n-a dat rezultate... imediat ce mi-am propus sa schimb ceva la mine in privinta sotului fara sa-i comunic aceasta decizie a mea s-a schimbat si la el paradigma... e o trestie care ma pune pe ganduri...

admirat pozici de pufi dar n-am avut timp de comentarii... prima impresie - ce-au mai crescut!!! au mocute de copii de gradi...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

A inceput sa ploua... uraaaa... eu m-am topit azi stand doar in casa si fierband la compoturi pe deasupra.

Mergi la inceput

LMA Radu!

Sa-ti traiasca feciorul mami mp! Sa fie fericit si tu alaturi de el si de fratziorul lui! (Si de tati!)

Mergi la inceput