Romania, reclamata la CEDO din cauza cainilor vaga

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Citat:
citat din mesajul lui Fomalhauti
...

Apoi, mai am o intebare: un medic ar trebui sa fie deprimat de suferinta umana? O problema interesanta...

Nicidecum. Dar cand un medic arata mai multa compasiune pentru caini (chiar si maidanezi) decat pentru oameni... cred ca si-a gresit 'chemarea'.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Dar de unde stii tu cum ma port eu cu pacientii?
Poti face afirmatia de mai sus atunci cand stai la mine in ceafa si vezi cum bruschez verbal pacientii, ma port urat cu ei samd.
pana atunci afirmatia este ilogica.

Ana, nu se stie cati din cei 12.000 (care erau mai putini, dar ma rog) au fost muscati de caini cu atapan si cati de maidanezi pt. ca datele sunt luate de la spitalele din Bucuresti iar la spitale nu se tine aceasta evidenta.

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

xio, eu iti sugerez sa citesti tu mai bine ....nu eu te-am intrebat de ce nu te-ai facut veterinar.

hmmm...cine oare citeste superficial??

BAZAR UMANITAR

Stiu ca nu ai intrebat tu, dar tu incerci sama convingi de cateva pagini ca nu e este normal sa mi se para tuica la fel ca spirtul, ca de fapt ea este buna si ca este o prostie ce spun.
Nu ti se pare absolut iesit din normal ce incerci sa ma covingi?

**Fur is for petting***
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui JuliaSM

Julia, nu credeam ca te ascunzi pe dupa degetele.
Daca eu scriam ca nu mi-as fi permis sa te fac proasta desi este evident ca IQ-ul tau e mai mic decat al altora, ce-ai fi spus?
vaaai, ce bine ca nu m-a jignit desi putea
Have some balls pls.
daca eu iti spun ca mai bine nu faceai copii, ca saracii cu asa o mama e vai de ei tu ce-ai fi facut? Nu ti-am cerut nici o explicatie, ti-am spus doar ca mai bine nu aveai copii. E jignire? da de ce. Te-ai fi ofuscat pe aici? da de ce? ca doar nu te-a intrebat nimeni nimic. hai sa lasam atitudinea asta de muscat de fund si dupa aia plans ca tu n-ai facut nimic. Ai jignit, ti-am raspund, daca tu dupa aia si altii ati avut curiozitati despre motivul pt. care eu nu m-am facut zugrav, si alte tampenii, atunci aveti responsabilitatea de oameni mari ce sunteti si spuneti totul in fata, nu pe dupa perdelute.
Vezi Doamne, cand discutia n-a mai fost cum se dorea de catre unii, in lipsa de altceva v-ati gandit sa va ofuscati ca eu am avut neobrazarea sa raspund inapoi jignirlor, nu sa tac si sa va las sa ma faceti in toate felurile.

Ana, cum nu esti medic iti iert aceste afirmatii nascute din plictiseala si fantezii.
Da, in timpul garzii ai timp sa dormi, sa stai pe net, sa mananci, sa mictionezi, sa faci un dus, sa citesti, sa te uiti la TV, etc etc, depinde de ce garda prinzi.
Intelegi ?
Si ai cumva impresia ca daca vreu medic sta pe internet (ca nu se da nimeni pe net) este ceva in neregula cu el? isi pierde capacitatea intelectuala, nu mai stie sa consulte, sau care e logica ta? ca eu nu mi-am dat seama de ea.

**Fur is for petting***
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

To grow some balls mi se pare o expresie oribila,mai ales folosita de o femeie la adresa altei femei.Motiv pentru care refuz sa iti mai raspund dincolo de acest mesaj,consider ca nu dispui de minimum necesar de respect pentru conversatie.Continua sa iti plangi de mila despre cat de mult te jigneste lumea,desi singura alimentezi situatiile astea,pentru a arata lumii cati dusmani ai...Cu cat mai multi,cu atat mai importanta,nu?! Grow up!

Mergi la inceput

Bine, Julia, in sfarsit!ma bucur ca macar ceva te-a oprit din misiune.
Opusul a ceea ce sustii, ai plecat tot dandu-mi in cap, dar nici ca-mi pasa.

**Fur is for petting***
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Eu ma inteleg f. bine cu pisica mea. Pentru ca... vorbeste! Pe limba ei, prin mieunaturi, dar vorbeste!

Stie comenzile "inapoi", "jos", "nu e voie".

De cate ori merg la veterinar cu vreun animalut si acesta trebuie sa faca vreo injectie, asistentul imi spune sa il mangai, il mangaie si el, il alinta, ii face repede injectia, ii maseaza usor locul intepaturii. Se comporta cat se poate de uman!

Si mie asa mi se pare normal.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Mergi la inceput

Da, asa este normal, dar ca veterinar faci si alte lucruri, nu doar mangai pisici si dai o injectie, injectii la pisici am facut si eu, dar meseria asta este mai variata.
Inca sunt marcata de o criza epileptica pe care am vazut-o la un catel fara stapan si de lupta pe care am dus-o cu ceilalti caini care il tot atacau nestiind ce are, de catelul acela speriat de moarte care fugea cu coada intre picioare si se uita in jur speriat de moarte, schelalaind non top.
Nu a fost tare impresionat ca l-am mangaiat, ca i-am vorbit sau ca l-am aparat de ceilalti, era pur si simplu speriat de moarte.

**Fur is for petting***
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Citat:
citat din mesajul lui Fomalhauti
...

Apoi, mai am o intebare: un medic ar trebui sa fie deprimat de suferinta umana? O problema interesanta...

Nicidecum. Dar cand un medic arata mai multa compasiune pentru caini (chiar si maidanezi) decat pentru oameni... cred ca si-a gresit 'chemarea'.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Un medic emotiv si plin de mila este un medic care nu va avea rezultate profesionale exceptionale . MEDICUL are nevoie de o minte limpede si de ´´sange rece´´ ca sa faca rapid ceea ce trebuie facut pentru a salva pacientul!
Ca daca medicul nu vede rana din cauza lacrimilor e NASOL. Daca ii tremura mana de mila cand trebuie sa taie, iar e nasol.

Nu avem nevoie de compasiune cand mergem la medic! Avem nevoie de un profesionist, de un om rational si educat, un om care e capabil sa ia decizii rapide in situatii critice.
N-avem nevoie sa lacrimeze cand ne vede si nici sa ii tremure sufletu´-n el de mila pacientului. Avem nevoie sa faca tot ce-i medical posibil sa aline suferinta FIZICA , sa trateze si sa dea sfaturi PROFESIONISTE. Nu mila.

Vrem intelegere si empatie? Mergem la psiholog. Care nici ala psiholog nu va fi capabil sa arate empatie in toate cazurile, e clar. Nici macar profesionistul a carui empatie conteaza in procesul terapeutic nu o poate garanta oricui, oricand, oricum. Pentru ca suntem oameni nu robotei.

Imaginati-va un medic plin de compasiune cand ii face resuscitare unui pecient in moarte clinica. Cum ar arata scena? Ce sanse ar avea pacientul?

In aceste conditii, e bine ca XIO nu-i veterinar. Ar fi plans la capataiul animalelor aflate in suferinta si parol, asta nu ar fi ajutat pe nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

vorbarie multa si goala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Multumesc, LadyJ, cam asta am vrut si eu sa zic dar nu am stiut sa o exprim asa frumos. (Pe langa faptul ca eu sunt suspecta de subiectivitate.)

Mergi la inceput