FIV 290
Raspunsuri - Pagina 21
many_bani spune:
Buna dimineata,
Castelana la mine vitaminizarea a insemnat "suc de orz verde" de la Biofarm (alti producatori sunt fasss) pana anul asta am gasit tablete, dar la ultimul FIV am luat pulbere instant si tare rea era la gust. Nu stiu daca are vreo legatura cu reusita, dar la un singur FIV nu am luat si rezultat zero. Are un spectru larg, pana la nivel de celula, nimic sintetic.
Bruni, drum bun si vacanta placuta
Nina azi ai beta, nu? Bafta
Amy am si eu o curiozitate, in Ramnic nici in laboratorul spitalului nu se face beta? Am o prietena care este bio-chimist si sefa laboratorului din spital o sa o intreb si pe ea. Maine si tu vii cu acte oficiale.. Cati embrioni/blasto ai transferat? Bafta
Camrynna, nu cred in solutii minune, ci pur si simplu in vointa si in a cantarii prioritatile. Si eu pufaiam, mai mult la birou, acasa nu suportam sa miroasa a fum, dar de cand m-am programat prima data la control in vederea FIV-ului am zis stop si stop a fost. Maine este ziua cea mare si ptr. tine
Uratica azi a dormit mai mult printesa? sau trebaluiesti?
Gata, ma duc sa-i dau micul dejun lui Vlad ca a facut ochi.
Pup fetele
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brunadria 'neata buna! uratica ce curatenie generala?! am facut inainte de FET! stiam ca nu mai pot misca un deget dupa nu fac aproape nimic toata ziua , in schimb ma declar absenta cateva zile , nu ma dati disparuta! plec in spania pana joi seara! Dr. meu e in concediu pana pe 22 august! oare ar fi ok atunci echo? am sunat in alte parti pt echo si au locuri prin noiembrie ... asa ca nu mi ramane decat sa stau cuminte si sa astept sa se intoarca dr meu! asa ca va las, voi fiti cumintele, va deschid capitol sa l umpleti de vesti bune! "Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir." |
vacanta placuta in Spanica si nu te obosi prea tare, da?
Unii doctori prefera sa faca primul eco dupa saptamana 7-8, pentru ca activitatea cardiaca se vede de prin saptamanile 5-7, asta pentru a nu produce stres mamei, daca mergi prea devreme si nu vezi "steluta" pulsand intrii in panica, asa ca 3 saptamani trec ca vantul, la cate au trecut pana acum...nu?
Bine in Europa civilizata vizita la dr e asa greu de obtinut...o birocratie fara egal...
Tu stai cumintica in continuare si gravidesti pana atunci, nu?
gasisem cand eram insarcinata un blog foarte simpatic cu sarcina pe saptamani, avea informatii ce si cum sa papi in functie de organele ce abia se formau, daca vrei iti caut adresa.
sarcina usoara, la termen si bebe sanatos!
ninahsn77 spune:
Mi-au iesit 405mIU mi-au zis ca sun gravid si ca ma vor programa la eco. Acum sunt curioasa daca s-au prins ambii embrioni.
Uimitor este faptul ca din 4 fete care am facut FIV, 3 am ramas gravide , am fost pe serii.
Multumesc fetelor pentru sustinere si doresc la toate sa li se implinesca dorinta.
uratica spune:
ninash-felicitari!ai grija de tine si de burtica acum!in ce zi ai facut beta?
Doamne ajuta pana la capat!
+25 fetita
aristica spune:
ninash FELICITARI!!!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite