FIV 290
Raspunsuri - Pagina 20
camrynna spune:
Multumesc , Daniela , Castelana pt. raspunsuri , m-atzi convins , ma las dupa ET !!!!
, DESI O SA MA SIMT CA IN
Donna , si tin pumnii
Many Bany,
Rubia , frumoasa fetitza ..
Maine am de facut si , iar datorita stupiditatii numite
Ramadhan nu ma mai pot duce la
Camrynna ,
castelanaC spune:
camrynna, draga mea, cred ca esti toba de sfaturi si parasfaturi ce sa faci si mai ales ce sa nu faci pentru a reusi. Importat este ca si tu sa crezi 100% ca vei reusi, ca tot ce faci va aduce un mic beneficiu si procedura ca avea succes. Cu ajutorul lui Dumnezeu,a doctorilor, a noastra, cred ca reusim! Eu una daca-mi zicea sa stau in cap 9 luni asa stateam, daca trebuia sa beu zeama de rahat aia era delicatesa mea, daca ceva nu-mi face bine pentryu mine nu exista!
de la ET mi s-a dat un momelnic de lucruri interzise, aici mi s-a zis ca si cosntipatia e un efort ( din pacate eu sufar de una cronica), am stat aproape numai in casa, luand forma canapelei, 12 saptamani! Nici un efort nu este prea mare sau prea greu pentru a-mi atinge visul! sunt o persoana super, dar super activa, am facut spot de performanta, in Romania munceam pana noaptea tarziu, iti spun cu mana pe inima ca am imbratisat activitatile canapeloase, filme, papa bun, carti si somn, eram oricum somnolenta de la medicatie/tratament. Scuza-ma ca mi-am permis sa-ti scriu mult si poate fara rost, dar din interior trebuie sa-ti vina vointa, caut-o ca sigur exista, fumatul reduce cantitatea de oxigen ce ajunge la bebe...deci rabdare si no tututn!
te pup si sa ai incredere in tine, pot sa-ti spuna altii multe si marunte, tu esti cea mai puternica si trebuie sa vezi asta!
reusite si bebei sanatosi!
scuze pentru polologhie, nu mai fac...
castelanaC spune:
uratica, cat de mult te inteleg, eu de ex am luat peste 22 de kg in sarcina, in talie de la 70 cm am ajuns la peste 130 cm ( spun peste pentru ca de la un mom dat nu m-am mai masurat) eram imensa ( initial un bat imbracat) printre asiaticele astea eram un munte ( 175 cm), dar cel mai greu poate ca mi s-a parut ultima perioada din cauza caldurilor, nu mai rezistam, dar stii cum e a trecut.
sarcina usoara in continuare si profita de perioada asta, e superba, asculta muzica non stop, iti recomand Mozart, face minuni, este binecunoscut efectul muzicii sale ( incearca si cand ploua), bla bla.
Mani... te cred ca afost greu cu intarcatul... pentru mine e tragedie, sotul zice ca trebuie taiat cordonul asta...in fine, nu m-am simtit pregatita psihic pentru asta nici la un an si 4 luni...daca nu era vb de bebe 2 alaptam pana la 2 ani, el nu a luat biberon nicodata, nici suzi, bea acum de la pahar dimineata si seara ramane fara, e obosit sa stea cu paharul ( era momentul nostru, el ma alinta in par, eu il alaptam...)vad ca de o saptamana el doar daca-l adorm in camera sa isi aminteste (vede fotoliul), altfel nu.
El nu se mai trezeste de mult timp noaptea, acum daca i se mai intampla ne cheama si il mangaiem pe spate pana adoarme ( 1 minut maxim)
Am vrut si eu sa ma vitaminizez, eram si sunt extrem de obosita, dar in urma analizelor n-a iesit nimic sub barem, dr mi-a recomandat sa nu iau artificial, destul voi lua dupa si saracii rinichi...au de lucru. Te pup si strengarelul
donna3, pai in curand te bagi si tu la discutii cu experienta proprie, nu mai e mult!
Daniela 74 fata draga, cat de mult vreau sa reusesti, ziceai de relax, incerc, acum nu mai este ca la prima sarcina, Castelan nu ma lasa sa lenevesc, sa mi se duca mintea prea departe, emotiile, anxietatile si fricile nu-mi fac bine nici mie si nici lui, nu ma lasa sa traiesc in prezent, sa ma bucur ce perioada asta superba a transformarilor zilnice.
cat despre surprisa...sper sa nu mai ajung la fiv, nu am reusit niciodata cu inseminare, noi inca avem analizele amandoi beton, dar uite ca pana acum nu s-a prins altfel, Doamne ajuta si mergem mai departe, pana la fiv 1 eram toba de tratamente, 3 inseminari, 5 tratamente si apoi acasa repede sa prestam...
Dar sa nu va suparati pe mine, nu ma plang eu la voi, nu-mi permit, nu am dreptul, sunteti prea mult si nedrept incercate toate.
Bafta maxima si cu Dumnezeu inainte!
CYC, ce faci?
Bruno sa stai cuminte, da? baga la greu comedii romantice, razi non stop, muzica buna, papa bub si cioc in cioc cu brunelul, iata secretul celor 40 de saptamani ( din care deja au trecut 4)!
va pup pe toate si o zi excelenta!
aveti grija de voi si o vara frumoasa!
amy25 spune:
Donna, Sotul meu lucreza in spital si-ti pot spune ca la ei sunt pacienti care fac zilnic Clexane, obligatoriu. Nu mai zic ca eu am facut pana acum vreo 100. Deci, cel mai bun loc e burta caci e grasime ,insa se poate si in brat dar doare foarte tare. Din experienta, hematoame si vanatai faci oriunde, ca mi-era rusine sa ies vanata pe brate
Si sotul meu zice la fel ca pacientii fac 80% vanatai.
Eu am mai dat zilele astea cu Antiflebitic MK crema, dar acum de cand am aflat de bebe nu mai dau decat sa intreb maine dr. Oricum era bun...
Bula de aer nu o scoti, o pacani cu degetul pana se duce in partea opusa acului.
Pupici si lasa ca se rezolova!
ami
amy25 spune:
Donna, eu nu am splina de 7 ani si se coaguleaza sangele repede si creste nr trombocitelor ceea ce poate dauna in sarcina.
ami
donna3 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amy25 Donna, eu nu am splina de 7 ani si se coaguleaza sangele repede si creste nr trombocitelor ceea ce poate dauna in sarcina. ami |
ami-draga de tine-ai grija de tine si bebe
brunadria spune:
'neata buna!
uratica ce curatenie generala?! am facut inainte de FET! stiam ca nu mai pot misca un deget dupa
nu fac aproape nimic toata ziua , in schimb ma declar absenta cateva zile , nu ma dati disparuta! plec in spania pana joi seara!
Dr. meu e in concediu pana pe 22 august! oare ar fi ok atunci echo?
am sunat in alte parti pt echo si au locuri prin noiembrie ...
asa ca nu mi ramane decat sa stau cuminte si sa astept sa se intoarca dr meu!
asa ca va las, voi fiti cumintele, va deschid capitol sa l umpleti de vesti bune!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
uratica spune:
neata fete minunate!
brunica- fetita si burtica!hmm..sper sa stai cumintica ca de nu...ti-am zis ca vin si te trag de codite!ai grija la drum..asa cum am vb..stai cu burtica relaxata si sa opresti neaparat cand simti nevoia sa faci pipi..si ar fi bine sa opresti cat de des poti sa te misti un pic!cat despre eco in 22 august e ok-asa vei auzi si inimioara lui bebe! si ai grija de tine!
mamicutelor-vad ca te-a apucat nostalgia!... fetele si strumfii!
fetelor in focuri le urez bafta si le trimit un pupic de la bebelina mea sa le poarte noroc!
cat despre noi..azi am dormit un pic mai mult ca nu mai puteam!am adormit la 2 cand bebelina nu a mai dansat in burtica..ne-am trezit la 4,30 si apoi iar am adormit pana acum..si cum eram obisnuite sa papam pe la 6,30-7 ne-am trezit cu o foame si cu scandal mare in burtica!am papat un corn si vad ca bebelina s-a mai linistit..insa trebuie iar sa ma duc sa pap..cat despre kg nu ma mai agit..stiu ca o sa slabesc dupa-ca trebe sa aiba bebelina o mamica cuu care sa se mandreasca,nu?
va pupacesc pe toate si va doresc o zi excelenta!
Doamne ajuta pana la capat!
+25 fetita
fivoase spune:
va astept la capitol nou:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=165890