FIV 290

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

brunica-ce mai faci?sper ca nu ai trecut la curatenie generala!

Doamne ajuta pana la capat!
+25 fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna fetele cochetele!
Rubia, tinem pumnii pentru la toamna, sa fie cu noroc!
Amy bafta si sa avem gura aurita aici pe forumeala: e bebebebebebe!!!!!
Uratica profita de perioada asta de gravideala, camd poti inca sa te duci unde vrei singura, sarcina usoara si bebelina sanatoasa!
Camrynna... eu mai pufaiam pana sa ma apuc de FIV, in ultima perioada pufaiala nu mai era doar de puf-puf, fumam de-a dreptul... de cand am inceput tratamentulde la primul FIV gata le-am lasat, a fost ceva firesc, pentru bebe. am 2 ani de cand nu am mai pufait, nu mai vreau sa cochetez, mai ales ca ne gandim la bebe2...
las-o in colo de pipa, ce vrei sa te miroasa bebe a tutun?
ninashn felicitari si sarcina usoara pana la termen, bebe sanatos si mamica voioasa!
Brunica, ce beta frumusel prezinti tu aici! bravo, acum relax, tratament, papa bun si multa odihna, sa treaca primul trimestru, apoi al doilea, apoi ultimul si sa-ti tii minunea in bratica!
Mani bany... nu stiu daca fac beta...mi-am propus sa fiu mai relaxata, mai ales ca din preziua inseminarii mi-a fost baiatul bolnavior, prima data de cand s-a nascut. Am stat cu el non stop, mai ales ca era sacait, febra 39...Asa ca eu cu burta mea cat un butoi am trecut pe planul doi, imi este mila de el ca vine la mine si ma cauta la sani...dar am decis ca stop, acum primeaza bebe 2. Tu cum ai facut cu intarcatul? Ce frumos... te-ai plimbat la Buzau si Focshangeles...ma apuca nostalgia...

va pupacesc fetele pe toateeeeeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

castelana-sarumana!insa de pe-acum sunt ca un balon!am burtica fff mare!toata lumea ma intreaba cat mai am de gand sa dospesc!dar cand le zic ca nu am nici 6 luni..toti se minuneaza!asta e!nu dorm aproape deloc,insa nu conteaza!bebelusa sa fie bine!

bafta multa la bb2!

Doamne ajuta pana la capat!
+25 fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Castelana, draga mea la noi intarcatul a fost greu din punctul meu de vedere, Vlad a trecut usor. Imediat dupa ce a facut un an, am mers la un control la proful de FIV, care cand a auzit ca inca alaptez intai m-a felicitat, apoi a zis ca daca ne gandim la bb2 in scurta vreme sa terminam cu alaptatul, sa am pauza 3 luni pana la procedura.
Eu m-am perpelit, m-am sucit, mi se parea mare sacrificiul ptr. Vlad, dar deja eram tare hotarati ptr. bb2. Asa ca in ziua cand am zis stop, la somnul de praz a primit biberon, apoi seara la culcare. In prima noapte s-a trezit la 3 noaptea si a papat LP. Din a 2-a noapte nu s-a mai trezit. Acum mai primeste la culcare si dimineata cate un biberon sau canita si bea cu paiul. Nu la fel de usor merge cu olita dar asta este alta poveste.
Dupa intarcat m-am vitaminizat si m-am pregatit ptr. bb2 insa nu a fost sa fie pana la capat.
Faci bine ca incerci sa te relaxezi, pupam micul Castelan, sanatate multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna3 spune:

buna seara fetelor,

Nina-BRAVO!!!!FELICITARI!!!
pentru toate cele 3bruni,ami,nina cate o
uratico-bebelina ta a fost cu noroc pe aici
many,castelana-ce imi plac discutiile voastre de mamici!
camrynna-bafta!hai ca esti pe ultima suta de metri

A trecut abia a 6-a zi de la ET,inca mai am de asteptat..Azi fiind la munca parca a trecut mai repede.In rest au inceput durerile de sani si m-am umflat-presupun ca de la utrogestan si durerea mare- toata sunt vanatai de la clexane .Nu stiu cat sunt de normale hematoamele si vanataile? Voi ati facut careva anticoagulant?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

mai fetelor,ce ati mai scris,abia acum am terminat de citit,ca de, eu ma plimbaresc tot week-endul dupa care trebuie sa recuperez:spalat,curatenie si imediat plec la munci,eu lucrez dupa-masa.
Camryna sa-ti spun cum a fost la mine cu tigarile,mama lor de tigari:eu am facut 3 fiv-uri si un fet,din care al 2-lea a fost reusit(sarcina oprita),cel la care nu am fumat dupa e.t.Acuma nu stiu daca cele 6-7 tigari pe care le-am fumat la celelalte fiv-uri au avut un cuvint de spus,dar la urmatorul intentionez sa nu mai fumez deloc,desi cind ma gindesc deja ,intelegi tu Pup si bafta multa.
Rubia ce papusica frumoasa are mama!Multa bafta la fet.Cind dai startul?
Castelana foarte bine ca esti relaxata,sa vezi ce surpriza frumoasa o sa ai
Bruni de acum esti 100% graviduta,iti doresc sa te bucuri din plin de sarcina si mai apoi de un bebe sanatos.Poti sa mergi linistita la odisee si te rog sa-mi tii si mie un loc caldut acolo,o sa vin si eu cam in 2 luni
Amy,Nati felicitari si voua dragelor,va astept cu beta mari si crescatoare
Donna cite zile ai de la e.t? Curaj,ai vazut ca toate fetele au avut dureri de c.m si a fost de bine ? si Doamne Ajuta.
pup toate fetele dragi mie

daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Donna, eu in sarcina nu am facut clexane, insa dupa, la maternitate, mi s-au facut doua in burta si acasa a trebuit sa fca 2, le-am facut in mana, si burta si mana s-au invinetit tare urat. Mai ai si tu cateva zile pana la beta, dar sunt de bine durerile .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Daniela ms,in noiembtrie vreau eu sa fac FET

Donna sa stii ca eu desi am facut zilnic pe timpul sarcinii Clexane f rar am facut vanatai.Ideea e sa strangi pliul la burta si sa scoti aerul din seringa ,intepi (daca e pus bine acul n-ar trebui sa simti cand apesi ).Eu prindeam pliul "grasime "si intepam perpendicular ca sa fiu sigura ca acul nu se duce inalta parte si ramane doar in pliul ala prins de mine.Sper ca ai inteles,ca parca am senzatia ca am luat-o pe aratura cu explicatia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna3 spune:

many-sa fie cum spui tu-semn bun durerile
daniela-bine ai revenit
rubia-am inteles ce spui ,m-am uitat si la filmulete cu administrare clexane si eu sper ca le fac bine,adica cum spui tu,doar ca nu scoteam bula de aer.O sa vad maine -incerc si asa.Ma gandeam ca poate e zona si mai sensibila pt.ca e dupa un protocol mai lung de stimulare cu cate 3inj.zilnic.Oricum mai rezist pana la test si pe urma mai vedem.Multumesc

noapte buna la toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Donna stiu o tipa care nu scotea bula de aer dar aceasta(bula de aer) ramanea la final,ca sa fie sigura ca a intrat toata solutia.Ma gandesc ca daca lasi bula de aer si agiti seringa pe vertical bula este la inceput si cand apesi pe piston intra intai aer si pe urma solutia...
La inceput si eu lasam bula de aer dar ma cam ustura(pe urma ma invineteam putin)-cred ca si atingeam vreun vas de sange dar cu timpul capeti experienta si nici nu o sa-ti dai seama cand le faci.Sa-ti dau un exemplu:in masina la semafor ,luna a 8-a,in mana ca deja in burta nu mai era posibil .Puneam bratul intre picior si barbie si apasam tare ,iar pe urma injectam...Doamne cand ma gandesc ce pozitii puteam sa adopt atunci,eram de tot hazul dar na...trebuia si nu aveam cine sa mi le faca,si apropo eu pana la FIV-uri pana sa ma imjectez singura lesinam de cate ori vedeam ac,acum zici ca ma injectez de cand ma stiu-fac din reflex.(chiar si progesteronul inj mi-l faceam singura IM).
Bafta multa!

Mergi la inceput