FIV 290

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

brunica-ce faci?ai fugit la beta?te astept la apel-ca sa fiu sigura ca nu faci prostioare!

Doamne ajuta pana la capat!
+25 fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camrynna spune:

Amy , stranutul sau tusea nu influenteaza pozitia sau siguranta embrionului.Odata ce s-a implantat , el este ff.bine ''inradacinat''in endometru.

Fetelor , din cauza Ramadhanului tb. sa recurgem la punctie testiculara , sau epididimala , acum la 11 ma duc la medic sa ma sfatuiesc cu el .Sotul meu prefera operatia decat sa dea proba pe cale...mai putin ortodoxa.Nu credeam ca o sa ajung sa spun asta , insa urasc Ramadhanul !!!!!!!!!! desi poate e mai bine asa !data trecuta,in august 2010 , paradoxal , s-au gasit spermatozoizi mult mai ''fraieri'' prin biopsie decat cei din proba de la fiv-ul din aprilie 2010.
Nu-mi spune si mie niciuna dintre voi : ce fac cu fumatul , ca nu ma pot lasa ???NU POT.Imi plac tigarile si pace I-am zis si medicului si a ras ..Mi-a spus ca daca embrionii sunt buni , se prind si asa , insa fumatul va afecta organele viitorului bb ...

Camrynna ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

rubia multumesc frumos! e f frumoasa buburuza ta ! sa ti traiasca!
uratica :prezent! la apel! intuiesti tu ce fac! am fost la beta si daca ai spus sa vin cu beta mare asa voi face!
sunt f ascultatoare!
asa ca revin cu vesti pe l' amiaza!
many un singur blasto am avut , unul am si transferat, logic!
amy fi optimista ! trebuie sa fie bine! hai ca ai un pic si vi cu beta! sa vezi acolo valoare de 2 sau 3!?

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

brunica mea-acum ca te-am "vazut" pot sa pun bubulina un pic la nani..sper sa imi si reuseasca!ca inca face valuri prin burtica!

aveti grija de voi fete frumoase!

Doamne ajuta pana la capat!
+25 fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

La noi in oras sa faci beta este un "moft'.
Se poate face la clinici partulare dar rezultatul sosete in 7-10 zile caci sunt lucrate in Bucuresti si nu sunt duse in fiecare zi.

Nu-i nimic, eu stiu ca am bebe si mai am rabdare, eu daca intreb ceva, intreb ca sunt curioasa de starile pe care le am si daca sunt normale. Asa ca va

ami

Mergi la inceput

camrynna stai sa ti spun eu cum a fost cu fumatul la mine!
pt cele 5 fiv uri m am lasat de fumat cu o luna , o luna jumate inainte si nu am refumat pana in ziua testului care evident era negativ ! de data asta am fumat pana in ziua testului si apoi gata! deci asa ca se poate iti spun eu! cand e vorba de bebe faci orice!
nici nu mai am de gand sa fumez!
deci ambitie iti trebuie !nu exista nu se poate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninahsn77 spune:

Fetelor mi-au iesit 2 linii la testul de dimineata.
Imi este frica sa ma bucur, mai bine astept rezultatul de maine de la beta.Oricum am vazut si eu 2 linii.
La noi la Tulcea tot ce inseamna spital, laborator, etc sunt mult in urma.Pentru orice e mai bine sa pleci la C-ta sau Bucuresti.

Mergi la inceput

cristal, cora multumesc si va doresc sa va indepliniti visul si voi!
ninahsn hai cu testul!!! pozitiv evident!
donna te astept si pe tine! unde v ati ascuns?!
va astept cu vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

camrynna subscriu. Eu ma lasasem de fumat cu vreo 4 luni inainte de primul fiv. Apoi la FET aveam mai mult de jumatate de an fara tigari. La fiv 2 aveam mai mult de un an. Ei si? nu s-a prins nimic, niciodata. Acum, nu zic ca-i bine sa fumezi

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

daniela pai asa sa fie

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput