Iul-Aug 2011-Hai Gogosika&Omibaba!Bv Mihutzas!(78)
Raspunsuri - Pagina 4
fecian spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ireth Fetelor, am ce sa fac pentru picioare/maini umflate? ca de vreo saptamana si ceva am niste labe de elefant, si nu le mai suport bine, sunt convinsa ca e si caldura de vina, dar totusi, exista vreun remediu, crema, ceva? 37+ ![]() |
Singurul remediu cunoscut, eficient 100% e ...nasterea
Felicia,
de
(Gabriel) si
39+ cu bulina Ana-Maria
AMR 7 zile!!!!
_
Where there is a WILL there is a WAY!
Ireth spune:
e, atunci am pus-o
mai am un pic de asteptat, cred...
am vazut toate star treck-urile, inclusiv alea vechi, vechi, star wars, desenele si filmele, battlestar galactica, big bang theory, capcana timpului (ehehe, ce vremuri
), inclusiv maddie si david, de pe vremea cand bruce willis avea par
, si multe, multe altele....
in concluzie, dupa ce termin si sezonul 5 si 6 din grey, nu stiu la ce o sa ma mai uit 
tu cum te simti, vad ca au mai ramas doar cateva zile
mai poti, mai poti? ca eu simt ca cedez in fiecare zi...
37+ 
fecian spune:
| citat din mesajul lui Ireth e, atunci am pus-o am vazut toate star treck-urile, inclusiv alea vechi, vechi, star wars, desenele si filmele, battlestar galactica, big bang theory, capcana timpului (ehehe, ce vremuri in concluzie, dupa ce termin si sezonul 5 si 6 din grey, nu stiu la ce o sa ma mai uit ![]() tu cum te simti, vad ca au mai ramas doar cateva zile 37+ ![]() |
Pai si eu m-am uitat la restul ...dar la desenele astea nu m-am uitat dintr-un motiv extraordinar de simplu: urasc efectiv "buletinul lor de stiri" de la inceputul fiecarui episod..imi vine sa dau cu calculatorul de pereti
De simtit nu mai simt nimic de mult
Fatuca asta chiar nu vrea de nici o culoare afara...asteapta sa se mai incalzeasca vremea
Felicia,
de
(Gabriel) si
39+ cu bulina Ana-Maria
AMR 7 zile!!!!
_
pufi79 spune:
eu ascult acum capra cu trei iezi
, ma "upgradez" ca l-am innebunit pe bubu cu alba ca zapada ![]()
![]()

mami de
strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi 
pufi79 spune:
brrrrrrrr parca nu era asa violenta povestea brrrrrrrr, uitasem de partea cand le-a taiat capul iezilor si le-a pus in geam
. Trebuie sa schimb versiunea ![]()
![]()
.
mami de
strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi 
Michelle_12 spune:
Pup burticile si felicit toate proaspetele mamici (fara nominalizari, fiindca de cand nu am mai scris s-a facut asa de lunga lista...). Va urez ca strumfii sa va fie sanatosi, cumintei si mancaciosi! Ca frumosi i-am vazut ca sunt toti
.
Noi suntem inca 2in1 sanatosi si bine dispusi, si asteptam cu nerabdare marea intalnire. Durerea de oase ma mai incearca si pe mine dar cum alta neplacere in sarcina nu am avut, o trec cu vederea. Bb este in pozitie de lansare si are in jur de 3000 g. Dr. e de parere ca va veni mai inainte de termen (11 august) dar acum ramane de vazut.
Ma bucur ca voi mamicilor va faceti timp sa scrieti si sa ne impartasiti din experientele voastre
.
Eu nu am mai scris fiindca am laptopul la reparat, tocmai acum cand as fi avut timp sa scriu mai des
. Va urmaresc constant de pe telefon dar e mai greu cu scrisul.
Va las acum, ma duc sa-i pregatesc jumatatii mele o surpriza pt. ca azi implinim un an de casatorie.
Pupici
33+ &
din burtica ei
pufi79 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui fecian
Singurul remediu cunoscut, eficient 100% e ...nasterea Felicia, de (Gabriel) si 39+ cu bulina Ana-Maria AMR 7 zile!!!! _ Where there is a WILL there is a WAY! |
eu toata sarcina n-am avut probleme insa dupa ce-am nascut am avut niste picioare de elefanta
mami de
strumf mult iubit Eduard-Gabriel Doamne ai grija de noi

fecian spune:
| citat din mesajul lui pufi79 eu ascult acum capra cu trei iezi ![]() ![]() ![]() mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel Doamne ai grija de noi ![]() |

Felicia,
de
(Gabriel) si
39+ cu bulina Ana-Maria
AMR 7 zile!!!!
_
Burtocika spune:
Ireth - in afara de Anatomia lui Grey si restul pe care le-ai amintit poti sa mai vezi: Dr. House, Scrubs, Criminal Minds, Modern Family ... Si dupa ce le termini pe astea cred ca o sa nasti
ca sunt vreo 6 sezoane din fiecare !
Pufi - e violenta rau povestea cu capra si 3 iezi !!! Eu i-am schimnbat finalul, exista si variante mai "soft" pe piata ... Mie in general nu-mi plac povestile lui Creanga, mi se par violente si pline de rautate. Dar ... nu e cam devreme pt povesti ??? Pt bubu le asculti sau pt tine, ca sa te pui la curent ?
Ma omoara astia de la Medlife, mi-am recoltat lunea trecuta secretie vaginala + cultura de col si trebuia sa fie gata rezultatele azi cel tarziu, dar NU SUNT 

Si daca imi iese streptococul B trebuie sa am timp sa fac si tratamentul inainte sa nasc, si tare mi-e teama ca mi-au pierdut analiza
Altadata erau gata in 2-3 zile, nu stiu de ce dureaza atata acum 
Irina (2006) si
37+ cu 
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
Babylicious spune:
Salutare si de la noi...scriu repede repede ca doarme strumfita!
Later Edit: Am mai papat o data de cand tot scriu..
Babyblue, ma bucur ca ati rezolvat problema cu lapticul, acum incearca pe cat posibil sa te relaxezi si tu putin!
Ce iti face rinichiul? Si apropo...La multe saptamani inainte!!

Cory, e bine ca mai tii pepenasii la cuptor putin! Conteaza pentru ei, desi te cred cat de greu iti e!

Fecian, ce putin mai ai si tu!!
Iar vin printese!! Tu, Arianna, poate Omibaba ![]()
Burtocika, multa sanatate sotului! Iar tie curaj si putere! Sigur o sa fie totul bine
Laura, multa sanatate lui Dani!! Si Doamne ajuta sa nu ia si Alex
am inteles de la pediatru ca circula un virus mai uratel...
Omibaba, eu nu am vazut nimic, decat pe bebelina cand mi-a adus-o in raza vizuala...Daca vedeam operatia...

Anaemi, multa rabdare si putere iti urez!! Cred ca e super greu cu 2 copii bolnavi si unul plangacios!! Chiar esti un model de urmat!
Multa sanatate celor mici!
Betty, multa sanatate si Anei! Ce face voinicul Filip?
pt toti!
Alexia, ma bucur sa aud ca te poti odihni acum!
Eu dupa ce am nascut nu am mai simtit caldura la fel...si a fost crunt sapt trecuta!
AlyMih, si pe mine tot la o luna m-a chemat la cantarit! Am inteles ca in jur de 750 g daca iau e super bine... Bine...acu nu sunt 2 copii la fel, sigur or sa fie care iau si mai mult si mai putin, dar cum au zis si fetele, daca face kk si pipi...inseamna ca e de bine![]()
Ireth, stai pe cat posibil cu picioarele in sus...de maini nu stiu...Betty mi-a zis de o crema de la Farmec pentru picioare obosite, dar eu nu am gasit-o...
ca nu mai e asha mult! AAAA...si imi place fff mult numele Casian!

Si iti recomand serialul House M.D.
Michelle, multi ani fericiti inainte!! Sa va iubiti mereu la fel de mult!

Fetele care au avut icter bebelusii....in cat timp trece???

noi avem o forma usoara, dar tot ma enerveaza...

Hai ca va pup si poate mai reushesc sa fac un mesaj de-asta kilometric si mai pe seara...

Oana mamica super-fericita de
Eliza Maria