Iul-Aug 2011-Hai Gogosika&Omibaba!Bv Mihutzas!(78)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

.............

Apropo, am vazut ca ai schimbat de la Anamaria la Ana-Maria. Sa stii ca din punctul meu de vedere,de Anamaria legat este mai bine pt ca mereu, mereu la acte si alte chestii trebuie sa specific: Anamaria legat, fara liniuta, Maria cu M mic...etc. si multi se uita ca la felul 7.

imi place Maria muuuult...si acum am realizat ca de fapt si eu sunt o Marie

Burtocika, Irina incepe in toamna clasa I ? Ce fetita mare ai!

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

L-am schimbat pentru ca al meu sotz crede ca e mai bine asa. Desi mie imi place mai mult Anamaria legat...dar sa nu spuna ca nu iau si parerea lui in considerare..

Felicia,de (Gabriel) si 39+ cu bulina Ana-Maria AMR 7 zile!!!!
Povestea lui Gabriel
Victoria iese invingatoare!!!

_

Where there is a WILL there is a WAY!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Hai Gogoshica !
Hai Omibaba !
Hai Felicia!

Ariana tu cum mai esti ! Mai ai 3 zile! Un semn micut te rugaaam!

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

juniorul e maree deja avem acusi 5 luni jumatate iar printesica mare (are aproape 4 ani) e topita dupa fratiorul ei ce sa suntem fericiti si impliniti toti!!
ce nume o sa aibe buburuza mica??/

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Daca ramane fetitza atunci ramane Ana-Maria, altfel Mihai...dar eu sper ca ramane fetitza, caci deja am facut cumparaturile si am cumparat si rochitze...destule

Felicia,de (Gabriel) si 39+ cu bulina Ana-Maria AMR 7 zile!!!!
Povestea lui Gabriel
Victoria iese invingatoare!!!

_

Where there is a WILL there is a WAY!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

bun venit Bianca

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Fashion

Mergi la inceput

Burtocika eu am ramas in cap cu un post de-al dau in care ziceai ceva ca o sa inceapa Irina scoala si ca nu stii cum o sa te descurci ! ...de asta am intrebat

...sau nu spuneai tu? ...m-oi fi zapacit!

Am vrut si eu sa dorm putin acum dupa-amiaza.Am stat o juma' de ora si Petru a inceput cu fataiala alta juma' de ora. M-am trezit si ciu-ciu somn.

Acu' doarme ca purcelul langa tac-su !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

felicia mie imi place Ane-Marie
burtici va doresc la toate sa aveti o nastere usoara si frumoasa si bebei sanatosi, mancaciosi si necolicosi....

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

lissa ce m-au amuzat bebeii din link-ul pus de tine!!!

I-a sa incerc si eu !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Gogoshel si Omibaba, va doresc nastere usoara si de abia asteptam sa primim vesti frumoase de la voi
Fecian, offf, imi este asa mila de tine (te inteleg).
Incearca sa faci un pic de efort si poate, chiar, chestia aia....cu sotul tau....(nu mai stiu cum se numeste)
Eu zic ca nasti pana luni
Babyblue, referitor la numele de Iustin, nu are nicio treaba cu nazdravaniile (pana acum).Nu-l asociez cu nimic...
Vreau sa te cert:doar lucrurile negative ni le spui?Eu sunt asa curioasa ce ai simtit prima oara cand l-ai auzit/vazut pe micut, dupa atata suferinta.
Gata, te-am inteles cat ai fost in spital, dar acum fii tare.
Trebuie sa lasi nervii la o parte.
Asta iti imaginai inainte, ca vei simti (atunci cand te chinuiai prin clinici sa faci FIV?????)Immm?????
Ia baga aici o poveste frumoasa despre prima intalnire si primul alaptat
Asteptttt

36+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

Ariana tu cum mai esti ! Mai ai 3 zile! Un semn micut te rugaaam!

Sar'na ca ai intrebat de mine
sunt pe aici ....evit sa ma mai gandesc cate zile mai am ....dar cu greu reusesc.
in fine ...am mari emotii

36 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

de bine ce am spus ca o sa fiu mai activa , iar a trecut un capitol si eu am lipsit.Iar am o problema . De ieri am un san f tare si dureros si am facut temperatura , azi moapte am ajuns la 39,8. Offf. Gabriel nu vrea sa suga si ca sa se sature ma mulg si ii dau diferenta si probabil nu am muls de ajuns... Acum am luat la recomandarea medicului paracetamol, mi-a spus ca pot sa alaptez chiar daca am temperatura, sper sa nu il afecteze. macar sa imi treaca mai repede ca altfel trebuie sa trec la antibiotice si atunci nu o ii mai pot da laptic.
In afara de problema asta amea , bebe e foarte cumintel , mananca , doarme , si mai sta cate un pic si treaz dar nu plange . sa nu il deochi.I-am facut si baita , ca ia cazut cordonul , doar ca l-am prins flamand tare si a nu prea ia placut.
O sa incepem sa iesim cate un pic si afara, a fost si preotul si ne-a citit, a facut si aghiazma .
Doamne , fetelor mi-e teama sa nu il alint prea tare ca as sta numai cu el in brate , mi-e atat de drag , parca nu mai conteaza nimeni si nimci dacand am nascut. apropo , eu vad ca mi-am revenit destul de repede, nici nu zic ca am nascut , ma simt f bine , aparte cele 2 ate care le am si care ma mai deranjeaza uneori, Am dat jos deja 10 Kg . Daca ar trece si problema asta cu sanul.
Cam atat de la noi... Aa am vazut ca vb mai in urma despre iritatie, eu cand l-am adus de la spital era cu funduletul ars aproape , atat de rau arata si in 3 zile s-a vindecat , dandu-l cu crema de galbenele de la plafar. e super buna pt asa ceva . De spalat il spal mereu cu apa curata si cu vata la fundulet, asa ni s-a recomandat la spital. joi dimineazta mergem la prima vizita la pediatru . Sa vedem ce ne mai spune.
va las acum , ca Bitzu doarme si profit sa mai fac cate ceva prin casa.
Va pup pe toate.

39+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput