Gravidutze si mamici de Cluj - 175

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare fete!

vaai, si noi incepem luni gradi...cu mare groaza si teama in suflet, dr na...trebuia sa vina odata si momentul asta...

Alex, ...o sa fie bine, o sa vezi...ma refer la Tiadris si bb...fetitele sunt mai iubitoare, dragastoase, o sa-i fie drag bb... eu cand ii vad pe ai mei ce fain relationeaza si cum rad si se distreaza ei doi, de parca cine stie ce pun la cale, imi vine sa-i mananc...mi-s tare dragi...

Ioana, noi am dormit in Serbia la Nis, la apartamentele Good night...le gasesti pe net...

Miha, la mine a fost ieri o tanti noua la curatenie, e f harnicuta si lucreaza f bine...daca vrei, o intreb daca mai paote lua pe cineva...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dariandra

ANDREEA - Tare m-am bucurat ca ne-am intalnit, mai ales ca Daria a avut un partener de joaca extrem de atent si gentil. I-am studiat si eu in tacere si chiar discutam cu D. ce interesant interactioneaza ei de la varste asa de fragede.

Daria era suparata ca fetele mai mari au exclus-o din jocul lor. Fetitele respective i-au aruncat papusica de pe balansoar si atunci ea s-a suparat, iar cavalerul Eric a consolat-o.

Andreea si scumpica Daria (03.10.2007)

sa stii ca si eu am fost placut surprinsa de comportamentul lui Eric...n-am mai vazut asa ceva la el... e drept ca nici n-am prea avut ocazia... asta ma face sa cred ca la gradi va fi cumintel si se va juca frumos cu copiii... (asta sper eu, acu vom vedea...)

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihalav spune:

Oki, Andreea, intreaba-o, te rog, pe tanti. Merci mult.
Noapte buna, Buna dimineata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

sal
Deci fetelor o sa am un baietel nu mi vine sa cred nici acum ,eram convinsa ca o sa fie fetitza ,tati e in culmea fericirii ,eu la fel,iar T vrea "numai o surioara "asa ca ne apucam sa lucram la capitolul asta

ANDREEA cat ii dai d nei pt curatenie ?de cat timp o cunosti ?
succes la gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

alex felicitari pt baietel
Si eu vroiam al doilea sa fie tot fata ca ma invatasem cu fata, dar dupa ce am aflat ca e baiat m-am obisnuit cu ideea si-acum nu-l mai dau pe nici o fata ca e baiatul mamii
Si Julia e tare incantata de fratiorul ei si atata il pupa si se invarte pe langa el ca eu nu mai incap .Sunt convinsa ca si Tiadris va fi tare fericita cand isi va vedea fratiorul si oricum mai are timp sa se obisnuiasca cu ideea.

Juliei ii creste f incet piciorusul ca eu ma tot minunez cum ii sunt buni papuceii din primavara si s-ar putea sa-i mai fie bune la iarna cizmulitele pe care i le-am cumparat mai mari iarna trecuta in ideea sa o tina toata iarna

Julia a inceput gradi de luni si din pacate e deja racita.Deocamdata ii curge doar nasul, dar am oprit-o acasa si sper sa-si revina repede.

Cam atat despre noi.Va dorim un weekend placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

buna clujencelor
am o intrebare la voi,daca nu va suparati...cand si daca va fi babyexpo la cluj,stiti ceva??
eu sunt in cautare de patuturi si carucioare la preturi cat mai profi( si cat mai faine si rezistente daca se poate ),deocamdata mai mult prin polux dar mai vreau si alte oferte...pupici

minunea mea 23+

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

IAURA nu stiu nimic de "baby expo" si eu astept vesti ...s ar putea sa fie prin octombrie
LILY ms,sanatate mamarutei

noapte buna ,am fost la pescuit astazi si sunt super obosita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Alex.. felicitari ...

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Felicitari, Alex! Se mai adauga un muschetar la gashka!!!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

ms mult fetelor

Ce zi frumoasa ! astept sa se trezeasca piticuta sa iesim la joaca

Mergi la inceput