Gravidutze si mamici de Cluj - 175
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
dariandra spune:
ALEX - Felicitari pentru baietelul din burtica.Ai sa vezi ce bine va fi cu un baietel si o fetita alaturi de tine, mai ales ca un "barbat" iti mai trebuia acasa...
.V-am admirat ce frumoase sunteti si ce bine ati petrecut la mare!
Un an bun pentru toti puisorii care au inceput gradinita!Sa treaca cu bine peste momentele mai putin placute, sa fie mereu veseli, iubiti si protejati!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mihalav spune:
MAmicilor,
Exista olite de diferite dimensiuni? Adica, pe etape, marimi de fund:) si de astea? Am auzit niste povesti... si nu stiu ce sa cred, eu nu am vazut astfel. Ma descurcati si pe mine?
Merci,
Pupaaaaaaaaam
anca.b spune:
A trecut si prima zi de gradi. Stefan a fost tare vesel de dimineata, fericit ca e din nou cu copii, a alergat imediat in sala de clasa si si-a luat niste jucarii... acum il astept sa vina din parc, sa aflu "de la sursa" cum a fost in prima zi de gradinar.
Raluca, voi in ce grupa sunteti? ati fost azi?
Miha eu am avut mai multe olite pt stefan (una acasa, una la bunici, una la cresa, etc) e adevarat ca nu erau fix de aceeasi dimensiune, insa nu cred ca sunt, totusi, "pe marimi".
Gaby, cum e la gradi? te-ai obisnuit cu copilasii?
Anca si Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii
mihalav spune:
Am fost dupa amaiaza la endocrinologie, Regina Maria/ fost CMU, la dr. Carmen Georgescu, celebra :( Am astepta 2 h peste programare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Am fost cu Mara, ne-am jucat intr-un parculet in zona, dar totusi......... la 19,30 Mara era deja maraita, flamanda, eu abia asteptam sa ies, super nervoasa... o discutie ca dracu'
2 h - pe ceas, fara nici o abatere. Am aflat dela cei din sala de asteptare ca depasirile de peste 1 h sunt uzuale. Receptia mi-a confirmat, cica dna dr doreste sa se faca programari la 15 min dar nu respecta timpii. Iar ei nu prea stiu ??/ ce sa ii faca. Data trecuta am asteptat la ea "doar" 50-60 de min. Atunci am crezut ca e o greseala de programare, pe undeva...
Spun asta deoarece stiu ca s-a mai discutat aici de endocrinologie si am recomandat -o pe Georgescu, nu mi-a dat prin cap atunci ca este o probl atat de mare.
Puuup, sanatate!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kitzy/kitzy.jpg)
kitzy spune:
Ciao fetele!
Ieri a fost si la noi prima zi de gradinita, a fost tare bine, Diana de dimineata topaia prin casa ca merge la gradi, o fost foarte cuminte, o mancat, o dormit, azi iar a fost vesela, ii in grupa Norisor si ce-i foarte bine e ca e si cu prietenii ei din parc cu care se juca toata ziua, deci nici ca se putea mai bine. Educatoare le este chiar directoarea. Maine avem sedinta cu parintii.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elenuta23/elenuta23.jpg)
elenuta23 spune:
LA MULTI ANI ,ALEXANDRA!!! MAMI FELICITARI ,AI DEJA O PRINTESA MARE!!!
ALEX , FELICITARI PT STRENGAREL ai sa vezi ca va fi mult mai cumite ca si Tiadris
, fetele sunt mai nazdravane
v-ati gadit a nume??
va pup pe toate si revin cad am mai mut timp liber
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ALEX29/ALEX29.jpg)
ALEX29 spune:
saluti
Ms mult fetelor ,deja m am obisnuit ca voi avea un baietel
si sunt foarte fericitaaaaa ,mi am facut si triplu test si totul e super ok
Miha imi pare rau ca ai asteptat atat ,nu pot sa i inteleg pe oamenii astia
astazi am avut programare la 8:30 pt triplu test si desigur am comentat pt ca m au luat de abea pe la 9 ,i am spus asistentei ca la fel ca si ea si eu am un job si un program pe care trebuie sa l respect si asteptand jumate de ora totu se da peste cap ...sincer n a zis nimic ,dar mi a lasat o umflatura ,la mana de unde mi a luat sange ,de toata frumusetea si asa m a durut cand m a intepat ca mi venea sa i dau una
ELENA al doilea nume va fi ANDREI ,dar primul ...nu stiu...imi place f mult Aris ,Iaris ....mai am ceva timp la dispozitie,spor la treaba
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ALEX29/ALEX29.jpg)
ALEX29 spune:
MIHA legat de olite nu exista mai multe dimensiuni ...poate diferente mici...dar nu semnificative
ANDREEA ms mult poate ne intalnim in parc ,succes la gradi
KITZY ai vazut ca totul a fost ok ,super,ma bucur ca Diana s a adaptat asa de usor
ANCA bravo si voua
pupici si o zi super
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iaura21/iaura21.jpg)
iaura21 spune:
mersi alex pt. raspuns
o sa mai intru pe la voi cu intrebari legate de clinica stanca si dr.i ,dar mai incolo
minunea mea 23+
"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"