Gravidutze si mamici de Cluj - 175

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Va salut pe toate,
Am revenit si noi din concediu, cu forte proaspete. A fost foarte bine (exceptie facand mizeria de pe plaje de la Eforie Nord si Constanta), ne-am distrat, ne-am odihnit si ce-i mai important: am revenit sanatosi.
Daria a fost foarte cuminte, a avut rabdare in masina si totul a fost ok.

La multi ani, cu intarziere pentru ADRIANA! Sanatate multa, noroc si tot binele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihalav spune:

Revenit de la bunici, speram ca va gasim pe toti si toate bine, sanatosi!

Alex, ai burtica?
Ioanaaaaaaaa, vrei tinerete fara batranete? Cand va aud, mi s eface si mie pofta s ama remodelez, in mai multe feluri... Astept sa-si termine Ra proiectul, sa pot sa mai scap si eu in lume.
Am scapat de biberon, a durat 2 saptamani, in sapt 3 nici nu-l mai baga in seama, desi il vedea pe dulap, cateodata [caci in primele 2 saptam mai arata catre el, sa i-l dau, in loc de cana...
Acum bem la pai lapticul, nu a scazut semnificativ cantitatea de lapte baut, poate un pic seara. Dimineata, din contra, bea chiar mai mult. Ne sapalam ff bine pe dinti, petele au disparut in proportie de 80%. A mers destul de usor, zic eu. Acum ne concentram mai serios pe olita, caci la bunici am uitat aproape complet de ea.

Voi ce mai faceti?
Lume in vacanta?
Merge careva cu copiii la cluburi de copiii? Ma refer la cei de varsta Marei, aprox, nu la cei mai amrisori, care au oricum, diverse activitati... Pe unde mergeti? Intentioneaza careva cresa, in toamna aceasta? Ma gandesc la o semi-partialo-"integrare" a Marei, intai as merge la ceva activitati de club, si m-as pregati inspre toamna-iarna-primavara de cresa... Stiu ca nu e cel mai potrivit sezon de integrare, dar asta e gandul, deocamdata.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna ziua, buna ziua!

Aterizat si noi de la bunici, tot un concediu suntem, soare, curte, piscina, verisoare, corturi, distractie, super! Acum avem de bifat o gramada in Cluj. Pregatim petrecerea Sarei, ne pregatim de gradi-cresa, am renovat si zugravit camera fetelor, e super! Dorm impreuna. In rest, stiti cum e, ziua plina cu ele, nu apuc nici sa respir, dar e si asa sublim ca as opri putin timpul in loc, cu ele doua jucandu-se, pupandu-se, imbratisandu-se....S-au schimbat si maturizat, Sofi vorbeste o gramada, easa isteata, Sara dulce, afectoasa, atenta, grijulie, imi spune mereu ca o adora pe surioara ei...Desigur ca avem si paruieli, muscaturi, dar episoade scurte si razlete, la care nici nu prea intervin.

Cam asa cu noi, in rest bine, sanatosi, de cand e vacanta nu mai stim de virusi, dar cand ma gandesc ca in curand se deschide sezonul

Paaaaaaaaaa!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

salutare

MIHA am pus ceva poze dar nu cred ca ai vazut
https://picasaweb.google.com/117177643159303883547/UnWeekendSuper
in plus cu 2,5 kg ...am aproape 60 kg
felicitari pt renuntarea la sticuluta si noi ...avem un inceput de ....renuntare la laptic :),incerc sa nu i dau mai mult de 1 l pe zi desi dimineata daca nu i dau 2 sticlute imi face un scandal de abea o pot potoli
Ai inscris o la cresa?
GABI bine ati revenit tare drag imi este cand citesc ce scrii despre mamarutele tale si eu ma laud cu T ca ma pupa si de 10 ori/zi pe burta ce bine ar fii sa se mai cuminteasca si copilasu asta al meu ,tzin minte ca Sara era si ea f strengarita si uite ce minunata e acum
ELENA bafta la vaccin ,sa treaca repede si sa no doara
MELI ai mai cump.bratari ?sa stii ca pt noi nu sunt ok :( asa ca ramanem tot la pastilutze cand calatorim
ANDREEA bine ati revenit ,ma bucur ca Daria are rabdare in masina ,sunteti norocosi copila asta a mea cred ca ne ar termina pe amandoi cu "rabdarea "ei in masina

Mergi la inceput

Alex, merci :) Superbe fete are taticul vostru, cred ca e tare mandru! Arati bestial; si mare lucru eu nu vad acolo, tu doar ce-ti numeri kilogramele! Lasa, oricum o fii, revii tu la forma perfecta! Sanatate multa!
Fetelor, va invidiez cand vad pozele de vacanta de familie :) Eu toata vara asta am avut vacante doar eu cu pitica, si nu-mi vine sa cred ca se termina vara... si ca eu astept toamna :( Astept octombre, sa fie si tati cu noi... Ciudat an am avut, sper ca cel viitor sa fie mai linistit!
Va sarut, sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Miha, Gabi bine ati revenit!

Miha, m-am gindit eu ca te-ai intors, am vazut ca ai miscat ceva pe FB
Felicitari pt renuntat la sticluta! Esti la fel de ambitioasa ca si cind te-am cunoscut
Poate mergeti in octombrie intr-un concediu toti 3, prin Grecia, Muntenegru, sudul Italiei (desi R cred ca e satul de Italia), mai gasiti ceva vara pe continentul/ pamintul asta.
Daa, vreau sa ma fac tinara, dar crezi ca as avea cind. Dupa amiezele, cind nu sunt la serv, sunt cu P. Cred ca imi voi lua ceva aparat de masat sa ma automasez si incerc sa imi schim cumva alimentatia... ca am pus 3 kg in vara asta Si acolo unde nu trebe, ca de imi cresteau sau crreierul nu ma suparam

Va pupez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

ALEX - am vazut fotografiile voastre. Felicitari pentru Tiadris cea curajoasa si energica, dar si pentru mamica (graviduta) eleganta si distinsa ca intotdeauna.

ANCA (Soanso) - Ati revenit din concediu?

Mergi la inceput

Merci Ioana,
Realizez ca marele merite sunt ale Marei, eu mi-am facut mereu probleme in diverse chestiuni unde s-a dovedit ca ea nu avea reale probleme, si lucrurile s-au rezolvat fff usor: cu intarcatul, cu calatoria cu trenul, cu avionul, cu biberonul, spalatul dintilor inainte de culcare si altele de acest gen. Sper sa le facem la fel de relaxate si pe urmatoarele care ne asteapta: olita, gradinita, etc etc :)
Pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Bine ati revenit din concediu/vacanta!

ANDREEA - noi am fost multumiti per total de sejurul de la mare. imi pare tare rau ca atunci fiecare ne grabeam in partea lui si nu am stat de povesti mai mult!

ALEX - imi place burticuta!

GABI - ce ma bucur ca mamarutele dorm impreuna. au patut suprapus? ce familie frumoasa sunteti!

IOANA - tu esti tanara, vesela si frumoasa oricum!

o zi frumoasa va doresc!

Oana si printesa inimilor noastre Maria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

OAnaAlina, io nu te contrazic, ca a trecut vremea aia cind ne contraziceam pe forum. Sunt de acord cu tine

Miha, cam asa si la noi. Reactionaza P citeodata mai bine decit ne asteptam. Azi i-a facut vaccinul de 4 ani, nici mic nu a zis, foaret curajos. Acum il doare putin piciorul (in picior i-a facut).

Noapte buna!

Mergi la inceput