Gravidutze si mamici de Cluj - 175
Raspunsuri - Pagina 11
ALEX29 spune:
numai eu ?![]()
Am gasit bratari pt rau de masina la farmacia Catena ,le vom testa curand ,sper sa si faca efectul ![]()
ce vreme frumoasa 
SEIDANA ti ai cumparat pijama speciala pt alaptat?daca da ,de unde ?tin minte ca aveam 2 pijamalutze cu dantela foarte dragute dar super incomode asa ca nu vreau sa mai repet greseala a doua oara
,ai nevoie de o pijama ce se poate deschide in dreptul sfarcurilor ca sa poti alapta mai bine ![]()
antoni spune:
Alex-pijamale pt alaptat din bumbac, dragute de la firma wienetta cred ca se numesc, alea cu dsene haioase pe ele gasesti la magazinul de gravide si bebe pe strada care e paralela cu Andrei saguna, chiar pe colt,acolo unde-s si astia cu aurul.oare stii asa?ce descriere,hihi...dar nu stiu cum se numeste...![]()
ALEX29 spune:
neata
MELI ms ,da ,stiu magazinul ,o sa mi cumpar 
ieri am incercat bratarile ....la mamaruta mea n au avut nici un efect :(,o sa le mai incercam sapt. asta poate se intampla vreo minune
Ioana13 spune:
Ati fost careva la sedinte de electrostimulare? M-a cam napadit, stiti voi ce si as vrea sa redevin ca la 18 ani![]()
ALEX29 spune:
IOANA eu am facut electrostimulare ,in cazul meu efectele erau vizibile de la o sedinta la alta si Co venea si ca si mine a fost f multumita,iti recomand 
ALEX29 spune:
ADRIANA frumoasa poza 
IOANA la mine la salon desigur
si la noul salon am remod.corporala dar e full pana la incep. lui sept. daca vrei mai multe detalii iti pot trimite un pm 
antoni spune:
Ioana-ti-am trimis PM legat de electrostimulare, unde am fost eu, si eu am slabit f bine(flat stomach,hihi, mai stii nu?)
Adriana-ai reusit,hihi.imi place ideea cu poza, cumva ne "vedem"
puuuuup
elenuta23 spune:
salutare tuturor
nu am citit de cevea timp, insa am intrat sa va salut
suntem in concediu, insa am venit cu piticuta acasa sa mergem maine la vacccinul de 4 lunite 
va pup soi va doresc o saptamana minunata cu mult, mult soare si voie buna!

LA MULTI ANI!!! FLORY,RAMO, CRISTINA