Gravidutze si mamici de Cluj - 175

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

numai eu ?
Am gasit bratari pt rau de masina la farmacia Catena ,le vom testa curand ,sper sa si faca efectul
ce vreme frumoasa

SEIDANA ti ai cumparat pijama speciala pt alaptat?daca da ,de unde ?tin minte ca aveam 2 pijamalutze cu dantela foarte dragute dar super incomode asa ca nu vreau sa mai repet greseala a doua oara ,ai nevoie de o pijama ce se poate deschide in dreptul sfarcurilor ca sa poti alapta mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Alex-pijamale pt alaptat din bumbac, dragute de la firma wienetta cred ca se numesc, alea cu dsene haioase pe ele gasesti la magazinul de gravide si bebe pe strada care e paralela cu Andrei saguna, chiar pe colt,acolo unde-s si astia cu aurul.oare stii asa?ce descriere,hihi...dar nu stiu cum se numeste...

Mergi la inceput

neata
MELI ms ,da ,stiu magazinul ,o sa mi cumpar
ieri am incercat bratarile ....la mamaruta mea n au avut nici un efect :(,o sa le mai incercam sapt. asta poate se intampla vreo minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Ati fost careva la sedinte de electrostimulare? M-a cam napadit, stiti voi ce si as vrea sa redevin ca la 18 ani

Mergi la inceput

IOANA eu am facut electrostimulare ,in cazul meu efectele erau vizibile de la o sedinta la alta si Co venea si ca si mine a fost f multumita,iti recomand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Unde ati facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Postare de control (pentru poza)

Mergi la inceput

ADRIANA frumoasa poza
IOANA la mine la salon desigur si la noul salon am remod.corporala dar e full pana la incep. lui sept. daca vrei mai multe detalii iti pot trimite un pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Ioana-ti-am trimis PM legat de electrostimulare, unde am fost eu, si eu am slabit f bine(flat stomach,hihi, mai stii nu?)

Adriana-ai reusit,hihi.imi place ideea cu poza, cumva ne "vedem"

puuuuup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

salutare tuturor

nu am citit de cevea timp, insa am intrat sa va salut

suntem in concediu, insa am venit cu piticuta acasa sa mergem maine la vacccinul de 4 lunite

va pup soi va doresc o saptamana minunata cu mult, mult soare si voie buna!

LA MULTI ANI!!! FLORY,RAMO, CRISTINA

Mergi la inceput