Despre furunculoza!

Despre furunculoza! | Autor: dih_mar

Link direct la acest mesaj

Va rog sa ma ajutati, daca stiti vreun tratament de furunculoza acuta provenita de la un stafilococ auriu, care nu trece cu niciun tratament dat de dermatologi.
Am facut si auto-vaccin si tot nu a trecut, am fost si pe la descantece.
Astept raspuns cu remedii!

Va multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MIBAZON - o crema de uz veterinar.Eu am citit pe diverse forumuri de persoane care si-au tratat si furunculele cu ea si singura data cand am avut un furuncul urat am folosit-o. Era chiar dupa a doua nastere situat la subosoara si ma durea ca naiba. M-am dat cu ea vreo 5 zile parca de doua ori pe zi,am zis ca sa nu dau prea des ca si alaptam.Si dupa vreo 3 zile s-a desumflat locul,nu ma mai durea,nu mai era rosu defel.Dupa vreo saptamana nu se mai vedea nici urma de furuncul Si inainte de asta m-am dat degeaba vreo 2-3 zile cu alte creme recomandate de asistenta doctoritei de familie (care nu era la cabinet) ,ea mi-a zis sa merg la urgente sa mi-l scoata.Din ce am citit pe net atunci, am vazut ca exista cazuri la care reapar dupa operatii si cu Mibazon si-au rezolvat urgent problema.Eu zic sa incerci,e o crema care contine mai multe antibiotice puternice - e folosita pentru mastita la vaci
Noa io cum si alaptam pe-atunci,la o adica nici nu eram departe

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput