varsaturi de la caldura?

varsaturi de la caldura? | Autor: cristiang

Link direct la acest mesaj

buna, am un baietel de 1 an si de vreo 2-3 saptamani a inceput sa verse. in casa este fff cald, el transpira f mult, iar dupa ce se agita (nu sta nici un minut in loc, este fff agitat)inceppe sa tuseasca si apoi sa vomita. nu se intampla mereu, cam 1-2 ori pe zi, cateodata chiar dupa masa. nu stiu daca este de la caldura sau poate fi altceva. a mai trecut cineva prin asa ceva? mentionez ca de cate ori am fost la doctor (ultima data acum 3 saptamani) totul a fost ok, chiar si in gat).

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clarmai spune:

Am trecut prin asa ceva cu fata de 5 ori.Odata a avut faringita acuta,odata laringita,apoi iar faringita si o singura data a avut un inceput de insolatie.

Cosmar era,a mea cum facea rosu in gat,cum pac si voma in jeturi,fara febra sau alte minuni,doar voma.Cand a avut insolatie,o forma minora,la fel am patit.

Am fost cu ea pe afara si palaria nu prea a vrut sa o tina,era cu elastic si o deranja,am venit cu ea acasa ,a mancat un pic si s-a culcat,cand s-a trezit a inceput sa vomite din senin,m-am dus cu ea la doctor si a consultat-o peste tot,nu avea nimic,atunci i-am povestit de palarie si mi-a zis ca ea de la inceput a suspectat o forma de insolatie,i-a dat saruri pentru hidratare,am tinut-o internata vreo 2 zile,pt orice eventualitate si numai stiu ce i-a mai dat.
Si la voi cred ca e ori rosu in gat ori o forma de insolatie.Dar dute la dr.sa nu se complice,parerea mea.BAFTA MULTA SI SA FIE PUIU SANATOS.Mai bn sa previi decat sa tratezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

cristinag ,nu stiu daca este de la caldura ,eventual poate de la insolatie sa vomite... ,mentionez ca si eu am un agitatcare nu sta locului o clipa ,chiar dupa ce mananca.. dar nu mi s-a intamplat niciodata sa verse,e posibil sa fie al tau sensibil,la caldura dr ce zice?..dar daca spui ca si tuseste!!!? are vreo alta problema de sanatate?

parerile voastre conteaza pentru noi...
multumim ca ne sunteti alaturi
David (25.10.2006)
...Paul (15.05.2009)
..Anastasia ..(25.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

pana am trimis eu a raspuns si clarmai

parerile voastre conteaza pentru noi...
multumim ca ne sunteti alaturi
David (25.10.2006)
...Paul (15.05.2009)
..Anastasia ..(25.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona2006 spune:

Nu are reflux? Daca spui ca tuseste inainte, poate fi refluxul...
Cite grade aveti in casa ? POate sa se supraincalzeasca, nu neaparat sa fie insolatie. Noi am patit-o o data cu Maya, am iesit cu ea si era f cald , insa dupa ce am adus-o acasa si i-am dat sa bea si am dat drumul a aerul conditionat si-a revenit.
Ai grija cu vomatul, daca in casa este f cald si el vomita sa nu se deshidrateze...da-i sa bea multe lichide.
Sanatate!

Blogul meu de mama ce sta mult prea mult acasa:
http://aloneinholyland.blogspot.com/

Mergi la inceput