Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(34)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

nu ma uitati cu fierul ca sunt in mare ceatza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Adi, excesul de fier e mult mai periculos decat o usoara anemie. De aia eu am ales sa ii iau sange. Excesul de fier e toxic pt celule, se formeaza multi radicali liberi...nu mai stiu exact, dar cd mi-a dat dr pt Arianna am citit despre excesul de fier (stiu ca e si o boala genetica f grava, de aia stiam ca e periculos fierul si am cautat sa citesc) si am ales sa nu-i dau profilactic. Dar uite ca la ea a fost ok, pe cd la P. nu a ajuns fierul din alimentatie. am inceput sa iau si eu supliment, ca cica dc eu as fi luat, el nu ar fi avut acum lipsa. bine, la el e f usoara anemia, este cu 0.2 puncte sub limita inf, limita de la adulti, care oricum, e mare pt varsta lui. Sideremia i-a iesit bine, ceea ce inseamna ca totusi are fier in organism, de aia ii dau doaza profilactica.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Noi luam Fe cate 3 pic x 2 / zi. La mesele de fructe si legume. Eu sunt anemica de cand ma stiu, printesa a iesit cu anemie cand era micuta, asa ca dam 3 luni si mergem iar la control sa vedem cum e.

Mami de printesa Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Nici mie nu mi-a recomandat pediatra fier... deci pana acum nu i-am dat.
Pentru imunitate eu am inceput sa-i dau un tub de osscilo pe saptamana, iar din octombrie cred ca o sa bag si septilin sirop. Anastasiei i-a mers foarte bine cu septilinul asa ca o sa-l incerc si la Toma.
Adi, sanatate multa ! Pacatoase rau enterocolitele astea..
Marta, asteptam vestile minunate si multam de retete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Hello, dragele mele!

Am terminat si noi cu vacantele, ne-am plimbat Luna Asta, nu gluma!
Incet, incet, ne-apucam de intampinat frumoasa toamna, lasam in urma vacante, soare, mare, bebelusenie...si incepem curand urmatoarea etapa din viata copiilor nostri. Of, melancolia Asta...

Ma bucur sa va gasesc tot aici, la fel de active si -mi pare rau ca nu am avut timp sa fiu si eu Mai prezenta. Totusi, Mai bine Mai tarziu, decat niciodata.

La multi ani tuturor sarbatoritelor pe care nu le-am felicitat, multa sanatate si tot ce va doriti, alaturi de cei dragi voua si sufletului vostru!
La multi anisori si ursuletilor sarbatoriti!

Adi, multa sanatate pentru familie, in special pentru bubulinii frumosi!

Eu cu Fe si Ca sunt in ceata. In septembrie voi merge cu Davidu sa luam sange pentru un set de analize complet, ca sa stau linistita.

Despre noi, Suntem in greva foamei cam de-o Luna, Asa... N-am ce-I face, simte el ceva ciudat la mancare, PAC isi face sila singur si vomeaza. Am avut episoade repetate, pana mi-a fost frica sa-I Mai dau. Lapte de la "tita" non stop. Mai incerc, are mese pe care le mananca fara probleme, cum ar fi fructele si iaurtul, insa legumele sunt cu jale. In fine, om trece noi si pragul Asta.
Acum Suntem in curs de vindecare, am avut otita. Bine, duminica seara diagnosticat, ma gandesc ca antibioticul ala si-o fi facut efectul, dupa prima priza am si scapat de febra. Ajunsese la 40, dragul de el.

Va pup pe toate, s-auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Buna dimineata barlog !

Ana , sanatate multa lui Daviduc, sa se faca bine repede si sa revina la sentimente mai bune legate de legume .

Noi raportam intoarcerea la obiceiul de a se culca seara ... dimineata, pe la 1.
Eu zombie, printesa inca doarme, in curand ma duc sa incerc s-o trezesc, ca iar ma apuca dimineata si astazi.

Ma chinui si eu de vreo luna s-o dezvat sa suga noaptea, sa ma lase si pe mine sa dorm macar 2 ore legate. Se pare ca n-am putere de convingere deloc. O sa mai incerc. Daca nu, asta este, o sa suga noaptea pana pe la scoala, sau poate si mai mult, cine stie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

Buna dimineata, si de la noi!

cat priveste Fe si eu ii dau Mariei de la o luna fe, la recomandarea dr, pt ca ea s-a nascut prematur, profilactic pt combaterea anemiei feriprive. Am facut o pauza ( cu de la mine putere) mai, iunie si iulie, iar la 01 august i-am facut Hg si bineintele... la limita de jos.
am sunat pe dr, i-am zis, si din nou dam Fe - 5 pic dim, 5 pic seara.

Eu nu stiam de efecte negative ale fe. dar daca sunt fete care stiu: LUMINATI-NE SI PE NOI, PLS!

Moshulik , mami fericita de Maria Alexandra( 23.09.2010)
Poze Iulie 2011
Poze Mare Iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Amelia, si eu la fel ziceam ca o s-o alaptez p eA. pana la scoala. dar uite ca am intarcat-o si acum patesc la fel cu P. Azi noapte nu am dormit deloc, am fost pe post de suzeta. Noi dormim acum pe jos...am mutat salteaua pe jos, pt ca piciul meu se trezeste noaptea si merge de-a busilea prin pat Vorbeste putin, ma cauta apoi si vine si se arunca pe mine si suge 2-3 minute. Doarme vreun sfert de ora si iar se ridica in fund. Si tot asa, de eu am ajuns cu cearcanele pana la buric. Dar stiu ca mai am doar vreo 2 luni, ca la un an il mut cu buni in camera.
Ana, multa sanatate! Ma bucur ca ne-ai mai scris. sunt asa multe fete care ne-au uitat

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Corina, eu nu ma despart de cearcane de vreo .. 8 luni + , asa...

A mea se foieste atat de mult in pat incat migreaza din patut in pat si inapoi la ea in patut in fiecare ora. E tot pe drumuri... si asta prin rasucire si impingere in picioruse, ca nu merge nicicum...

Mergi la inceput

Eliza_cri si Bebycry[/b][b] La multi ani! Sa va vedeti puisorii mari si sanatosi!

Mergi la inceput