LMA Raul -Delfinasi in sarbatoare(162)
Raspunsuri - Pagina 3
rodyka spune:
kata, felicitari pentru dintisori
bumble, ce rau imi pare pentru dintisorul lui V
alice, ochidut, puiutz, multumesc de urari
cum am petrecut? bine. comic. pe la 20.30 am bagat-o pe Isa in vana sa se zbenguie un sfert de ora, in ideea ca o sa-i treaca maraiala. ieri si azi pe langa maraiala a tinut-o intr-un plans sustinut ca nici eu in brate n-o puteam potoli... ei, dar dupa ce am scos-o din apa si am imbracat-o frumos, iar a luat-o de la capat! n-am apucat nici sa-mi usc parul ca au aparut nasii, a iesit Maria 5 min afara cu Isa la plimbare dar n-a scos-o la capat cu ea. dupa 15 min plimbata pe la toti in brate, ii fac o portie de lapte de 240 si o vad ca-si freaca ochisorii si brusc am o revelatie: a facut baie, pentru ea ar urma somnul!! bea tot lapticul, maraie, suplimentam cu 60, il bea si pe ala tot. o pun in patut si de atunci tot doarme!! au venit si colegii de care ziceam dar au cam stat pe spini, copilul lor cel mic (15 ani) a ramas in pat, cu durere de cap si de burta, l-au sunat de 2 ori si in final au plecat de la noi sa-l duca la urgenta ca tot rau se simtea, dar nu inainte de a papa si ei din tortul de inghetata. nu am nici o poza facuta, NICIUNA!! Isa a adormit repede, apoi ne-am luat cu vorba, lumanari n-am pus in tort ca s-ar fi topit, fetele cele mari au iesit afara la joaca, mititeii i-a facut tati singur inainte, nu ne-am mai amintit de poze! dar mi-am pus singura si o dorinta cand am aprins focul la aragaz
si faza cea mai comica, deocamdata o stim doar sotul, eu si voi: am facut ouale umplute cu sos de smantana, toti cei care ma cunosc zic ca-s grozave . dar, cu una-alta, nu le-am mai scos din frigider!! aperitivele erau pe masa, si mititeii, prajiturile, bautura la indemana, gheata si tortul in congelator!! si le-am vazut doar dupa ce au plecat!! acuma stiu ca au plecat satui de mancare si bautura, dar cate o juma de ou tot incapea, sau macar o felie de paine proaspata cu sos de-ala
am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
rodyka spune:
LA MULTI ANI, VICTOR!!
LA MULTI ANI, LUISA!!
LA MULTI ANI, mami CATALINA!! nu mai mergeti pe la cofetarie?
aelita spune:
LA MULTI ANI !!!!
Nectariw
Matei Alexandru
Luana-Maria
Victor Andrei
Alicia
Luisa (Beluistef)
CRISS cat de frumoasa e blonda cu ochi albastri ! sperba ! si ce rochiiite !!! ce frumusete!
RODICA ce frumos ai scris despre mama ta,despre gladiole...
BUMBLEBEE of,sarbatoritul si-a spart dintisorul La multi ani!!
sa iti dau o speranta ! dintisorii astia ,pana ies toti,se mai "aliniaza" ,in sensul ca se tocesc pt ca ei incep sa frece dintii ,sa muste ,intai in 2 cu 2,apoi in restul si mereu se modifica muscatura in functie de ce mai apare..apoi se mai si strang.Sofia ii avea zimtzati ,nu stiu cum sa spun,initial ,si au stat asa o vreme,apoi ii "tocea" in somn,crantzanea din dinti de te trezea ! si i-a pilit.Avea strungareata,nu mai are.cand i-au iesit ceilalti dinti,au strans randurile
Lui Miguel i-a iesit unul de jos zimtzat asa,in colturisigur i se va pili in timp,pana ies toti deja se aliniaza
Sper sa fie si la voi asa,sa nu fie nimic grav !
au cazut ai mei de se umpleau de sange ,cu suzete-n gura,sau dadeau cu dintii de diverse,si nu s-au rupt asa usor...Tinem pumnii sa nu fie nimic,doar o mica "ciobeala"Pupam sarbatoritul!!
giorgia23 spune:
Neata....a dat cineva cafea?...daca nu dau eu ...poftiti
Victor
Alicia
Mami Catalina
Luisa
Kata Antonia e tot cu maraiala...aseara a mai avut 2 scaune apoase si temperatura 37.7...azi o bag la regim dar parca vad ca nu o sa vrea iar nimic sa manance...ieri i/am facut ceai de menta dar abia daca a baut 20ml
Cris eu am maxilarul de sus peste cel de jos...dintii de jos nici nu se vad cand rad...tin minte ca m/a dus mama la mai multi stomatologi cand eram mica dar nu mi/au facut nimic...si am observat ca si Antonia are la fel
Bumblebee nu fi suparata ca dintii se schimba...el sa fie sanatos
Bambo deci si voi cu scaune apoase...offf
Cris2010 printesa ta e din ce in ce mai frumoasa
paula_m spune:
Neata
Giorgia, am venit si eu la cafea...Ce faceti voi? Te-ai obisnuit singurica? Ce mai face Antonia? Cum va petreceti timpul?
Bumblebee, mama, nu fii suparata! In ziua de azi toate se rezolva cu o vizita la stomatolog. Poate nu e nimic.
Cristina, la fel si la tine. Poarta un pic aparat dentar si cine o sa aiba cei mai frumosi dinti? Vladut!!!
Kata, noi nu ajungem la Cluj in 30. Ramona a zis ca atunci ii tine Raisei ziua.
Apropo de asta, sunt un pic suparata, ca eu nu pot sa-i tin lui Raul ziua asa cum as fi vrut!!. Inca nu am scapat de amenintarea varicelei si nu vreau sa risc si sa chem copii. Nu ar fi frumos sa riscam si sa ne trezim ca in 2, 3 zile ies bubitele. Si uite asa vom sta acasa, vor veni parintii mei si nasii cu Bogdan, ca el a avut deja varicela. Initial nici nu am vrut sa fac tort, dar apoi m-am gandit ca eu nu am avut niciodata tort( nascuta de Craciun- imi zicea mama ca avem destule prajituri, la ce sa mai faca tort) si am comandat 2 torturi, unul pt el si unul pt noi!!! Macar poze cu tort sa avem!!!
Acum fac curatenie, Raul a plecat cu tata-so cu masina la bunici, sa pot sa ma desfasor!!!
Cris, ai o mandrete de fata...
Elena, nu stiam unde ati disparut.... Si eu i-am dat sa guste dintr-un cartof prajit!!! Aceeasi reactie am avut si noi. Aseara i-am dat un pic de turta dulce. De acum ii cam dau tot ce mancam noi, cate un pic, mai putin porc. Si Raul e cu degetele in nas. Oare ce i-o placea la asta? Uneori si le baga amandoua degetele odata si nu poate respira
La multi ani Victor!!
La multi ani Alicia!!
La multi ani Luisa!!
La multi ani Catalina!!!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze mare
puiutz_mic spune:
neata si de la noi!
Paula, cica si le baga in nas pt. ca si-au descoperit nasul, asa zice pediatra mea... al meu si-a descoperit doar juma' de nas deocamdata
Ma bucur ca Raul nu mai este bolnavior, poate scapa si de varicela!
Iti trimit si un PM, ca sa nu fiu off-topic.
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
puiutz_mic spune:
Hai mai Rody, chiar nici o poza de la ziua ta
Cel putin bine ca ati petrecut un pic, ma bucur pentru tine!!!
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu
GIORGIA, pentru cafea. vin si eu, ca iar is matinala. de fapt, nu eu, ci Isa!! la 8-8.30 e in picioare in patut in fiecare dimineata si incepe cu povesti si chiuituri ca ma vede, chiar daca dorm! asa ca ma ridic frumos, o pup si ies din dormitor , iar ea adoarme in cateva minute (probabil asteptand sa revin), dar mie-mi sare somnul. ma mai intind pe canapea in salon, dar degeaba
nu stiu cum, dar eu am sarit mesajul CRISTINEI cu dintisorii lui Vlad! ce s-a intamplat?! ma duc sa caut in urma!!
giorgia23 spune:
Paula...m/am obisnuit singura ca tb...e cam greu ca sunt mereu doar eu...dar ce pot sa fac decat sa fiu optimista...Antonia e o nazdravana ca de obicei...trage tot si muta tot....numai dupa e...acum de dim iar a avut 2 scaune apaoase...am trimis pe cineva la farmacie dupa smecta si hidrasec
Puiutz si Antonia e cu degetelul in nas...mai nou isi baga degetul in ureche