LMA Raul -Delfinasi in sarbatoare(162)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Racusor, nu ami stiu daca ti-am zis la multi ani, daca nu, o fac acum cu tot dragul si daca vrei eu sunt dispusa sa facem schimb- il dau pe Berti pentru o noapte, se culca la 11 noaptea, se trezeste la 1, se culca peste o ora, mai doarme o ora , mai maraie o ora si la 7 cel tarziu e in picioare? Nici nu vad pe unde merg. Dar ce sa zic, macar nu merg la serviciu ca tine. Ce zici, il mai dai pe Andreiutu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ainotna, eu am avut astfel de pb cu hemoragii nazale. de aia te-am intrebat ce analize i=ai facut.la mine pb a fost...giardia! si am facut tratament la toata familia.
de atunci nu am mai baut apa de la chiuveta niciodata.
mai am si acum, dar f rar, cd sunt obosita.
oprirea rapida a sangerarii se face cu un tampon cu apa rece, bagat in nara din care curge. NU tinut copilu pe spate! din contra, capul trebuie sa stea drept, ca altfel se aduna acolo muuult sange- mie mi se faceau cheauguri..se poate ineca cu ele. deci, tinut la verticala capul, pus tamponel rece in nas -eventual si la baza nasului, deasupra, o compresa rece.
mergi si la un orlist sa vezi ce zice.
asa pateam si eu, ma trezeam noaptea din somn ca curge.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Victo, ce inseamna "didisi"?

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

paula, abia acum am vazut pozele cu Raulito, nu stiu cum mi-au scapat...pai ai un barbatel adevarat, sa-ti traiasca... ce bine sta el pe picioare...azi maine ii iei role si motocicleta...

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP 2

ERIC SI FILIP 1

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

La multi ani mami frumoasa si buna de Andrei!!! Sa fi sanatoasa sa te poti bucura de puiul tau!!!
Cat despre cine primeste copil de 1 an si 6 saptamani. Ma ofer eu. Si a mea a facut la fel asta noapte. S-a trezit la 1 ne-am jucat, a papat un biscuite si s-a dus in pat si gurica (a stat treaza 2 ore). Are insa gingia asa de umflata incat o las sa faca ce vrea. Nu mai pot de mila ei. Trebuie sa iasa NR 4 si nici nu prea poate sa se scarpine bine la el. Of mama lor de dinti!!! Si cati mai sunt !

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata

Filip

Tina ...tind sa cred ca totul a fost de la dinti...inca nu a spart gingia dar mult nu mai are...acum e bine...face doar 1 data pe zi kk mai moale dar nu apa

Cris ai fost o nasa superba...si ce bine merge Vladut de o manuta...imediat o sa fuga

Paula ce vorbaret e Raul...asa e si Antonia vorbareata

Rubia da soacra ta e dusa rau

Racusor ...ma mir ca inca mai rezisti la cat de obosita esti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Am ajuns si noi acasa. Am culcat copilul si fug sa mananc. Nici nu stiu ce sa ii fac ei de mancare..
Victo, nu stiu ce facea noaptea. Tatal fetelor era treaz, le-a dat el sa manance dar dupamiaza cand a dormit ea iar baietii se apucAsera de gratar, bausera cateva beri.. Alea mici erau cam de capul lor. Am mai stat eu cu ele dar...

Vreau si eu cafea, mai e? :)

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui mov_79

ceau fetelor,

Noi suntem bine , am avut o saptamana de groaza, sapt trecuta.
Mihnea a facut o viroza eruptiva care s-a manifestat cu febra 39,7, 2 nopti dupa care au iesit bubele...si au iesit....era plin pe maini si pe picioare numai aveai un loc sa pui un deget
Doctoritele nu stiau ce e , ca seamna cu varicela dar nu e...am fost la 2 pediatri...la ORL..la infectioase...la dermatolog si dupa ne-au trimis acasa cu norofen si ceva creme...am inebunit in ziua aia, bine ca i-a trecut
Dar in tot timpu asta nu a mancat nimic , decat san si pufuleti si problema e ca iar s-a obisnuit la san....oare cum sa fac sa il intarc????
voi cum ati reusit?HELP.....
va

mama lui Mihnea Damian

si David cred ca are aceiasi viroza a avut febra 2-3 zile...o zi pauza si ieri au aparut bubitele ca niste pete rosii..au inceput pe fata si gat..acum sau extins si pe corp..nici nu stiu ce e..azi mergem iar la medic
La noi a coincis si cu iesirea a doi dinti..a facut si diaree..acum nu mai are scaune moi..pare ok
De mancat mananca dar nu ca inainte si vrea fara numar fara numar...

in cat timp trec bubitele?trebuie sa stam doar in casa? multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Azinoapte a cazut fimea din pat. Am auzit doar un buf si am vazut ca lipseste :)) nu stiu daca si-a dat seama ce a patit ca n-a plans decat a carait putin, cred ca am trezit-o cand am cules-o

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Rody, cum a fost somnul pe plaja?

cam asa a fost

n-am mers la plaja, dar am gasit la 25 km de Motril o piscina in aer liber, mai la munte... si ne-am hotarat pe loc sa mergem, am mai chemat o familie si la drum! vreau sa va spun ca e un aer divin!! nu-ti vine sa mai pleci de-acolo, iar apa in piscina era calda de-a binelea. m-am balacit si eu putin, era apa de la 1.25 la 2.25 m. este si o piscinuta separata pentru copilasi, ii ajungea Isei apa pana la umeri, i-a placut la nebunie!! n-am putut s-o mai scot de-acolo!! cu chiu cu vai am mai pus-o si in piscinuta ei sa-i dau sa manance, dar nu vroia, de grija apei care era la 3 metri de noi... ce mai, a fost superb! Maria a invatat sa inoate (adica stia ea ceva, dar in valurile marii era mai greu), eu am pupacit un bb de 4 luni si uite-asa au trecut 4 ore ca vantul! sigur mai mergem saptamana asta inca o data, inaafra de duminica! in jur verdeata, e pe un varf de munte intre copaci, spatiul e al primariei si pretul era de tot rasul: 1 euro intrarea . mai era si plin de romani acolo, pe 2 i-as fi batut daca ii vedeam, dar eram prea ocupata cu fetele sa-i mai recunosc!!

acuma v-am povestit ce a fost frumos. in alt mesaj o sa va povestesc cum m-am pus eu pe bocit si am realizat ca, sub toata relaxarea mea, de fapt nervii mei is la pamant, mai ales cand e vorba de copii! revin...

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput