LMA Raul -Delfinasi in sarbatoare(162)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

LMA racusor!
LMA nela!

LMA Catalina! (pt ieri)

antonia, imi pare rau pt Bogdan, bietul de el... se sperie cand ii curge sange din nas? Nu ai obs. cand ii curge? Poate cand e prea cald sau prea obosit...

rodyka, suntem mai bine cu totii. La Elise nu s-a mai repetat nici vomatul nici kktul, doar atunci seara. Beae mai bine si ea, de ieri e pe regim si se cunoaste.

bumblebee, eu stiu ca se sigileaza doar dintii definitivi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Bine v-am regasit,daca ati sti ce dor mi-a fost de voi.
Noi am fost plecate la tara,abia ieri ne-am intors si am am fost in Bucuresti si abia acum am culcat copilu si am zis sa recuperez de la cap 159 de unde am ramas eu.Pe urma o sa intru la subiectele aniversare sa-i felicit separat de toti cei ce au sarbatorit de pe 19 iulie incoace.
A fost bine la tara ,m-am si suparat putin ca desi le ziceam celor din jur ca nu ii dau fetitei sa manance anumite lucruri,eu ii dadeau pe ascuns,mai ales soacra-mea desi am atentionat-o ia dat ciocolata si porumb fiert care nu era deloc bun chiar si eu am avut dureri de burta de la el.In noaptea aceea dupa porumb nu mi-a dormit deloc fata a plans in continuu si eu nu stiam de ce,abia de dimineata cand i-am gasit boabe de porumb nedigerate in pampers ,am izbucnit si atunci mi-a zis ca ce are ca ea i-a dat si ciocolata... imi venea sa urlu ... si chiar si dupa faza asta i-a dat iar ciocolata si suc(santal ca ala e natural ).am plecat de acolo suparata.si culmea ca nepoata-mea cea mica mi-a zis pe drum ca si acum vreo 2 luni i-a dat si ciocolata si suc,perioada in care eu ma plaangeam ca fata e plina de bube si nu realizam de la ce,dadeam vina pe semintele de la rosii...off...In plus ieri noapte mi-a si vaersat fata in jet si tot asa nu stiu de la ce...dr mi-a zis sa ma duc la urgente ca e gastroenterocolita in opras dar daca am vazut ca se simte mai bine am renuntat ca pierdeam noaptea pe la urgenta la spital.Acum chiar e bine nici un semn ca i-ar fi rau ...
Apropo de vaccinuri se face ceva la un an nu(Infanrix parca?) ca am uitat s-o inteb pe dr si trebuie sa ajung si la ea.

Pupici ,revin dupa ce lecturez ce mai am sau pe parcurs daca mai am ceva de spus...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Anca, e rau ca stai cu grija sa nu ii curga in somn.. Cum ai facut dovlecii la cuptor ?
Cristina, bine ca nu pleaca cum face mara cand vreau sa o culc. Ma lupt cu ea cateodata :))
Victo, sper sa nu faca asa. Intre timp a cazut si aia mare in piscina.. Ele sunt foarte inteligente si dezghetate, sociabile dar nu prea au limite. Adica masa nu le zice nimic, tasu le mai atrage antentia dar el e putin pe acasa, in rst la munca. De exemplu azi masa a dormit pana la 12 (fetele treze de la 8 jumAte), la 5 s-a culcat iar (cu tot cu ele dar ele dar dupa o ora erau in picioare) si ea s-a trezit acum la 9.. Cand stii ca una a cazut in lac si alta in piscina, iti mai vine sa dormi atat? :))) sau poate dupa doi copii esti mai relaxat...

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

aoleo..stai mai asa..pai cum doarme dc copilele sunt treze? sta cineva cu ele, inseamna ca.
mai ales ca pana in 12 copilele tre sa manance micul dejun si pranzul sa cam fie gata..
da e bolnava, de ce doarme asa mult???:)
pai ai mei nici nu ma lasa sa dorm, vine cu cate o doleanta fiecare-de genu..fac pisu..ce-mi faci de mancare..si alalalt..chi chi..
recunosc ca nu ma trezesc inaintea lor sa fac una alta, dar cd s-a trezit primul copil si eu sunt sus.
dar cum doarme asa cu galagie?
eu zic de galagie ca il stiu pe al meu cum e. dar dc isi alearga tura pe afara, apoi cd e in casa se joaca in liniste, ca mi-e si mila sa il pun la culcare.(stefan, ca micu se fataie peste tot, stiti voi)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Alina,mami racusor LA MULTI ANI SI SA AI PARTE NUMAI DE BCUURII ALATURI DE BAIETII TAI DRAGI ! TE PUPIC!

Nela LA MULTI ANI SI NUMAI FERICIRE!!!!

Mycya multumim

al meu plod iar a slabit..cred ca de la canini..offf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna seara delfinariu!

Am sosit si noi tocmai de la Cheile Dambovicioarei, ca doar am mers 5 ore, am crezut ca o iau razna.

Katalina, acum am citit PM de la tine, imi pare rau, dar nu cred ca puteam ajunge azi si la Bv.
Poate ne vedem la MI

Crispro, ms de PM! Esti o draguta ca intotdeauna
Am sa intru pe fb si sper sa gasesc nr de tel a lui Ochidut. Oare mai are camere?....ca pana ma urnesc eu din loc parca vad ca nu mai ramane nici una.
Fetelor, eu stau tare prost cu timpul!!! Nu stiu ce sa mai fac!

Maine plec la Bucuresti ca are sotul sedinta si eu cu R stau la sora-mea ca vreau sa merg in fiecare zi la Ikea sa ma inspir la amenajarea apartamentului.....sunt in pana de idei sau daca am ceva idei parca nu sunt puse cap la cap sa iasa ceva frumos....sunt derutata rau de tot

La munte: a fost tare bine, chiar ii spuneam sotului ca daca nu eram cu apartamentul plecam o sapt numai eu cu R sa stea si el la aer curat.
A mancat f bine, a dormit si mai bine. De obicei la 22 fix el adoarme si se trezeste la 8.45, la munte la 21 nu mai putea tine ochii deschisi, plus ca ziua dormea de 2 ori cate 2 ore. L-am adus cu rosu in obrajori, nici mie nu-mi vine sa cred ce program a avut.....ca doar am stat un weekend.
Lui R ii si place sa plece de-acasa, cand ajunge intr-o camera de hotel sau pensiune e tot un zambet......sau nu-i place apartamentul socrilor???...ce rautacioasa sunt

Mai vroiam sa spun cate ceva dar.....
Noapte buna delfinariu!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Deja pana la ora asta are 4 scaune apoase...am inceput sa/i dau hidrasec plus saruri de rehidratare de la humana dar vreau sa zic ca ma chinui cumplit sa o fac sa deschida gura...mancare de regim nu vrea...lapte bea dar parca nu e recomandat decat cel hn...am sa mai incerc cu mar copt...e cumplit sa iti vezi copilul bolnav...bine ea asa e vioaie dar nu ca alta data....a laptele i l/am facut zeama de la orezul fiert

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)

poze Antonia

www.youtube.com/watch?v=oHMvMVhQlUk" target="_blank">Antonia cu biberonul

Si R de vreo 4 zile are 3 scaune/zi. M-am uitat in gurita si incep masalutele
Oare nu e de la dintisori?
Multa sanatate Antonei!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

A si se vede bine de tot incisivul lateral de sus...cred ca maine sparge gingia

Acum am citit ca e de la dintisori!

Ma trezesc si eu la ora asta sa raspund, cand multe probleme sunt deja rezolvate...hai ca ma abtin!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

crispo ce sa i faci trece timpul, acum ii insor

si cum am promis poze de la munte
tati cam lipseste din peisaj, apare unchiul care se lupta cu Robert

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

F frumosi sunteti Mirela!!! Hai ca imediat trece timpul si fac un anisor!

Puiutz, l-am vazut si pe Raducu in poze. E tare smecher!

Paula, am vazut clipul cu Raulica!
Cata treaba avea!!! E o scumpete!
Si R la fel face, trage de sertare si apoi se ridica pe varfuri sau merge pe lateraulul lor si incepe sa le scoata pe toate....si eu de cand n-am mai vazut casa 24 ore curata.......dar slabe sanse sa se intample curand

Oare Mycya ce mai face?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Nela, azi e zi de sarbatoare si pentru tine! Iti urez cu drag "La multi ani!", multa fericire si sanatate sa ai mereu! Sa te bucuri de puiutul scump si de sotul tau, si ei sa se bucure de tine si sa te aprecieze mereu. Sa ai parte numai de impliniri si bucurii! Te pup cu drag! La multi ani!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

LA MULTI ANI NELA!!! SA FI SANATOASA, FEIRICITA SI IUBITA ALATURI DE FAMILIA TA!

Mergi la inceput