LMA Raul -Delfinasi in sarbatoare(162)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Saddie, multumesc de sfat . Cam asta e si la noi diagnosticul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Hello, am sosit si noi de la CLuj. Ne-am hotarat dimineata, pe fuga, sa mergem. Si am zis ca asta e un test, ca nu am mai mers cu copilul de muuulta vreme. Noroc ca a dormit pe masina (dus -intors), si am mers la CLuj cu asteptari zero pt noi, doar cu intentia de a plimba copilul pe la fantana din mall, pe la luminile de acolo. I-a placut de numa, aplauda de bucurie, radea. A stat si in carucior, aproape deloc in brate, si mult pe jos, de o manuta. Pe fuga am reusit sa si mancam un pic. Am zis ca nu sun fetele de la CLuj, sa nu ma fac de minune ca nu sta Vlad. Acum , ca am vazut ca e ok, la urmatoarea iesire fara scop (adica doar sa plimbam copilul), va anunt si poate ne vedem.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Putine poze de azi si cateva de la nunta de acum 2 sapt aici - eu is cea cu parul cret. nu de alta, dar is atat de machiata, ca poate nu ma recunoasteti -asa m-a facut tipa de la machiaj, ca eu nu ma stiu...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

hello mamici dragi si delfinasi!!!

imi cer mii de scuze ca nu am mai intrat sa va scriu dar nu mai am timp si de internet. profit din plin ca sunt acasa, vreau sa recuperez timpul in care am fost plecata si uite asa nu am timp nici sa dorm cum trebuie

imi cer un milion de scuze si ca nu am intrat sa felicit delfinasii sarbatoriti la implinirea primului anisor din viata lor dar va doresc din suflet sa va dea Dumnezeu tot ce e mai bun in viata asta si sa aveti parte de mult mult noroc LA MULTI ANI Matei (Tanti) Antonia(Giorgia) Filip(Eladea) Larisa (ochidut) Theodor (roxana_theo) Beatrice (crissy) Mihnea (Mov_79) Sebastian (Lala) Tudor (coteasca) Aida (Alina2005) Rebeca (adrianabuc) Carla si Mateo (Carla_2008) Yanis (beluistef) Matei (Ooana) Victor (Ilinca) Andrei (Imaya) Daria (Ramonasin) Natali (Cris2010) Bogdan (Sorina) Letizia (CarmenAlbu) Radu (Matusa77) Mihai (Victo )Tania (Rubia)Vlad(Crispro) Sabina (Ramo1901) Paul(btz_ovi) Matei (Bambi_bv) Nectarie (Larissa_79)

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

noi suntem bine, facem bufff cam in fiecare zi, fugim si nu stam locului deloc

tot mofturoasa a ramas cand e vb de mancare si de nani, daca s-ar putea sa doarma cu tzitzi in gurita toata noaptea ar fi totul bine si frumos pt ea ..... astept sa implineasca anisorul si sa renuntam si la alintul asta.

va pup cu drag si dor pe toate.... fug ca iesim iar

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Putine poze de azi si cateva de la nunta de acum 2 sapt aici - eu is cea cu parul cret. nu de alta, dar is atat de machiata, ca poate nu ma recunoasteti -asa m-a facut tipa de la machiaj, ca eu nu ma stiu...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

pai tu mami, eu te bat... si noi am fost azi in Polus, cu baietii...ei, ei...poate ne intalneam...no, data viitoare sa suni, da???

vazut pozici cu scumpicel, si cu tine nasica...cum sa nu te recunoastem, mai??? f frumoasa nasica...

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP 2

ERIC SI FILIP 1

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

multumesc de urarile frumoase si cuvintele minunate!! sunteti extraordinare!!!

multumesc saddie, paula, alina (bumbleeblee), oana, elena (puiutz), alice

desi nu am facut nimic special, o sa mai vad mai tarziu cu prietenele mele bune, am avut o zi frumoasa alaturi de baietii mei dragi m-au sunat prietenii, am primit cadouri neasteptate sunt recunascoare pentru toti oamenii din viata mea, pentru familia minunata si pentru ca suntem sanatosi si avem un copil minunat!!! ma simt o femeie implinita si fericita!!!

am venit de la munte, am iesit cu Andrei afara, ne-am intors ca sa ii dau papa, si acum e cu tati afara si eu am facut dus cu apa rece sper sa se incalzeasca pana vine piticul, sa ii facem baita, ca la baita am sarit peste. a dormit de a rupt azi, ieri mai deloc, am stat toata ziua afara dar azi de dimineata a auzit calutii si a scos repede capul sa ii vada, a fost fascinat de ei. dar a dormit apoi de la 9 jumate la 12 jumate si inca o ora jumate pe drum sa vedem diseara la cat se culca, acum l-am obosit tare tare, ca e la a doua tura afara in parc. i-a priit mersul la munte, a venit asa linistit, ne-am inteles cu el, sa vedem cat il tine trebuie sa iesim mai des, asta e clar.

Aiotna am vazut si eu magazinul cache-cache cand am fost la mamaia dar ce a patit Bogdan? cred ca am ratat eu mesajul sa treaca!!!

vad ca zici ceva de sangerari din nas, si eu am avut probleme cu asta in copilarie si mi-au facut cauterizare!

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

La multi Ani, racusor si nela! Sa fiti sanatoase si implinite alaturi de familiile voastre!

LMA raul si mihai!
Mari si sanatosi sa fiti.

LML Florentin Andrei! Mami Florentina, nu mai dai pe aici?

crispro, nu am putut sa nu remarc ce mami belea esti si ce grasunel e Vlad. Ce zambeste el cu toti dinciocii!

O intrebare am si eu la cele care au luat scaun auto: imi spuneti si mie ce ati luat si cat de multumite sunteti? SI tare ma intereseaza cat se dau pe spate scaunele astea, ca mandra nu mai poate (nu mai vrea) sa doarma in scoica deloc. SI cat de tare transpira bebelucii in ele.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Va multumesc mult pt. urari si va doresc si voua numai bine!
Multumesc!

O vestuta pentru David
Multumim

Mergi la inceput

Eladea, data viitoare sun.

Adriana, am scaun la vreo 300 lei. Transpira in el, va trebui sa ii fac ceva husa. Are 5 trepte de reglare, dar maximul e cam ca in scoica, iar cand e ridicat de tot e la 90 grade. Noi inca il ducem cu spatele la sens ( are vreo 9800 copilul), dar mi se pare inca prea crudut sa il intorc cu fata la sens si sa trebuiasca sa pun frana brusca... Dar cum e acum are dezavantajul ca nu ii incap bine picioarele.

Acum culc copilul. Atat de tare se freaca la ochi cand ii e somn, de isi baga degetele cu totul in ochi. Are ochii rosii in locul unde ar trebui sa fie albi. Ieri era la un ochi cu niste vinisoare rosii, azi la celalalt. A mai patit o data asa, ca se zgarie in ochi. mor cand il vad ca se freaca. Si pana sa adoarma la fel face!!!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput