Atentat la Oslo
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/hannen/hannen.jpg)
hannen spune:
Eu nu am nicio parere.Nici politica si nici polemica nu-mi trebuie la ora asta,insa nu pot sa nu remarc cum se desfasoara discutiile cind e vorba de un "crestin" cu scopuri "politice"...
Ah,un nebun...
Dar daca ferea sfintul si ni se confirma(asa cum multi banuiau) ca era musulman/i ,pfua sa fi vazut cum zburau betzele si injuriile virtuale asa pe saturate ,pt. toti .si pt. religie si pt. Profet si pt. "cartea lor care zice asa si pe dincolo,mama ei de carte...Numai religia aia cretina ii invata sa faca asa,toti sunt asa,asa isi educa copii,ne urasc...".Ei,cind e vorba de un "ne-musulman",e doar un biet nebun.
Nu-i asa?
Whatever happens don`t let go of my hand!
Acum am un inger pazitor,cel mai frumos si bun inger din lume!MAMA!Te voi iubi etern!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
oricare e nbun, si nazi,la care religia e mai putin importanta ca rasa, si extremistul musulman care invoca razboiul sfant, si cei care intra fara niciun motiv sa omoare prin scoli si magazine.
dar, nu stiu ce pare mereu mai grav cand e vorba de o ideologie si nu e o deviatie particulara a unui anume individ.
probabil pt ca pericolul e sa nu aiba adepti respectivul, in cazul nostru, acest nazi se pare ca are deja
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si
bb Gheo
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rufus/Rufus.jpg)
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hannen Dar daca ferea sfintul si ni se confirma(asa cum multi banuiau) ca era musulman/i ,pfua sa fi vazut cum zburau betzele si injuriile virtuale asa pe saturate ,pt. toti .si pt. religie si pt. Profet si pt. "cartea lor care zice asa si pe dincolo,mama ei de carte...Numai religia aia cretina ii invata sa faca asa,toti sunt asa,asa isi educa copii,ne urasc...".Ei,cind e vorba de un "ne-musulman",e doar un biet nebun. Nu-i asa?[/size=1] |
Nu-i asa, nebuni sunt toti.
Efectul e diferit. Si chiar nu conteaza religia in cazul "inventarii" desenelor animate pentru copiii pregatiti in mesereia de "teroristi". Chiar daca vorbim, din nou, de musulmani.
Rufus, Tora si iadele
![](foto.gif)
![](images/user_woman.png)
en_kvinna spune:
citat din mesajul lui hannen Eu nu am nicio parere.Nici politica si nici polemica nu-mi trebuie la ora asta,insa nu pot sa nu remarc cum se desfasoara discutiile cind e vorba de un "crestin" cu scopuri "politice"... Ah,un nebun... Dar daca ferea sfintul si ni se confirma(asa cum multi banuiau) ca era musulman/i ,pfua sa fi vazut cum zburau betzele si injuriile virtuale asa pe saturate ,pt. toti .si pt. religie si pt. Profet si pt. "cartea lor care zice asa si pe dincolo,mama ei de carte...Numai religia aia cretina ii invata sa faca asa,toti sunt asa,asa isi educa copii,ne urasc...".Ei,cind e vorba de un "ne-musulman",e doar un biet nebun. Nu-i asa? ************************************ [b]Whatever happens don`t let go of my hand! |
Hanene, lumea nu reactioneaza pt ca lumea e in stare de soc. Ca nu e vorba de un sg mort sau ceva de genul. La fiecare update al stirilor nr mortilor creste. Oamenii aia au fost vanati la propriu. Intr-o tara considerata foarte sigura. Socul vine si din faptul ca tot masacrul a fost planuit!!!!! Se zice pe la stiri aici ca tot norvegianul e responsabil si de zguduitul cladirilor in Oslo. Plus ca au mai descoperit si alte bombe pe insula, doar in caz ca el nu poate termina ce si-a propus. Ala s-a antrenat sa aiba precizia de a impusca mortal tinte in miscare. Un masacru.
Eu nu l-as cataloga un terorist pt ca nu are antecedente de genul si inca nu s-a precizat daca face parte dintr-o grupare care sa aiba antecedente de actiuni teroriste. Pana la aflarea tuturor informatiior norvegianul responsabil e un nebun, un om diabolic, un vanator de oameni, un criminal. Nici fanatic al unor idei politice nu poti spune ca e pt ca inca nu se stie de ce a masacrat oamenii.
![](images/user_woman.png)
Olina87 spune:
citat din mesajul lui hannen Eu nu am nicio parere.Nici politica si nici polemica nu-mi trebuie la ora asta,insa nu pot sa nu remarc cum se desfasoara discutiile cind e vorba de un "crestin" cu scopuri "politice"... Ah,un nebun... Dar daca ferea sfintul si ni se confirma(asa cum multi banuiau) ca era musulman/i ,pfua sa fi vazut cum zburau betzele si injuriile virtuale asa pe saturate ,pt. toti .si pt. religie si pt. Profet si pt. "cartea lor care zice asa si pe dincolo,mama ei de carte...Numai religia aia cretina ii invata sa faca asa,toti sunt asa,asa isi educa copii,ne urasc...".Ei,cind e vorba de un "ne-musulman",e doar un biet nebun. Nu-i asa? ************************************ Whatever happens don`t let go of my hand! Acum am un inger pazitor,cel mai frumos si bun inger din lume!MAMA!Te voi iubi etern! **************************************************** |
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Marox/Marox.jpg)
Marox spune:
In Franta si banuiesc ca si in alte tari cu ceva antecedente, la o adunare politica politia e prevenita, stau de jur imprejur, ca sa evite aparitia provocatorilor. Cum se face ca in Norvegia politia a aparut dupa 2 ore, cind l-a arestat pe nebun?! Inteleg ca el era imbracat cu o vesta ca de politist, dar nu erau si altii, adevarati, pe insula, capabili sa protejeze tinerii?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/DarkBendis/DarkBendis.jpg)
DarkBendis spune:
Marox, insula este foarte mica, doar o bucatica de pamant de cateva sute de metri patrati, cu padure, plaja, si tabara asta. Atat. Uite aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Utoya
De unde politisti? Erau doar o tabara cu cateva sute de tineri, plus personalul administrativ.
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
hannen spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Olina87
Alina |
Q.E.D...
pai media il converteste la Islam imediat.
![](bibe.gif)
eh,am avut dreptate sau nu ?Cititi mesajele de dupa ,ca ala s-a pregatit,ca fiecare norvegian e vinovat...hahaha.
Pariu ca in caz contrar fiecare musulman (chiar si cel din fasa) era vinovat.Ce,daca erau musulmani tot asa amuteati de soc?Neah,aveati o viteza la taste nenicule de ardeati circuitele imediat.
cunoastem,cunoastem.diferenta e ca unii au puterea sa recunoasca iar altii se ascund dupa degete.
Acum am un inger pazitor,cel mai frumos si bun inger din lume!MAMA!Te voi iubi etern!
hannen spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Nu-i asa, nebuni sunt toti. Efectul e diferit. Si chiar nu conteaza religia in cazul "inventarii" desenelor animate pentru copiii pregatiti in mesereia de "teroristi". Chiar daca vorbim, din nou, de musulmani. Rufus, Tora si iadele ![]() "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Asa scria in Adevarul de ieri?sau de citiva ani incoa?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Fomalhauti/Fomalhauti.jpg)
Fomalhauti spune:
Chiar nu are nicio importanta ce religie avea criminalul.
Pe mine ma ingrozeste altceva: faptul ca un om singur a putut face o asemenea grozavie. Si faptul ca un asemenea plan chiar nu poate fi cunoscut si, implicit, nu se pot lua masuri.
Cand o organizatie terorista face un plan (orice organizatie, in numele oricarei religii sau oricaror idei politice) exista o sansa ca serviciile secrete sa afle si sa poata lua o masura. Cand sunt multi oameni implicati apare de regula o "veriga slaba", se poate infiltra pe undeva un agent, apare in organizatie cineva care tradeaza pentru bani sau dintr-o razbunare. Se poate intercepta un mesaj....
Individul asta a gandit si organizat totul singur. Ati citit, avea un teren agricol si isi comanda substante chimice care se folosesc ca ingrasaminte dar din care se pot face si bombe? Avea arme fiindca era vanator. Totul gandit, conceput pas cu pas de o minte diabolica. Si nimeni nu ar fi putut afla fiindca nu a fost decat el cu mintea lui...
Stiu ca era practic imposibil dar eu cred ca toata povestea asta trebuia sa ramana secreta. Cred ca alte minti diabolice se vor inspira din ceea ce s-a intamplat, vor fi incurajate....
Mai este ceva care ma ingrozeste. Modul in care individul s-a predat. Imediat ce a fost somat de politie, a aruncat armele. Nu a riscat sa fie omorat (si nu a incercat sa se sinucida). Fireste ca eu, cu mintea mea, nu pot sa patrund gandurile bizare ale individului, dar ma duc cu gandul la faptul ca el considera ca nu si-a incheiat misiunea lui bolnava. Vrea sa mai transmita lumii mesaje si presa il va ajuta cu asta. Si cred ca sunt alte minti diabolice care vor receptiona aceste mesaje.