Atentat la Oslo

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Cititi articolul www.jurnalul.ro/stiri/externe/atentat-cu-bomba-si-atac-armat-la-oslo-o-premiera-pentru-norvegia-585508.html" target="_blank">acesta este updatat si foarte la curent cu ce citesc eu in presa suedeza.

Mi-a placut mult ca suedezii au declarat "durerea Norvegiei e si a noastra" desi se stie cat de "prieteni" sunt ei...

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall

Si pe CNN am vazut ca se vorbeste despre focuri de arma la o tabara de tineri din Norvegia, atacatorul fiind imbracat in politist.

Atac soldat cu 80 de victime, se pare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Foarte trist!

Se pare ca este vorba despre un atac terorist din partea unui extremist crestin! Un foarte crestin tanar care mergea foarte des la biserica.

Extremismul este periculos in orice religie.
RIP tuturor victimelor!

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona2006 spune:

Aveti aici si New York Times - www.nytimes.com/2011/07/23/world/europe/23oslo.html?_r=1&emc=na" target="_blank">http://www.nytimes.com/2011/07/23/world/europe/23oslo.html?_r=1&emc=na. M-am cutremurat cind am citit...

Blogul meu de mama ce sta mult prea mult acasa:
http://aloneinholyland.blogspot.com/

Mergi la inceput

Alaturi de ei...

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Foarte trist!

Se pare ca este vorba despre un atac terorist din partea unui extremist crestin! Un foarte crestin tanar care mergea foarte des la biserica.

Extremismul este periculos in orice religie.
RIP tuturor victimelor!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Un nazi, mai exact. Legatura cu religia nu stiu cata are, el a ucis membri ai unui partid politic (social democrat) .
Atacul lui se interpreteaza a fi politic nu religios. Tipic, pentru modul in care cred idiotii astia ca devin eroi ai neamului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Lady, copiii/tinerii aia de pe insula era toti membri ai acelui partid?

Mergi la inceput

S-ar parea ca ar fi cel putin doi, cei care au produs masacrul pe insula. Ei au atacat in mai multe zone, consecutiv. Tinerii care declara acum spun ca un altul care nu era imbracat in politist a tras si el cu o arma...Mai multe bombe au fost gasite nedetonate pe insula, se pare ca ceea ce se pregatea era rau de tot...multi tineri s-au salvat inotand sau au fost salvati din ape...probabil ca multi s-au si inecat, sunt disparuti deocamdata...

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Lady, copiii/tinerii aia de pe insula era toti membri ai acelui partid?

Da, asa am inteles, ca membrii social-democrati aveau acolo o intrunire, ca o ´´tabara´´ la care participau tinerii social-democrati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

aceasta tabara era cu traditie, chiar primul ministru declara ca o frecventa din 1979.Se pare ca erau tineri cu varste cuprinse intre 14 si 19 ani, si tocmai se adunasera sa vorbeasca de cele intamplate in Oslo, cand a aparut acest nebun, care a inceput sa traga in ei.
se pare ca politia a gasit si explosiv pe o suprafata de 500 de m pe plaja din Utoeya unde a avut loc tragedia.

Dumnezeu sa ii odihneasca in pace!
Si multa putere famiilor acestor tineri sa treaca peste aceste dure momente!!!

Mergi la inceput