Disneyland Paris -5-
Raspunsuri - Pagina 17
Micky2007 spune:
Iris multumesc frumos pentru raspuns.
Si eu am fost in martie si in mai si stiu ca este mai putin aglomerat dar in septembrie nu am fost niciodata.
Si voi merge la Santa Fe. As vrea sa stiu ce camera trebuie sa aleg..sau zona din Santa Fe. Intreb fetele care au fost.
inapopescu spune:
Noi am fost in septembrie mai exact din 5 septembrie, nu a fost chiar asa de aglomerat iar vremea a fost superba, nici cald nici frig. Ca si camera cand am rezervat am ales sa fie cat mai aproape de receptie ca sa avem mai putin de mers din camera la iesire spre autobuz...am avut parca camera 500 si ceva ..sper sa nu ma insel.Inca ceva, am rezervat in asa fel incat sa intram de luni...si sa nu prindem weekendul..cand este intradevar foarte aglomerat
Iris2002 spune:
Micky si noi, ca si Ina, cand am fost la Santa Fe am avut o camera nu prea departe de statia de autobuz. Noi am fost mereu de lunea pana joia, in weekend e si mai aglomerat. Dar ca de obicei mergem cu o zi mai devreme, pentru a prinde prima zi in totalitate.
Micky2007 spune:
Ina si Iris va multumesc. Asa o sa fac si eu, am sa cer camera mai aproape de statie. Voi spuneti ca este curat si pot sa merg cu copii de 3 ani? Sau ma sfatuiti sa merg in alta parte? Vreau numai sa fie curat nu vreau lux.
Si eu evit week-end-ul ca stiu cum este si am zis sa ajungem duminica seara si sa plecam vineri.
inapopescu spune:
Santa Fe are 2 stele insa merita mai mult..e o camera simpla insa foarte curat, in fiecare zi se face curatenie...pt ce ne-a trebuit noua adik doar somn e super ok
mina spune:
Salut,
revin si eu cu o intrebare: mi-am rezervat biletele pt parc pe net, le-am platit, ptintat, etc. Printul e doar un voucher ce va fi schimbat cu biletele reale la intrarea in parc. Voiam sa stiu de la fetele care si-au rezervat biletele in acest mod, coada la schimbat voucheru pe bilet este aceeasi coada infernala de care se povesteste la intrarea in parc? Ca daca e asa n-am facut nici o afacere, sper sa fie totusi sectiuni separate.....
Multumesc in avans
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
diuna spune:
Cam aceeasi coada este, da. Doar ca sunt multe ghisee si merge destul de repede. Si eu am fost ingrozita cand am aflat ca trebuie sa stau la rand cand vedeam puhoaiele de lume sosind. In naivitatea mea am crezut ca se poate intra cu voucherul, doar e inseriat, nu? Unde mai pui ca a trebuit sa le explic si copiilor ca inca nu intram...Una peste alta am stat la ceva cozi pana am intrat, dar a meritat. Poate ca acum nici macar nu e asa aglomerat, noi am fost in august. Nu-mi aduc aminte exact cat am stat pentru bilete, nu cred ca mai mult de un sfert de ora.
Have fun!
"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie."
Micky2007 spune:
Buna fetelor,
Mai este cineva care a fost in perioada asta la disney? As vrea si eu sa merg la anul in perioada asta si as vrea sa stiu cum a fost vremea, daca a fost aglomerat....
Sau daca ati gasit oferte bune pentru la anul.
Multumesc
diciu spune:
Micky2007, noi am fost cam in perioada asta anul trecut, mai precis intre 18 si 19 octombrie, in timpul saptamanii. Vremea a fost ciudata. O zi frig, spre de ger, burnita si vant, a doua zi soare, senin si spre 12 grade. Oricum, frigulet.
Aglomerat a fost in ziua senina, dar nu excesiv, am putut sa ne dam cam in ce-am vrut, chiar si de 2-3 ori in anumite atractii.
bbea spune:
si noi am fost in octombrie cam pe vremea asta 25-29 anul trecut.... Si sincera sa fiu mie mi s-a parut muult mai frig ca la noi...in plus bate un vant rece, uscat...si-am recurs la tantum verde toti!