FIV Dr. ALBU DRAGOS 38
Raspunsuri - Pagina 18
sunnyday30 spune:
Mai cami, pai tu ai draci pe craci deja? Ia sa vezi ce box iti iei tu de la mine!!! (sunt mai violenta de felul meu), ce-i cu stresu' asta! Pai nici n-ai inceput, mama, vrei sa ajungi un butoi de pulbere pana in august! Lasa-te pe mana lu' doctore ca stie ce are de facut
Serenity now!!!
Ralu_mv spune:
Qiao imi pare rau ca nu am intrat mai devreme pe forum sa te linistesc, ca si eu am patit la fel si m-am speriat teribil, si arthrotecul era de vina, eu am sangerat rau de tot, am zis ca ma urc pe pereti de durere... dar au uitat sa ne spuna de la clinica ca este ok... eu am si sunat... of.. de ce nu or spune inainte ...
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..
Ralu_mv spune:
Cami, intradevar nu conteaza ziua de incepere, cat incepi cu AC. Au ales asa pt ca le convenea lor ca si program mai incolo, ca se pare ca e ceva aglomeratie, in perioada in care urmezi tu. Eu am inceput in ziua cu histeroscopia, ba chiar am si ovulat in luna resp, ca eram la cateva zile de ovulatie, dar nu conteaza.
Incearca sa nu te stresezi, ca nu poti influenta decat in rau.
Sa va spun ceva de mine: cine ar fi crezut ca la estradiol de 800 la ultima eco voi avea 12 foli - 12ovo - 9 embr - 8 de 1 si 1-2 ?
Deci stai linistita ca stiu doctorii ce stiu.
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..
samira33 spune:
cami,eu iau 3 jumatati de 850 pe zi...in timpul mesei,asa cum spune si pritena aristica.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
QiaoBing spune:
neataaa am facut si eu ochi, am dormit vreo 3-4 ore
precum vedeti, am supravietuit a fost varianata ma duc cu chilotii tremurand de frica si plec topaind intr-un picior.
pe larg acum: am ajuns acolo inca cu dureri ca de cm mai neplacut, m-am cazat, a venit asistenta sa imi infiga branula si nu i-a picat bine ca i-am zis unde sa incerce, a zis sa o las pe ea sa aleaga vena. buuun si a aleso, acum am acolo o maaaare vanataie care ma doare. intr-un final a facut cum i-am zis si mi-am primit cocktailul de algocalmin, ketonal si un antibiotic pe care nu l-am retinut. de la perfuzie a inceput sa imi mai cedeze durerile de burta. cand m-am intalnit cu dr A l-am intrebat (din cea mai sexy pozitie si in cel mai potrivit moment) daca facem tot cu locala si daca are lot nou de anestezic fata de cel din decembrie si au inceput pregatirile, a venit injectia cu anestezic care ... nu a avut efect. mi-am zis ca gata, asta e, o fac pe viu si pe asta. mi-a mai facut o doza, i-am zis sa mai asteptam ca poate la mine isi face efectul mai greu si pana la urma VICTORIE ! nu m-a mai durut. singura zona unde ma durea cred ca era inainte de col ca acolo simteam toate miscarile, loviturile, dar era ceva suportabil.
incursiunea in interior a fost f interesanta, am avut parte de propria mea emisiune "discovery", color chiar nu a gasit decat o mica sinechie si o bucatica care "flutura in bataia vantului" pe care a matrasit-o (nu era polip). am amuzat asistenta cand l-am zis "dar ce bate vantul pe acolo pe la mine". Pompa o doamna la ceva ca o pompa de bicicleta sa faca presiune. si ce bine era sa nu ma doara si sa nu simt nimic !!!!! uterul arata f bine, am vazut si iesirile spre trompe, nu am putut sa imi dau seama care e spre cea unde nu mai e trompa si nici nu am mai intrebat. concluzia a fost ca nu am nici o problema, sinechia ce a gasit-o a fost extrem de mica, dar a aranjat-o daca tot s-a plimbat pe acolo. la final tot circitul de formula I arata giugiuc, fara nici un obstacolo, neted si rozaliu.
aristica, soro, sa stii ca e cam freaky doar cand intra in cadru bratul cu care actioneaza nenea dr, altfel mi s-a parut interesant. si dupa ce intra cu toate cele, nu se simte nimica cat invarte camera pe acolo. eu doar intrarile si iesirile le-am simtit,
m-am simtit super bine dupa, nici o ameteala, durere, doar perfuzia ma enerva ca nu se mai termina sa plec acasa si cand s-a terminat mi-am oprit-o singura, m-am plictisit pana s-a indurat sa vina cineva sa ma demufeze.
ce m-a amuzat a fost foaia de externare si nu am lasat-o pe tipa in halat lila (apropo ce grad au, de infirmiere ?) sa o duca inapoi sa o refaca, scria "pacienta in varsta de 33 de ani". Am multumit pt operatiunea de intinerire, mi-am facut calculul ca daca mai fac inca una ajung la 25 asa ca am plecat satisfacuta
Sotul saracul a fost doar de decor, am condus eu si la ducere si la intoarcere, ne-am oprit si la mall sa mancam, pe mine, scapata de marele stres, ma pocnise o foameeee. cand am ajuns acasa am vazut ca sangerasem zdravan, tamponul pus acolo nu facuse fata, bine ca am avut fusta maro si nu s-a vazut nimica cat m-am fatait prin mall inca mai sangerez, dar am inteles ca e normal - asta din ce am citit pe aici, ca nu m-a pus nimeni in garda.
end of story !
ps: acum nu ma doare decat vena sparta de pe brat
edit: uitasem sa zic ca a durat. de cand am plecat din salon pana m-am intors 20 de min.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
roxana33 spune:
Draga Qiao Bing,si eu am facut azi histeroscopie la d-nul dr.Albu,a fost super bine,deoarece eu am mai facut una la un dr.la Galati si una la Prof.Marinescu si m-a duuuuuuuuuuuuuuuruuuuuuuuuuuuuuuut infiorator.Azi,la Medlife,a fost asa de bine,ca nu-mi vine sa cred.Pe drum spre dr,ca noi am plecat din Constanta,ma apucase plansul ca stiam in ce hal doare.Dar nu a fost asa.Ma declar fan dr.Albu.Tot asa mi-a zis ca am o mica sinechie si ca trompa dreapta s-a reinfundat(am facut laparoscopie operatorie la Giulesti,in nov) dar stiam ca e posibil asa ceva,imi spusesera si cei de la Giulesti.Problema mea e ca am inteles ca trebuie sa iau Flamexin dar pe reteta e si Cyclo-Progynova pe care nu mi-a zis cum s-o iau.Eu sunt in ziua 7 de ciclu si vad ca ele se iau din ziua 5.Oare sa le iaude azi?Noi ne pregatim de fiv abia dupa ce vine dr,dupa 15 august si viitoarea mea menstruatie va fi pe 19-20 august.Multumesc anticipat ptr raspuns!Daca mai stie cumva altcineva ,va rog sa-mi spuneti si mie.
VIITOARE MAMICA (1 IA nereusita Bucuresti iulie 2008,2 fiv-uri nereusite la Budapesta oct. 2008, iulie 2009,ET nereusit oct 2009,1 fiv cu nereusit Giulesti iulie 2010)
Mutatia 675 4G heterozigota
Mutatia 844G heterozigota
Anastasia_7 spune:
Qiao, mamica, bine ca ai trecut si peste asta, azi am imbulinat-o chiar cand sunai tu si abia acum am ajus acasa....am mai avut niste aventuri de toata frumusetea...
Mi-am verificat abia acum mail-ul si contul de la medcenter, o parte din analize sunt terminate, alta parte sunt inca in lucru.
Va scriu maine si si cum ca acum sunt varza....am intrat sa vad dc ai postat ceva , Qiao, ca m-am simtit f prost ca n-am mai putut lua legatura azi sa vad cum te simti, dupa ce ti-am trimis sms, am ramas in aer cu telefonul...
Somnic dulce la toate fetitzete!
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
7+ cu
maruscha80 spune:
Permiteti sa raportez si eu: am fost la medlife favorit sa fac o eco, sa vaz ce mai face asta micu... :)
Se pare ca face foarte bine, a crescut un pic mai mult decat era prevazut, s-a desurubat deocamdata din cordonul ombilical fiindca il avea in jurul gatului ultima oara si avea un zambet cat toata fata. Ma intreb daca va fi la fel de zambacios ca ma'sa :)))
cam pipernicit el asa, mai mult capul, ochii si zambetul ala...in rest scheletic...da pune el carnita :) si nu statea locului sa ii masoare pliul nucal, bine ca nu conteaza prea mult eu avand rezultate bune la amnio...
19+ cu
QiaoBing spune:
roxana eu nu am decat Flamexin pe reteta, mai am de asteptat cu FIV-ul. nu stiu cum se iau pastelele alea.
la ce ora te-ai investigat ? am inteles ca azi au avut multe internari.
nasti nu e nici o prob. sper ca esti ok. abia astept sa vad cum iti ies analizele.
eu sunt super bucuroasa si linistita ca s-a spart ghinionul. de cate ori a trebuit sa fac cate ceva la medlife, am patit-o. in afara de ecografii, restul a fost cu cantec. in sept la HSG mi-a scazut tensiunea cat radeam cu doctora pe hol si cand a fost sa intram in cabinet m-am insirat cat sunt de lunga pe jos - nu s-au mai atins de mine si m-au trimis la neurolog sa le zica ca sunt ok de a trebuit sa fac si RMN; in dec chiuretajul l-am facut pe viu, in mai in a 2-a zi de IA s-a infipt cateterul ala pe undeva de mi-au iesit ochii din cap de durere (de asta am si avut suspiciunea ca as fi facut vreo sinechie urata, dar iete ca nu a fost chiar asa)
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
QiaoBing spune:
maruscha cred ca a fost super sa il vezi zambaret !!! e baietel ?
de pus pe el are o groaza de timp la dispozitie, mai spre sfarist acumuleaza mult.