FIV Dr. ALBU DRAGOS 38
Raspunsuri - Pagina 17
Anastasia_7 spune:
Angelica,
Mariped,
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
7+ cu
Ralu_mv spune:
Multumesc fetelor , Samira, Qiao, Anastasia
Cu Dumnezeu, inainte!
Anastasia, si eu urmaresc ce vei face cu dr, Avram, ca si eu voi apela probabil la ea, ca din ce stiu si eu, sunt de acord cu ea cu analiza anti-fxa, cu timpul scurs de la inj de ~4 ore.
Eu am cunoscut-o acum vreo 2 ani pe dansa, este foarte draguta, rabdatoare.
Tu ziceai de amorteli in brat parca,nu? (stangul?) (ca astea stiu si eu ca pot fi fie de la prea multa sau prea putina hep...)
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ralu_mv Multumesc fetelor , Samira, Qiao, Anastasia Cu Dumnezeu, inainte! Anastasia, si eu urmaresc ce vei face cu dr, Avram, ca si eu voi apela probabil la ea, ca din ce stiu si eu, sunt de acord cu ea cu analiza anti-fxa, cu timpul scurs de la inj de ~4 ore. Eu am cunoscut-o acum vreo 2 ani pe dansa, este foarte draguta, rabdatoare. Tu ziceai de amorteli in brat parca,nu? (stangul?) (ca astea stiu si eu ca pot fi fie de la prea multa sau prea putina hep...) -------------- MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt.. |
Da, fac 3 saptamani maine de cand ma tine inima cu tot cu mana stanga, m-a mai lasat putin, pot vorbi, dormi cat de cat...dar pana acum doar lichidul la pleura a fost gasit drept cauza, vedem maine si la analize ce se intampla.
Abia astept sa ma lamuresc si sa scap de perioada asta de ceatza totala, ori fac ori nu fac ori nu fac deloc ori fac dublu...
va pup pe toate, fetelor, somn dulce!
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
7+ cu
bccami spune:
Buna dimineata la fetiteeeeee
Samira multumesc de sfaturile culinare. Eu mananc cam de toate. Nu fac excese, de niciunele , dar mananc orice si oricand. Caldura asta m-a dat putin peste cap si nu prea am mai avut pofta de mancare.
Tu cate pastilute de siofor iei pe zi?
Pupici si la restul fetitelor - Maruscha, Anastasia, Anna, Corry, Maripet, Angelica, Ralu, Aristica,...la toate, toate
angelica28 spune:
Anastasia ,i-am trimis si eu mail acum DR Avram ,sper ca dinsa sa fie raspunsul macar la jumatate din indoielile mele!
Sunt f dezamagita ,ieri am afalat ca o fata draga mie dupa un alt forum,o luptatoare in adevaratul sens al cuvintului , a pierdut si ea sarcina ,era la al 6-lea fiv ..............,si tot nu se lasa a zis ca urmeaza fiv 7 .......................la ea este si virsta care o preseaza putin are 42 de ani!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.
sunnyday30 spune:
Buna dimi! Hai la cafelutza delicioasa de dimineata
Eu scot motatele la incalzire pentru Qiao sa scape cu bine azi de histero
Ralu, gata ai 2 bebici la purtator Sa fii cumintica zilele astea sa se prinda nazdravanii!
Anastasia, sper sa rezolvi zilele astea sa te linistesti si tu "and enjoy your twin pregnancy"
Eu am inceput sa iau pastile cu pumnu': 9...zilnic (Femibion 1, Magne B6, CTB, Vit. E, Maltofer, Acid folic, Aspenter, Bio seleniu zinc si Euthyrox de dimi) Saptamana viitoare incep si Augmentin! O fi bine? Recunosc unele sunt prescrise da' unele le iau ce de la mine putere
Aveti idee Augmentin interactioneaza cu Euthyrox?
Aristica, da tu faci histeroscopia la recomandarea lui Albu sau, pur si simplu, vrei sa te asiguri ca-i ok culcusu'?
Pup la gravidutze si la viitoare gravidutze
nicio sarcina, endometrioza, hipotitoidie autoimuna, MUTATIA -675 4G IN GENA PAI- HOMOZIGOTA.
aristica spune:
fetiliiii, neata! eu am consort diabetic (are tip 2, e cel non-insulino-dependent). Ia siofor 850-o pastila/zi, jumatate dimineata, jumatate seara. Dar le ia in timpul mesei. La el, diabetul e tinut sub control doar cu aceasta doza si cu regim alimentar.
qiao doi pumni pentru tine. tot aia de ieri Nu-ti face griji, ca acum ne potrivim perfect. Ca eu dupa histero sigur iau anticonceptionale, apoi protocolul lung. Deci ma lungesc pana-n octombrie.
sunny n-am cerut eu histero, el a indicat-o. Ca l-am intrebat prin primavara dac-ar mai fi ceva ce-as putea face. El a zis sa facem si histeroscopia asta, dar cum eu eram in nunta, am zis pas. Apoi a aparut candida, apoi streptococul, acum nu mai am nimic, deci o fac.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
bccami spune:
Fetelor, am vb mai-nainte cu Nasti, si ea mi-a zis ca a inceput schema din prima zi a menstruatiei.
Mie mi-a dat sa o incep pe 17 august, o zi oarecare, cu conditia ca inainte de asta sa fac un test Bhcg.
La voi cum a fost? Dupa ce criterii se stabileste cand incepi? Nu se aplica aproape la fel?
QiaoBing spune:
Neata si de la mine
Multumesc pt motate si pumnii
mai bantui si eu putin pe aici. incerc sa imi ocup timpul sa treaca mai repede. mi s-a dat peste cap tot planul pe ziua de azi. nepotelul s-a amanat pt maine si vine prin cezariana. nu o sa inteleg niciodata de ce le noi se ia asa de usor decizia asta cu taiatul/grabitul nasterii cum ii e mai comod medicului.
aristica si pe mine ma paste un procedeu superlong, cel putin pana acum asa era stabilit. mai vedem dupa histero daca se schimba ceva in bine
cine a facut histero de curand cu Albu ? ralu parca tu ? eu m-am trezit dimineata cu niste crampe ca de ciclu, inca ma mai doare putin, si ma gandesc daca nu o fi de la arthrotecul pe care l-am pus intravaginal aseara.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
QiaoBing spune:
bccami asta am intrebat si eu mi-a explicat ca nu are importanta ziua, nu trebuie neaparat sa fie Z1. important e sa nu fi deja insarcinata atunci !
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt