FIV Dr. ALBU DRAGOS 38
Raspunsuri - Pagina 10
QiaoBing spune:
aristica dar tu de ce ai vrut neaparat sa le cumperi de la unguri, numai din cauza pretului sau ai mai avut tu ai alte motive ?!?
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
sunnyday30 spune:
aristica si cami, mie pe 24 imi da schema...mai devreme n-am gasit loc la programare. Cami, o sa fim la diferenta de exact o saptamana. Eu am asa o seninatate de vacutza la pascut...deocamdata nu ma stresez...ba mint! Cami, si eu sunt stresata cu histeroscopia, ca si mie mi-a zis ca nu-i nevoie. N-am nicio intrerupere, ciclu 4-5, destul de abundent si endometru bun...sper sa n-am surprize atunci! Nu stiu ce-am sa fac...ma gandeam sa execut o histero in alta parte
Aristica, mi-au cazut plombele cand am aflat cat e! Am acum 2 perechi de gaurele in dreptul ovarelor...ma gandeam ca le regaureste pe primele, da' nnoooooooooo mi-a dat un set proaspat iar cea de la buric arata mai urat si-are si-o vanataie naspa. Nu stiu daca am sa le expun pe plaja Tu cand faci histero pana la urma? Ai reusit sa te reprogramezi?
Fetele, voua cand v-a spus ca incepeti cu anticoagulantul, odata cu stimularea sau dupa ET? In spital mi-au facut si mie un Fraxiparine in mana...n-a durut deloc, dar mi s-a invinetit putin locul. Hai, ca nu-i mare filozofie cu injectiile astea
corry, sa ai nastere usoara! Cate un pupic pt. mamica si "vagabonzi"
QiaoBing, asta-i semn sigur!
nicio sarcina, endometrioza, hipotitoidie autoimuna, MUTATIA -675 4G IN GENA PAI- HOMOZIGOTA.
anna_a spune:
corry, cam pe la cate sapt ar treb sa incep sa-i simt pe bebe si cum ar trebui sa fie la inceput?
eu am 19s 1z acum, parca am simtit ceva vineri/sambata trecuta, parca se intarea burta si umbla ceva pe acolo (ca un sarpe prin apa - proasta companratie, nu?); dar de atunci nu prea am mai simtit nimic
19+ cu
aristica spune:
cami din pacate nu mai am mail-ul in format electronic, fiindca am trimis mail de pe server-ul de la job, apoi am schimbat locul de munca. dar am printat-o si o am la doasar, ca eu ma duc cu dosarul dupa mine la farmacii sa nu dau de vreo dama care face figuri. Cand ajung acasa ma mai uit odata, sa nu fi omis ceva in ce-am scris, dar nu cred. Nu tre' s-ajungi in Hu pentru injectii, poti ruga o fata de la Fiv in ungaria sa-ti cumpere (ii pui banutii pe card)
qiao a primat pretul si faptul ca au exact acelasi efect, dar, deeee, noi traim in ro, asa ca la noi nu se importa si astea, ca doar avem un nivel de trai incredibil de ridicat, nu? In plus, am facut luna de miere in Austria si oricum treceam prin Ungaria.
sunny habar n-am ce sa zic de histero, vad in seara asta ce mai spune albinosul.
Iar cu schema...pai in mare stiu schema, c-am discutat-o impreuna cu doctorul: inhibare cu suprefact, stimulare cu merional si puregon (c-am avut raspuns slab fiv-ul trecut si am nevoie de multi foliculi, ca am sotul cu probleme serioase, am si istoricul de la semnatura...), clexane 0,4 din ziua stimularii, intrerupt la pregnyl, reluat imediat dupa punctie. restul...stiti si voi, dozele se schimba in functie de eco, si estradiol - in cazul meu, ca-n rest am stat mereu bine. Nu stiu cand incep. Sper sa fac histero in august si sa incep stimularea in septembrie, ca-n octombrie sa fiu gravida. Ce mi-ar placea sa stau toamna-n curte, plina de ifoseee
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
Anastasia_7 spune:
Buna, fetelor, am fost la control. Verdict: mai mult ca sigur trebuie sa intrerup Fragmin, SUB NICI O FORMA NU AM VOIE SA DUBLEZ DOZA, cum mi s-a spus la Fundeni... Am antifxa mult prea mare pt a pastra pana si doza actuala de Fragmin....
maine trebuie sa fac hemoleucograma si inca niste analize de timpi de coagulare si d-dimeri si apoi, de comun acord si cu dr Albu,, stabilim cum facem.
Mutatiile PAI nu sunt periculoase in sarcina, nu dau complicatii deloc, iar celelalte 2 de MTFR pe care le am pot crea probleme, dar pe sinteza de proteine. De asta se si recomanda o cantitate anume de heparina, profilactic, sa se previna problemele.
Dar cand analizele ies bune , cele lunare, nu e indicat sa se faca heparina oricum, pt ca are si Fragminul atatea efecte secundare.
Apoi, mi s-a explicat cu date medicale pe masa ca atat Clexanul, cat si Fragminul nu protejeaza decat mama, heparina nu traverseaza placenta, pt a ajuta si bebeii intr-un fel.
Una din variantele posibile in cazul meu ar fi sa iau Aspenter 1 cps/zi pana in trimestrul 3, cand Aspenterul nu mai e indicat, si numai in trimestrul 3 sa mai fac Fragmin.
In 2 zile ma elucidez detot.....
va pup pe toate, fetelor!
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
7+ cu
speranta2 spune:
Waw, merci Anastasia pentru informatii. Am facut si eu analizele astea de mutatii pt MTHF si PAI in urma discutiilor voastre de pe forum. Am MTHFR hetero si PAI-urile amandoua hetero.
Am inceput FIV la Biogenesis, dar dr meu nu mi-a dat Clexane sau alt anticoagulant deoarece analizele de coagulare au iesit bine.
Imi faceam o groaza de probleme, daca ar trebui sa fac si nu fac.
Am avut o tentativa si am mers la Uscateasca, dar la Medsana la privat, fara nici un rezultat deoarece m-a chemat la spital si am platit si consultatia degeaba.
Eu am zis ca o sa ma duc iar, daca am testul pozitiv.
QiaoBing spune:
aristica atunci asa sa fie, in octombrie ! doar toamna se numara bobocii. in cazul nostru bebeii la purtator
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
angelica28 spune:
REZULTAT:
Nu s-au detectat aneuploidii ale cromozomilor
13, 18, 21 si X.
Sexul genetic al produsului de conceptie este
feminin.
Acesta este rezultatul meu,deci ...................ma elucideaza si pe mine cineva?
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.
corry_28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anna_a corry, cam pe la cate sapt ar treb sa incep sa-i simt pe bebe si cum ar trebui sa fie la inceput? eu am 19s 1z acum, parca am simtit ceva vineri/sambata trecuta, parca se intarea burta si umbla ceva pe acolo (ca un sarpe prin apa - proasta companratie, nu?); dar de atunci nu prea am mai simtit nimic 19+ cu |
Eu i-am simtit pe la 17s.Jos, sub buric, pe linia ovarelor.Mie nu mi se intarea burta...Ca si senzatie, nu stiu sa-ti explic
Am crezut ca sunt gaze, ca sunt balonata, dar era prea jos penrtu a fi asa ceva.
Ar trebui sa-i simti, mai ales ca sunt doi
Aaa, si este posibil sa nu-i simti 3-4 zile, cum spui mai sus.
36+cu "Mugurel" si "Strugurel"