care sunt pozitiile indicate pt a ramane gravida?
Raspunsuri - Pagina 3
laura miu spune:
..mai fetelor..sunteti tari de tot..nu am cuvinte..
try..imi imaginez ce greu ti-a fost sa explici acele imagini..dar ti-a iesit super..as vrea si eu sa vad emisiuni cu acest subiect, educative..
sunteti creative, simpatice si deschise..
ma bucur ca am gasit acest forum acum 1 an 1/2..
vreau sa spun ca desi asta trebuie sa facem..parca suntem vanatori de
..
sper sa nu va suparati ca glumesc..dar cat timp am citit toate mesajele in mintea mea deja derulau tot felul de filmulete..si m-am amuzat..imi imaginam doua buze sorbind din lingurita cu ..
pupici
Lorelai spune:
laura, ti-ai imaginat bine. eu imi imaginez un peste care inchide si deschide gura. desi am vazut emisiunea respectiva acum aproape un an, tot ce imi mai aduc aminte e "gura de peste".
lorelai
laura miu spune:
..m-am gandit sa vedem si partea hazlie din toata treaba asta..sa mai ne deconectam putin, sa nu fim foarte stresate..
da..peste..sau meduza..sau un negru cu buze groase..
atate lucruri interesante..care nici nu le bagam in seama acum cativa ani..si acum devenim mici experte in domeniu..
pupici, fetelor
anis spune:
Inca nu ati terminat de enumerat pozitiile "productive"????
Pai haideti odata, ca sa le si punem in aplicare....
AniS
laura miu spune:
..la asta ma gandam si eu..anis..
ce mai stam..ca doar ne face si placere..
deci fetelor..pregatitiva chiar din seara asta, ptr ca este joi...si de maine incepe week-end-ul..si acest sf de saptamana presimt ca va fi productiv..macar ptr cateva dintre noi..
pupici
Lorelai spune:
fetelor, si la mine incepe dansul in seara asta. sint in ziua 11, monitorul a aratat high, ceea ce inseamna ca voi ovula in weekendul asta. trebuie sa ii pregatesc ceva bun la sot, o seara romantica si sa ne punem la treaba. poate iese ceva... i-am trimis deja email ca sa isi treca in agenda (ora 9, cu nevasta), nu de alta dar sa nu vina cu texte ca e obosit .
lorelai
laura miu spune:
..si eu tot in acest weekend..
i-am trimis sotului un mesaj ca-l astept si pe el si pe spermatozoizii lui acasa..mai repede..
haiose rau mai suntem..
am crezut ca numai eu fac dar vad ca si Lorelai se tine de prostioare..
mult succes Lorelai..vorbim cand mai luam cate o pauza pe forum..sa vedem cum merge!!!!
pupici
try spune:
Lorelai, nebunatico, te uiti la "Sex secrets".
Fac reclama la emisiune, fetelor din Canada, vinerea seara la 8 sau la 9 nu mai stiu sigur cand incepe emis asta pe Discovery Health. E foarte educativa, aduce in discutie subiecte de ultima ora. Mai este in reluare sambata seara (cred ca pe la 11) dar pe City TV.
Eu cam pe 22 ar trebui sa fiu la inaltime, deci trebuie sa prestam mai devreme.
Sa dati de veste are ramaneti gravide luna asta...
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
anis spune:
Fetelor la treaba... ce mai bantuiti pe aici.....??Si eu am intrat in focuri
Nu mai conteaza pozitia ci sa iasa cu ochisori..la munca de placere si iubire, si la pijama...pardon fara
AniS
Lorelai spune:
oooppssss!! m-ai prins!! e si pe life network la 12 noaptea vineri dar atunci ma uit la Sex and the City pe Bravo (alta emisiune educativa). pe Sexual Secrets il vad simbata la 12 noaptea pe Discovery Health. asta daca nu ma ia somnul!!! e intr-adevar o emisiune foarte interesanta, afli o gramada de lucruri noi.
lorelai