care sunt pozitiile indicate pt a ramane gravida?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

mai sunteti BESTIALEEEEEEEEEEEEE.............mai am putin si plesnesc de ras............
ati citit ce i-am facut la al meu barbatel fiindca se cam codea ca este obosit, ca o fi ca o pati, etc? simplu! l-am pus sa imi taie tot ce aveasm pe mine...........,si sa treaca odata dumnezeului la actiune ca se uita perplex la mine.....ce atata gandire?!.......sa vedeti ce mai taia la haine... vorba unei aspirante...poate inecepe s aii placa si se face croitor...

pupici dulci...
anne-marry

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura miu spune:

..mai fetelor..e duminica..mai faceti o pauza..asa ne-a fost vorba..ca trecem la actiune in weekend si in pauza mai postati ceva..nu de alta, dar sa vad ca mai traiti ..
hai sa facem un top..dupa ac sf de saptamana..la care se lasa cu ochisori..sa de-a dumnezeu..
ok..vad ca sunteti ocupate..astept o veste de la voi..macar luni cand venit la munca..daca mai puteti..
pupici..aveti grije de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

laura, eu sint aici... pe baricade... azi monitorul a aratat peak, temperatura e inca jos, asa ca ziua cea mare e miine. prin urmare asta seara si miine seara ma voi afla cu picoarele pe pereti... poate, cine stie, gasesc domnii calea (cea buna).

lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura miu spune:

..ba bucur sa te vad Lorelai..credeam ca nu mai iesi de sub patura...
eu am prestat dupa cum am zis..si bineinteles pernutza sub fundulet si picioarele pe sus..
numai bine..sper sa fi fost de bun augur..
pupici

Mergi la inceput

iata-ma inapoi la lucru dupa un weekend foooaaaarteee ocupat... intelegeti voi. azi temperatura a inceput sa creasca, monitorul a aratat peak si ieri si azi, prin urmare cred ca sint in preajma ovulatiei. mai trag o repriza de in seara asta (ca sa fim siguri) si apoi ma alatur lui anis in trupa celor care stau si asteapta. offf, ce lunga e asteptarea asta.

pupici,
lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Lorelai , daca temperatura a crecut macar cu 0,2 ovulatia s-a produs deja..Dar ai 3 zile pe urma de..hehe asta e partea cea mai placuta..

AniS

Mergi la inceput

asa e anis numai ca la mine temperatura nu creste brusc, ci in trepte. de obicei inainte de ovulatie e intre 36.2 si 36.5 iar dupa ovulatie e intre 36.7 si 37. uita-te pe chartul meu sa vezi ce frumos arata, azi a fost 36.6 si miine sigur sare de 36.7. in ultimele luni, coverline (linia rosie) de la fertility friend a fost la 36.6. eu zic ca azi ovulez dar se poate sa fi ovulat ieri desi e putin probabil. monitorul a aratat peak ieri pt prima data si azi a doua oara. asta inseamna ca azi e ziua ce mare.

ce e mai rau e ca ma paste o infectie urinara, am citeva simptome. beau de zor cranberry si blueberry juice dar parca vad ca nu scap de antibiotice. daca nu trece pina miine dimnieata ma duc fuga la doctor. am citit ca e un side-effect de la clomiphen, asta imi mai lipsea acum. sper sa treaca cu sucuri.

lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Lorelai,
M-am uitat pe chartul tau, sincer ,nu imi place cum arata. Parerea mea e ca ovulatia nu s-a produs inca . Si daca maine si poimaine va creste, atunci s-a produs in ziua a 14-a a ciclului.
Desi in ziua a 10-a ti-a crescut cu 0,3 , temperatura nu a crescut ,chiar a scazut, deci ovulatia nu a fost.

Mie mi se pare cam prea oscilanta temperatura ta...ca "niste dinti de fierastrau". Mie dr mi-a explicat clar, daca creste macar cu 0,2 , adica face un salt ...si dupa aia se mentine..atunci se poate vorbi de ovulatie.

Nu m-ai ai si alt chart, dintr-o alta luna?

Eu zic sa bagi mare la..ca restul le vei afla in zilele urmatoare.

AniS

Mergi la inceput

anis, chartul e ok, e normal sa fluctueze dar in anumite limite. o sa vezi ca la mine dupa ovulatie nu mai scade sub 36.6 si fluctueaza intre 36.7 si 37. asta e important, sa nu scada sub coverline, chiar daca fluctueaza. cel putin doctorul care a vazut charturile asa mi-a zis.

si eu zic ca ovulatia nu s-a produs inca, o astept azi-miine si intre timp din greu. am mai adaugat un chart la pagina mea, ca sa iti faci o idee.

lorelai

Mergi la inceput