Strugurasi de Sept-Oct 2011 (88)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Bunny, parca tu ne-ai aratat suportul ala cu perna. imi cer scuze nu mai stiu . Si eu am zis de perne ...nu m-am referit la perne normale, ci tot la de-astea lunguiete(suluri). Adica, mai pe scurt, decat sa dai banii, mai bine iti faci tu, cu putina inventivitate, si cosi pernuta de o paturica si tot treaba aia ii.Io n-am avut copii pana acum, asa ca poate ideile mele nu sunt dintre cele mai potrivite. Poate de-aia le si spun, sa ma poata corecta cineva.....asa ma mai educ pentru cand va veni baietelul pe lume. Nu ma bateti, da???

29+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Sei, ce zici, incepem intrtecerea? te pup Nanna

Hayat,da, uite ca m-ai nimerit,ala era raspunsul pt mine,cu bebe care se pozitioneaza dupa palcul inimii

Dbunny..oare de ce esti tu asa zambareatza azi? chiar, cate petale?

fetele..deci nu mai situ ce vroiam sa mai zic si cui....sunt putin zoombie...am un somn asa de droghata,adik nu mai pot de somn...

Indi zice d esecs...ca daca sutn gravi, nu pot fi si eu mai naughty asa?????ca e si el om? nici nu l-am intreabt la ce se refera ca mi-e si frica..ideea e ca sincer, ma visez asa fara burtica sa avem parte de un secs ca lumea...

Zubi, mami33+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

aaaaa, Oanaiasi, uite, eu te-am rugat sa ne tii la curent cu prietena ta,si acum,cand ne-ai spus,am uitat sa zic felicitari, asta numai din cauza fetelor cu secsul lor
Sa dea Dumnezeu sa fie bebe sanatos, sa creasca mare si voinic...vedeti fetele? 35 sapt????eu sunt in 34???

Zubi, mami33+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_scu spune:

Salutare fetelor si la burtici.Vad ca de dimi aveti subiec interesant de discutii.
Legat de secs sotul pastreaza distanta si in pat ca zice ca daca se apropie prea mult de mine ii face rau ,asa ca prefera sa pastreze distanta.Apoi stiu ca din punct de vedere religios (ortodox )nu este bine sa faci dragoste pe perioada sarcinii pentru ca copilul traieste ceea ce simte mama si va fi atras de mic de sex (nu dati cu rosii).Acum fiecare face cum crede dar cred ca daca nu te gandesti poti sa treci peste.
Eu am fost de dimineata sa platesc niste facturi si am trecut pe la targ (azi e zi de piata aici) si i-am luat lu bebe o caciulita cu botosei.
Asa cum v-am spus ieri am inceput cu insulina si glicemia este ok sper sa decurga totul bine in continuare.Mi-am facut si programare pentru marti la ginecolog asa ca abia astept sa-mi vad baiatul cat a mai crescut.

28+ Luca Antoniu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

zubi.... intrecere de? cine ajunge la finish prima? pai nu e corect, fiu-tau ar trebui sa o lase pe a mea prima, ca deh el e gentlaman nu?

nanna .. da burtica creste, insa nu in acelasi mod.. adik intr-o sapt deloc , apoi in 2 zile se umfla de numa...

Hayat... mie m-i rau de dimi si am baut doar lapte, insa acu ma bag la o ciorbita.. vedem ce a fi....
cu tampoanele eu cred ca schimbam mai mult de 4 pe zi... cred...

33+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

zubi.... intrecere de? cine ajunge la finish prima? pai nu e corect, fiu-tau ar trebui sa o lase pe a mea prima, ca deh el e gentlaman nu?

nanna .. da burtica creste, insa nu in acelasi mod.. adik intr-o sapt deloc , apoi in 2 zile se umfla de numa...

Hayat... mie m-i rau de dimi si am baut doar lapte, insa acu ma bag la o ciorbita.. vedem ce a fi....
cu tampoanele eu cred ca schimbam mai mult de 4 pe zi... cred...

33+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Pai atunci ti-ai dat singura raspunsul. Doar 15 cate ai facut pana acum , nu ajung.

Si eu am mancat putin iaurt si niste cremwursti fiert. Sa vedem cum m-oi simti.Sper ca si tie sa iti treaca repede starea de rau.

mai fetelor, dar unde va grabiti asa cu nascutul??? Ia mai lasati voi bebeii sa creasca acolo in burtica unde e cald si bine.......

29+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Subiectul odiseei: secs si mancare, mancare si secs. Plusuri si minusuri .
Plus 16 la mine saptamana asta, kilograme, bineinteles
Eu la faza cu raspunsul la anumite persoane doar, ma simt tare de tot, ca nu am cum sa tin pasul. Citesc tot, tin minte anumite chestii, mai bine zis tin minte tot ce se scrie, dar nu pot tot timpul sa mai si asociez o persoana la ce a scris.
Si raspund in general. Nu pot sa scriu fiecareia in parte, decat daca citesc mesaj - scriu mesaj. Si la lucru nu prea am cum. Ma apuc de dimineata sa scriu, ma intrerup ca am de lucru, si pana sa ajung iar la mesaj am uitat ce am vrut sa scriu, am uitat cui raspund, sau subiectul nu mai e de actualitate .
Asa ca sa ma iertati, dar nu e din voia mea. Pe de alta parte nici nu astept sa mi se raspunda de fiecare data, sau sa fiu mentionata la fiecare mesaj, ca doar suntem cam in aceeasi oala.

May, chiar nu am vrut sa insinuez nimic la adresa ta. Ai avut o reactie absolut normala, tonul e la latitudinea noastra sa il adaugam. Ca daca avem o zi proasta, si un ranjet il putem considera provocare. Cu grupul de yahoo, sper sa te simti bine alaturi de noi cat de mult timp.
Cu adresa de mail care a fost pe prima pagina, asta este, a trecut, capitolele sunt inchise. Important e sa se simta fiecare in siguranta.

regulile grupului o sa le scriem pe prima pagina, ca e cel mai simplu. Ca de fiecare data cand trebuie sa explic ce si cum, cu grupul, ma simt cam agresiva, desi nu vreau. Si daca eu ma percep agresiva, nu vreau sa ma gandesc cum ma percepeti voi .

toate burticile, indiferent de forma, pareri, vechime, dimensiune,.......

28+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Referitor la sulurile de sustinere eu am facut un rulou din plapumioara si aia i-o puneam la spate...a fost super ok. Cumnata mea si-a cumparat suport din ala special si nu e deloc incantata de el...poate e bb-le ei mai miscaret

Sei - Torsoane zic si eu ca vreo 20 iti ajung.Dar eu puneam sub ele si cate un always pentru siguranta.

Ref la secs ... noi suntem la fel de nebunatici...doar ca acum e mai greut cu burtocu'. La prima sarcina am facut pauza ca n-aveam voie si avea si el pitici pe creier cum ca e bb in burtica si i se pare ciudat ca se misca ceva in mine...la a doua, catinel catinel am mai avut action din cand in cand (in perioadele in care era voie), iar acum in primul si al doilea trimestru a fost super ok...nu spun ca acum nu e, doar ca mi-s miscarile limitate si greoaie si ma simt ca o balena...

Sunt amarata ca lui Horia i-a iesit un colesterol imens - total 249 in loc de 200 limita max si LDL Colesterol - 178 in loc de 100, iar medicul de familie e pasta si vrea sa-l trimita la "evaluare" la boli metabolice...

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 36 sapt cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

Sal fetelor
LALI in legatura cu contractiile la data fixa, pe la 7 saptamani de sarcina( cam tot in data de 20 si ceva ) am avut o sangerare, si toti dr au zis ca e din cauza ciclului menstrual..Mi-au explicat ei cum dar nu mai tin minte exact si nu vreau sa delirez pe aici, asa ca am presupus ca si contractiile sunt din aceeasi cauza, mai ales ca apar cam la aceeasi data.
Azi dimineata la 5 m-am trezit sa merg la baie si am vazut sufrageria intoarsa pe dos, si am facut niste crize de nervi pe sotu ca de marti mi-a promis ca face ordine si nimic..Azi a plecat si nu vine pana maine si bine inteles ca tot eu fac..Si am niste contractii cand ma aplec..Asa am strigat la el ca isi scartaia dintii prin somn, mi-a venit sa sar la gatu lui sa il iau la palmi ma mir ca m-a lasat in nebunia mea fara sa zica nimik..
Cu secsul, mie mi s-a terminat curajul..Am zis ca pana la 34 de saptamani nu mai fac nimik, ca am asa emotii..

28+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

Nahh iar nu e nimeni cand intru eu

28+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput