Strugurasi de Sept-Oct 2011 (88)
Raspunsuri - Pagina 15
marryan spune:
seidana si mie mii frica de suprapurtare dar si de nastere mai devreme de 36 de saptamini...nustiu cei cu mine dar in ultimele zile ma apuca asa gindurile astea de ma depasesc
bujo durerile mele nu sunt insotite de contractii, doar asa ca imi da de stire acum senzatia de ciclu...insa am mai vb cu cumnatele mele si ele au zis ca la unele sarcini au avut toata sarcina dureri ca la menstra...ma mai linistit insa tot ma programezi la medic ca tre sa semneze contractul pu nastere..
May si mie imi place la nebunie aceasta piesa deobicei eu adormeam pe nepotelul meu cintindui aceasta melodie cind veneau la noi in vizita si acum tot il ascult des..
eu am primit prenatalul....dar nu suma care trebuia sa o primesc ci mai putin cu 1500 dollari
deja miam pregatit actele pu indemnizatie dupa ce nasc cu actul lui bebe si restul merg sa ma inscriu pu indemnizatie...
la noi se mai plateste si cam 150 dolallari pu nastere inafara de indeminzatie cica ajutor de la stat
bujo ai dreptate cu odihna, in ultimul timp ma adtrage numai sa dorm nustiu cred ca organismul se pregateste intens de marele eveniment
Kora si eu vreau asa bautura cum o faci?
Dbunny vai vomiti si acum...depinzi de pastile antivoma? ai mare grija de tine ca nustiu cit e de bine sa ne stresam organismul cind vomam...mii groaza mie de voma....eu sunt rea la asa ceva
Cea mai fericita mami 34 + cu
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
My angel says: "start moving, so I can start blessing"
Kora_B spune:
Marryan, frappe-ul il fac din ness, putin lapte si o farama de zahar (ca se amesteca mai bine), le amestec cu aparatul de frappe (nu e nic special la aparat, dar frecat cu lingurita ar insemna prea mult efort ptr mine acum) si apoi completez cu lapte (se poate si cu apa, depinde de gusturi) si inghetata. Si iese delicios de cremos
Iar limonada din lamai stoarse, miere si gheata. Si asta iese delicioasa si plina de vitamina C de care avem nevoie acum si in plus imi mai taie din senzatia de greata din ultimul timp
30+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +
zubi spune:
off fetele, am niste nervi..iar suntem in 25 si astia nu imi raspund la tel pt salariu
Zubi, mami34+ cu
minunea mea
Kora_B spune:
ce nenorociti, Zubi! asa am patit si eu la prima sarcina, intarziau si cu 2 saptamani sa-mi dea salariul sau indemnizatia, depinde ce tb sa primesc la momentul respectiv. urat, foarte urat!
Citat: |
citat din mesajul lui zubi off fetele, am niste nervi..iar suntem in 25 si astia nu imi raspund la tel pt salariu Zubi, mami34+ cu minunea mea |
seidana spune:
MAy.. parca stiam ceva de genul insa nu stiam exact.. sincer nu ma surprinde... nu vreau sa par rea... Azi esti bine fara greturi?
Kora.. bravo mamica curajoasa....
Oana..ce nu au semnat ctr colectiv? nici noi nu cred ca avem.. ne salva ctr colectiv la nivel national... insa din cauza patronatelor a scandalelor nu s-a semnat , cel putin in iunie nu era semnat...
De la servici de la firma mama, tocmai am aflat ca, cf ctr de unitate nu se da, adik nu e prevazut niciunde..singur sansa era sa avem ctr national...
Kora..sincer pt un salar nu mi-as denunta firma.. pt ca vreau sa ma intorc acolo.. mi-au dat si ceva prima.. ca un fel de ajutor cred insa nu e un salar , si eu cred ca meritam oricum, ca de atatia ani nu tu marire sau prime sau beneficii.. insa munca cat intra, si niciodata nu m-am plans...
34+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
NataliaS spune:
Salutare!
Am calc stricat si nu prea pot sta pe net...insa am prins calcul unei prietene si va scriu si eu cate ceva pe scurt.
Kora - pana la urma te obisnuiesti cu injectiile...si eu la sarcina trecuta mi-am facut la 2 zile injectii pana la 15 saptamani...n-a fost placut, le uram, dar am supravietuit
Sei - si eu sunt cu contractii si cu dureri in col...trec...sa speram ca nu nastem prematur
Azi am fost la medic, nu mi-a zis prea multe ca era asteptat in sala de operatii, insa a verificat tot, copilul, colul si mi-a zis sa nu ma ingrijorez, sa iau no-spa si sa vin peste 2 sapt. Pana la urma cred ca voi naste la particular, daca el merge in concediu ...asta este!
Mi-am gasit azi in sfarsit un capot subtire din bumbac si ma bucur ca am incheiat capitolul asta ce ma stresa...
PUP fetele burticoase!
Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 36 sapt cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
seidana spune:
Kora... am citit ctr colectiv la nivel de ramura, mi-am gasit si firma ca a semnat.. pb e ca in ctr scrie clar alb- pe negru ctr valabil 2007-2010.. asa ca sincer nu vad ce sens ar avea sa sunt la itm sa vad daca mai e valabil sau nu.. etc.. insa nu inteleg de ce n unele parti scie totusi 2007-2011 "LISTA Unitatilor din ramura de gospodarie comunala, locativa si transporturi locale (Servicii
Comunitare de Utilitati Publice) in care se aplica contractu I colectiv de munca unic la nivel de ramura pe anii 2007-2011,"
cand in ctr este specificat : CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA UNIC
la nivelul ramurii de Gospodarie Comunala, Locativa ~i Transporturi
pe anii 2007 - 2010
"'!
Poate ne ajuta ANCA???????
Kora lucrezi in domeniu?
34+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
NataliaS spune:
Am uitat sa raportez: 10,5 kg la 35 + ... yupiiii
Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 36 sapt cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Kora_B spune:
Sei, multam fain ptr lauda simteam nevoia de o 'mangaiere' fie ea si virtuala ptr curajul meu
Cat despre partea cu denuntatul, era vorba de denuntarea contr colectiv de munca la nivel de ramura de catre partile semnatare (federatia patronatelor ptr angajatori si federatia sindicatelor ptr salariati) nu de denuntarea firmei de catre salariat.
Din pacate, nici eu nu intru in vreo ramura care sa aiba cntr semnat, plus ca 'boutique-ul' de firma la care sunt angajata, are abia 5 angajati amarati, asa ca ar fi intrat doar la cel pe nivel national, care din pacate nu mai e.
Dar sanatosi sa fim si le facem noi incet incet pe toate
Ma duc sa-mi iau ceva de mancare ca imi vine sa mananc si tastura de foame ce-mi e
Va
Citat: |
citat din mesajul lui seidana Kora.. bravo mamica curajoasa.... Kora..sincer pt un salar nu mi-as denunta firma.. pt ca vreau sa ma intorc acolo.. mi-au dat si ceva prima.. ca un fel de ajutor cred insa nu e un salar , si eu cred ca meritam oricum, ca de atatia ani nu tu marire sau prime sau beneficii.. insa munca cat intra, si niciodata nu m-am plans... 34+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
stefy13 spune:
Buna fetelor!
Raportez si eu kg, -1kg datorita problemelor din weekend, deci +9kg la 32 s
Kora_B felicitari pt reusita cu injectiile. La fel mi-a fost si mie teama sa mi le fac singura, insa nevoia te obliga sa faci lucruri pe care, de cele mai multe ori nu ai fi crezut ca poti sa le faci.
+32