Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (34)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

In sfarsit reusesc si eu sa intru..Ma enerveaza laptopul asta ca nu mai merge mouseul si nici cel atasat..nu stiu ce are

Ziua nu prea reusesc sa mai intru caci David sta gramada pe mine si daca deschis laptopul la fel...Stiti ce patesc cu el??Daca deschis TV sta cu ochii in Tv si nici nu mai este atent..De obicei incerc sa il tin stins ca nu mi se pare normal sa stea cu ochii numai in TV.Voi ce ziceti???

Catank tu parca ziceai de oparit sub gusa;David vesnic este rosu sub gat..are gatul scurt si cute acolo..eu doar il spal mai des acolo si atat..ca nici nu ma lasa sa ma apropii de gatul lui scurt...Cred ca va trece roseala aia cu timpul..si asa ma chinui sa il spal...si nu vrea deloc!

Anul trecut pe vremea asta l-am conceput pe David.. ce perioada frumoasa...si perioada cu burtica,acum parca sunt melancolica cand vad cum trece timpul si el creste asa repede...ma topesc dupa el si ma gandesc ca acum se face mare si nu ma mai lasa sa il pupacesc si sa il dragalesc...(cred ca am cam avansat cu gandurile nu???)...

Eu iarasi voi fi printre ultimele la diversificare...ca si la nastere...Toata lumea nascuse,mai ramasesem eu..asa si cu papica...Noi suntem codasii odiseei!!!

Va pup si va doresc o seara placuta!!

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

mada daaaaaaaaa
la cel electronic asa e
da noi nu vrem
noi vrem clasic
cu valabilitate 1 an
asta dureaza

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011)

Pe cel cu valabilitate 1 an, ti-l da in aceeasi zi, i-am facut eu in aprilie, Mariei.
A mers si sa-i duc poza tip pasaport, deci eu nu am mai fost cu ea acolo, am dus poza tip pasaport, mers cu sotul plus actele ei, si dupa 4 ore m-am dus doar eu sa ridic pasaportul. Intreaba cine se duce sa-l ridice si trece acolo ca sa stie cel de la eliberari.
Taxele au fost 169 Roni parca si le-am platit pe toate la CEC.

Mamica de Andrei si Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Yasmi, hai noroc si sa fie intr-un ceas bun sa aveti o viata lunga si fericita in casuta asa e , unguentul nu are concentratie mare de cortizon, si ma gandesc ca stiu ei doctorii de ce prescriu asta nu ? ca si Nick mi-a spus in seara asta, dupa ce i-am facut morala cu pupatul matzei si nespalatu` mainilor ca ar trebui sa ii dau cu crema asta ca e ceva fungic , o ciuperca , care nu trece numai cu o crema mai emolienta ... mi-e ciuda ca am ajuns sa ii dau cu asa ceva din cauza unei matze afurisite sa mai spun ca nu i-a mai dat drumul in casa deloc dupa ce i-a dat cina afara pe terasa? de obicei ii dadea drumul sa stea in casa 2-3 ore pana mergeam noi la culcare, acum nu cand i-am facut iar morala cu pupatul motanului si nespalatul pe maini, statea si ma asculta ca un elev de ala de stie ca a facut o boacana si statea spasit acolo nu scotea un cuvintel cat ii turuiam eu da macar daca i-ar fi invatatura de minte dar nu stiu zau cat o sa il tina treaba asta , pana ma bag iar in el si-l iau de ciuf de-adevaratelea

catank, si a mea are gusita si o mai gasesc rosioara seara la baita in cate o cuta dar ii trece dupa baita ii place asa tare cand o spal sa o manga si sa o masez mult cu mana pe acolo pe la gusita si cute , sta ca un porcusor la scarpinat si rade si chicoteste si daca ii mai si canta daddy sa vezi chiote de veselie Samabata in curtea catedralei de am vizitat-o , in spate ;a gradini, stateam pe o bancuta si ne chicoteam la ea amandoi ca 2 prosto vorba aia, care mai de care facea mutrite, cand eu , cand Nick si la un moment dat a inceput a rade in hohote tare de se uita lumea la noi ce scumpa a fost , imi pare rau ca nu am apucat sa ii fac un filmulet, dar nu a tinut mult rasul in hohote, era asa comica... in seara asta cand a venit Nick acasa de la munca eu incercam sa o adorm si cand a intrat el in camera si i-a auzit vocea, gata i-a trecut si somn si tot, a inceput sa se gudure ca un catel pe toate partile si a inceput a rade in hohote ptiu ce frumos facea, sa nu o deochi mi-e din ce in ce mai draga si nu stiu cum s-o iubesc mai mult, parca stansul in brate si pupacitul peste tot nu-mi mai ajung

Lalely multa sanatate si sa va treaca repede raceala ca e toiul verii vorba aia nici eu nu o las sa se uite la tv sau laptop, e cam aiurea pentru ei ca-s asa fragezi si daca pot sa previn ceva pai mai bine atunci i-au trecut de tot colicile lui Davidut ?

Alexina, da ce gogodina esti sa pui si pentru mine un borcanel ca ii plac tare lui Nick mie imi plac mai mult castraveciorii aia mici de ii pui in otet, are maicamea o reteta bunaaaa... cand eram in ro numai bio mancam de la mama din gradina, facea tot felul de muraturi, dulceturi, gemuri... sa nu mai spun ca ne punea la congelator fel de fel de legume de prin gradina si apoi mergeam sa facem aprovizionarea de la 500km sau veneau ai mei la bucuresti la mine si sora mea cu portbagajul plin ochi, cartofi de aia buni roz de pe acolo de pe la noi ca aia-s buni tare si gustosi in paita in bucuresti nu gaseam , numa de aia galbeni, si mie nu-mi plac, multttt mai buni si mai gustosi sunt aia roz imi aduc aminte de copilarie, cum scoteam cartofi noi din gradina si ii spalam de pamant intr-o galeata , ii curatam cu o lingura si apoi ii puneam in ulei incons in tigaie si apoi ii mancam cu sos de usturoi valeu... salivez , deci mai bine nu m-as mai gandi, ca am intrat ;a regim de azi azi am mancat numai cateva cereale dimineata, o para si o cetarina si juam de bol de supa dupa amiaza si gata, nu mai mananc nimic seara tarziu... de dulce nu m-am atins azi si nici de paine Teea e o scumpa, ce imi place figura ei cu suzi in gura asteptam mai multe pozici bag-o si tu in sedinta foto cum am facut eu poza aia cu ciresele m-a omorat, salivam intens

Ma duc sa trezesc piscoata acusi sa ii fac baita, doarme deja de o ora jumate, dupa ce i-am dat de supt la 7 a adormit ca era cam mofturoasa ca azi nu a prea dormit deloc, vreo 3 reprize de 20-30 min, ea care dormea la pranz 2-3 ore, azi numai juma de ora , plus ca am carat-o la doctor si am agitat-o ...

O seara buna si pe maine dimineata la cafeluta

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Strunphule, eu la dermatita atopica a lui Andrei, descoperita pe la 4 luni, mi-a dat medicul sa-i dau cu Fucicort, o crema tot pe baza de cortizon. Am dat doar cat sa se amelioreze bubitzele si a fost ok, Asa cum spune si bb_yasmi, in creme concentratia este f mica.
Parerea mea este ca, daca ti-a prescris medicul asa ceva, stie el ce face, ca doar stii ca afara medicii pana prescriu ceva se consulta cu alti colegi, mai citesc de 100 de ori pana prescriu tratament, adica nu dau asa cu una cu doua, si daca i-au dat piscoatei inseamna ca trebuie.
Cat despre Avene Trixera, eu folosesc la Andrei. Este o crema fff grasa, dar nu contine nimic tratament, efectiv este fara parabeni, parfum, si este ff grasa ca sa hidrateze zonele uscate in dermatita atopica. Nu stiu daca e cazul sa iei. MAi degraaba da cu apa termala ca este buna si in arsuri, operatii chirurgicale, plagi si o gramade de multe altele.
VA pe amandoua.

Mergi la inceput

Scrish, scaunelul este intr-adevar f bun, eu l-am folosit si la Andrei, ca el chiar avea nevoie ca era hipoton si trebuia ajutat. Este din spuma poliuretanica, moale iar partea din spate este inalta-i vine bblusului pana aproape la umar. Adica este inalta si-l sustine. Maria e tare incantata de el.
BB_yasmi, Maria ziua are 2 somnuri scurte de 30-40 min, asta in jur de 12 si pe urma undeva la 18-19 si are un somn lung de 2-3 ore, de la 14-17.
Sunt si zile cand nu doarme deloc cele 2 reprize scurte, dar musai somnul de pranz il are ptr ca il culc si pe Andrei.
Felicitari ptr precontract! Sa fie intr-un ceas bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

yasmi felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sa fie in cel mai bun ceas posibil!!

happy merci mult de info! o sa il caut si eu pe amazon sa vad ce si cum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dragele mele
semnez si eu condica (desi Strumphi pe care am admirat-o impreuna cu piscotica cea dulce in poze nu m-a strigat la catalog!)
Scrish, bravo bravo pentru prima zi!
Miki, noi am avut niste firicele de sange in scaun - Petru avea pana in 2 luni; acum nu mai are. Ce te intereseaza?
Lalely, bravo ca sunteti mai bine! Si eu ma gandeam ca a trecut un an de la primele celule ale micii minuni!
Irinuca ai fost la ortoped pentru picioruse?

Azi a venit si la noi pediatra si a fost foarte foarte multumita de Petru, greutate perfecta (6,850 kg si 65 cm la 3 luni si 3 saptamani), vesel nevoie mare, motricitate f buna (intoarceri in toate directiile ), ascultat inimioara si plamani in regula; la picioruse doar mergem si noi la o kinetoterapeuta sa ne vada sa se asigure ca nu e ceva stramb, ca pare asa vag ca nu-s drepte la glezne - sa fim noi linistiti. Am fost mandra de el ca n-a plans deloc, a ras cu hohote (cum face acum) si a vorbit, o dulceata mica (mami ce sa faca si ea? )
Am o intrebare: Petru se intoarce de pe spate pe burta , dar ii ramane manuta peste care se rostogoleste sub el, si nu stie ce sa faca cu ea. Cum fac ai vostri? banuiesc ca va trece si peste acest mic obstacol.

A, si sa ma mai laud cu ceva - am facut azi un tiramisu cu fructe de padure - ne-am lins cu totii pe degete (Petru doar daca lapticul a prins si el parfum )
Ca de-asta azi nici nu am fost prea prezenta, harnicie mare in casa si bucatarie...

Va pup pe toate

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Dragele mele

Miki, noi am avut niste firicele de sange in scaun - Petru avea pana in 2 luni; acum nu mai are. Ce te intereseaza?
Lalely, bravo ca sunteti mai bine! Si eu ma gandeam ca a trecut un an de la primele celule ale micii minuni!
Irinuca ai fost la ortoped pentru picioruse?

Azi a venit si la noi pediatra si a fost foarte foarte multumita de Petru, greutate perfecta (6,850 kg si 65 cm la 3 luni si 3 saptamani), vesel nevoie mare, motricitate f buna (intoarceri in toate directiile ), ascultat inimioara si plamani in regula; la picioruse doar mergem si noi la o kinetoterapeuta sa ne vada sa se asigure ca nu e ceva stramb, ca pare asa vag ca nu-s drepte la glezne - sa fim noi linistiti. Am fost mandra de el ca n-a plans deloc, a ras cu hohote (cum face acum) si a vorbit, o dulceata mica (mami ce sa faca si ea? )
Am o intrebare: Petru se intoarce de pe spate pe burta , dar ii ramane manuta peste care se rostogoleste sub el, si nu stie ce sa faca cu ea. Cum fac ai vostri? banuiesc ca va trece si peste acest mic obstacol.

A, si sa ma mai laud cu ceva - am facut azi un tiramisu cu fructe de padure - ne-am lins cu totii pe degete (Petru doar daca lapticul a prins si el parfum )
Ca de-asta azi nici nu am fost prea prezenta, harnicie mare in casa si bucatarie...

Va pup pe toate

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

pai as fi vrut mai multe detalii:i-ai facut cumva analiza la scaun, a mai reaparut, a fost doar un episod trecator care nu a mai aparut, posibile cauze, tratament, etc..orice..

felicitari pt petru, sa creasca mare si voinic cu manuta se rezolva, in orice zi poate sa rezolve singur problema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

seara buna ,gasca!!!
m-am intors si eu din vacantza
hm...nu imi pare rau , ca parca tot mai bine e acsa la mine
ma saturasem de atata vacantza..glumesc..nu pot spune ca a fost rau cu bebelina ...insa nu m-am relaxat ca in alti ani desi fata a fost nespus de cuminte....nu m-a pland decat intr-o dimineaza pana sa-i fac lp ....toata lumea se mira de ea cat statea de cuminte in landou..pe plaja ,la restaurant ...
inainte cu 4 zile sa plecam la mare incepusem si diversificare cu cereale..dar ne-am descurcat destul de bine
fetele care ziceati ca nu aveti curaj sa mergeti in vacanta cu bebe asa mic,chiar va recomand...mai ales cat nu sunt diversificati cu piureuri si supe...desi am plecat cu juma de bucatarie dupa noi...chiar nu m-ia fost greu deloc
ce e mai nasol...trambalealea cu bagajul...dar nah...am uitat..ca ce mi-am mai scos sufletul sambata si duminica sa-l fac..si cand am vazut apoi ca sotul din cate sorturi de baie si-a luat (4) nu a fol decat 2 si la tricouri mai mult de 5 nu a folosit..imi venea sa ii dau cu valiza-n cap..da m-am abtinut....ce sa mai fac

una peste alta a fost bine....stefy cu unele fite ....dar trebhie sa ma obisnuiesc si cu asta..ca doar incep nebuniile de adolescent-neinteles

acum sunt acasa..cu casa plina de praf....cu o tona de haine de spalat....cu rutina zilnica ....
trimit mesajul asta ..ca azi dimi cand v-am scris sa va salut nu mi s-a dus mesajul si asa m-am umplut de nervi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

BB_yasmi, Maria ziua are 2 somnuri scurte de 30-40 min, asta in jur de 12 si pe urma undeva la 18-19 si are un somn lung de 2-3 ore, de la 14-17.
Sunt si zile cand nu doarme deloc cele 2 reprize scurte, dar musai somnul de pranz il are ptr ca il culc si pe Andrei.
Felicitari ptr precontract! Sa fie intr-un ceas bun!

poop. multumim. vad ca se aseamana programul de somn de peste zi a lui lucas cu al mariei....dar nu stiu de ce si-a bagat o trezire noaptea si peste zi mananca ff mult nu ar mai trebui sa pape si seara.
ziua are 2 mese de mancare a cate 120-150 gr maxim, plus 4-5 de lapte a cate 15o-180 ml.

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput