Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (34)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

strumf cat de bine te inteleg!!! sper sa rezolvati pb cu motanul!! si eu ca si alexina nu sunt fan pisici..delocccc... si fii;mea e copie dupa tat'su ..e innebunita dupa animale..deja imi cere oun catel si o picica la casuta catelul il mai accept mai ales ca si lucas o sa aibe aproape 1 an dar pisica no way.....never...

cris, multumesc frumos!! cand mai pui pozici cu luca??

deea bine ai revenit acasa!!

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

asa sa vad ce imi amintesc din ce am citit
1.LA MULTI ANI ,AILED!!!!! LA MULTI ANI ,ANAXENA!!!!
FETELOR VA DORESC TOATA FERICIREA SI SANATEATEA DIN LUME!!!!
2.Yasmi sa fie intr-un ceas bun!!!!
3. Ally multi ani fericiti cu sotul tau!!!
4. Cami sanatate lui petra...ii dores sa fie ceva usor....taRE pacatos e aerul asta conditionat....eu evit si asa sa-i dau drumul dsi sotul ma tot cearta ca tin fata in caldura...
5.Scrish interesanta schemata....DAR VEZI SI tu nu merge fix ca la carte.adapteaza in functie de programul lui luca. nu-i schimba orele de masa ca asa a zis dr. ...a mea si acum manca tot la 3h, 3h jumate...
Alina06 felicitari pt statul lui bb L in carut...a venit si ziua asta
Mada din ce am citit am inteles ca si tu ai fost pe litoral...dar nu m-am pris cand si unde
cata papa mar...ohoo cat ati mai facut si voi..inclusiv pasaportul...doar vacanta sa vina mai repede..te invidiez ca ai ales litoralul bulgaresc....off ca romanii astia prea sunt prosti...in doua dimineti m-am certat pe plaja cu aia de aveau in grija sezloangele sau piscina...si ne mai intrebam ce ce sunt conditiile de tot rahatul pe litoral....pecand in alte tari nu stiu cum sa te intampine
viis suntem bine...vad ca tu accelerezi cu diversificarea...off zic fetele de linguritza dar la tine e mai greu..da le cum le dailinguritza/biberon dar sa iti fie si usor ..mult succes
catank sa-ti traiasca finutii si sa mai vina si altii...mi-a placut cum a gandit sotul tau...ha ha..pai acum pe ioana cine sa o tina-n brate la biserica?!..doar nu vrei soacra

Miki ce iti mai face nepotica?..dar comorile?..vad ca tu nu te stresezi cu papa /diversificata....sa fie si andra papacioasa ca vlad iti doresc
uff iar sunt asa obosita ca nu mai vad sa mai scriu....
scz ca nu va scriu si voua Roxy, Alexina, moulineta,hapy,Anda15( bun venit)Antguess ,laley, RAluca si sunt sigura ca am uitat pe cineva...aa...Simona...si tot am mai sarit eu vreun nume ....multi pupici pt voi
si pt toate fetele fara.... exceptie
nb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

nah, ca tot nu ma las dusa ,desi imi lacrimeaza si okii de oboseala
dar pe Pisuc care tocmai ce o citisem am sariot-o de pe lista
pisuc felicitari pt bb Petru...nu te ingrijora cu manutza de sub el...dureaza cateva zile pana se prinde cum sta treaba si o scoate singur....
de unde ziceam eu ca a mea nu merge si nu vorbesteau apucat-o tumbele astea cu intorsul pe toate partile fix cand am mers la mare
si uite ce luase miha ,landoul sa doarma fisa in el..ei pe naiba !a dormit doar in prima sera dar si asta pana pe la 3-4h ca nu avea loc sa faca tumbe...abia incepuse de vre zi- doo sa se intoarca de pe burta pe spate si invers....si ii mai si ramanrea o mana pe sub ea..iar a 2a seara saa nu ma tot ridic din pat am luat-n pat cu noi
ha ha ..nu va zic ca m-am intors din concediu cu coloana stramba...asa nasol am dormit apoi...fimea nu avea treaba..se lafaia cat vroia si cum tumbele le face mai mult pe partea dreapta..eu dormeam in dreapta ei..fix calare pe mine venea
despre noi ce sa va mai zic..ca tot m-am apucat ca sa ma laud
am inceput diversificarea ,dar cu cereale...ca deh la silueta noasta nu se impuneau fructele
am ajuns la 3 cupe de cereale cu 90ml lapte +60ml completare la ora 10
accepta destul de bine linguritza...bine linguritza cu cereale -n ea
am inceput cu 1cupa la 30ml...si am ajuns la 3..desi intr-o zi la mare tot lp i l-am dat cu 4 cupe de cereale....nu vroia sa traga completarea de lp din bibe si mi-a venit ideea sa-l pun in cereale...insa nu ma grabesc sa ajung sa inlocuiesc o masa ,pt ca pana la 5l nu as vrea sa-i introduc alt al;iment....mai ales ca vad ca a luat si in greutate
pe langa cele 3 cupe de cereale de la ora 10 ii mai pun inca 3 in lp de seara

insa cat ma bucura ca accepta usor papa asta , atat ma intristeaza ca nu am rezolvat-o cu okisorii inca ii curg..si foarte rau
daca dupa 9 zile de gentamicina cu betabioptal aproape ca i trecusera ...dupa control dr. ne-a schimbat antibioticul si iar a inceput sa-i curga..parca si mai purulent...nu mai stiu ce sa fac..oare sa merg la alt medic....nici sa-i examinez secretiile acum nu mai pot..ca trebuie sa astept 10 aile dupa antibiotic
o farmacista in varsta de la farm din jupiter mi-a zis sa-i cumpar niste picaturi care incepeau cu F....ca cica ar rezolva astfel de cazuri ..dar eu am uitat cum le zice..tu mada parca i-ai pus lui cata din astea-n oki?...recunosc ca nu am fost prea atenta cand mi-a zis ,ca eram cu tratamentul la inceput si am tot sperat ca o sa-i treaca..dar vad ca nu

in rest nu mai stiu ce sa va mai zic..mie totul ce face mi se pare normal si parca nu imi vine sa scriu...desi imi propusresem sa-i tin si un jurnal....ca la stefy am tinut pana pe la 2-3 luni. scriam aproapoe zilnic si apoi m-am lasat...si acum cand ma intreba daca ea facea asa si asa am si uitat

gata urc la nani . iar se face 1 pana ma spal si intind rufele
iar la 5-6 imi da fimea desteptarea..apoi se joaca ,gangureste si chiuie pana pe la 8..de-mi impuie capul..mai nou se agata de jucariuile de la carusel si ce mai misca mainile si le zornaie in capul meu

de dormit doarme la fel ca pana acum..dupa fiecare masa intre 1 si 3hziua,,iar noaptea 22.2230-5-6h

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Am intrat aseara si am scris un mesaj lung si frumos dar pana sa-l trimit a picat net-ul
Oricum MULTUMESC FRUMOS PENTRU URARI! N-am intrat ca am fost pe drumuri, Strumph, sa sti ca am facut ce mi-am propus si m-am simtit ff bine.
Va ofer iarasi, deci, o cafelutza acum cu tort si placintzele, ca sampania si tortul e aseara l-au furat cei de la net aseara cred.....
Yasmy, felicitari pt casutza,
S

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Deea, sa-ti fie de bine concediu,
Strumph, f.bine ca i-ai facut morala domnului sot, merita....sa faca fata ceva de la pisica

cami sanatate petrei!
de luni marti ma apuc de diversificare ca ne intoarcem in croatia...si suntem linistite...
azi o sa incerc sa dorm ca suntem toti zombi ca sambata a fost nunta cumnata-mii

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Dragele mele

Miki, noi am avut niste firicele de sange in scaun - Petru avea pana in 2 luni; acum nu mai are. Ce te intereseaza?
Lalely, bravo ca sunteti mai bine! Si eu ma gandeam ca a trecut un an de la primele celule ale micii minuni!
Irinuca ai fost la ortoped pentru picioruse?

Azi a venit si la noi pediatra si a fost foarte foarte multumita de Petru, greutate perfecta (6,850 kg si 65 cm la 3 luni si 3 saptamani), vesel nevoie mare, motricitate f buna (intoarceri in toate directiile ), ascultat inimioara si plamani in regula; la picioruse doar mergem si noi la o kinetoterapeuta sa ne vada sa se asigure ca nu e ceva stramb, ca pare asa vag ca nu-s drepte la glezne - sa fim noi linistiti. Am fost mandra de el ca n-a plans deloc, a ras cu hohote (cum face acum) si a vorbit, o dulceata mica (mami ce sa faca si ea? )
Am o intrebare: Petru se intoarce de pe spate pe burta , dar ii ramane manuta peste care se rostogoleste sub el, si nu stie ce sa faca cu ea. Cum fac ai vostri? banuiesc ca va trece si peste acest mic obstacol.

A, si sa ma mai laud cu ceva - am facut azi un tiramisu cu fructe de padure - ne-am lins cu totii pe degete (Petru doar daca lapticul a prins si el parfum )
Ca de-asta azi nici nu am fost prea prezenta, harnicie mare in casa si bucatarie...

Va pup pe toate

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

pai as fi vrut mai multe detalii:i-ai facut cumva analiza la scaun, a mai reaparut, a fost doar un episod trecator care nu a mai aparut, posibile cauze, tratament, etc..orice..

felicitari pt petru, sa creasca mare si voinic cu manuta se rezolva, in orice zi poate sa rezolve singur problema

mami de 2 prichindei

Draga mea
Petru a avut sporadic, timp de cca 1 luna niste firicele miiiici de sange in scaun. I-am facut: examen coproparazitologic, coprocultura, coprocitograma, Giardia (la IOMC, sau la Institutul Cantacuzino) - si toate au iesit perfect OK (doar cateva leucocite in scaun...) S-a pus problema ca ar putea fi o intoleranta la lapte, fiindca primise in toata vietisoara lui de pana atunci 2 biberoane de LP (NAN HA1), asa ca n-a mai primit niciodata LP de atunci. Si a disparut complet problema de vreo luna jumatate.
Are Andra? Sa fie sanatoasa puiuta draga!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata!

La mine nu e asa buna, de cand am scos fata din sacul de dormit numai se scarpina nici de supt nu a vrut, decat asa cate o gura si apoi iar voia sa se scrapine, si eu trebuia sa ii tin manutele deoparte... m-am chinuit sa ii dau sa suga si am schimbat-o din pijamalele care era , i-am dat o bluzita mai veche care ii e putin mica la maneci dar e mai pe langa gat sa nu mai aiba acces la buba sa se scarpine , la pijama era mai decoltat si imediat ajungea... i-am taiat acum de dimi si unghiutele dar nici macar nu am avut ce ca sambata parca i le taiasem , nu erau crescute mai deloc ce sa tai dar i le-am taiat asa sa nu mai aiba cu nimic cu ce sa se zgaraie

Off saracuta cat trebuie sa o manance pielicica in locul ala , ce rau imi pare de ea si de situatie si ce shuturi in dos imi vine sa ii dau la motan, sa nu o spun pe aia dreapta ca imi vine sa-l spanzur de gard

Am pus-o in locul de joaca sa se ia cu jucariile si muzica sa uite sa se scarpine, dar ea nimic, se tot trage si bluza ca nu mai are cum se scarpina direct la buba cu degetelele

Off nu stiu cum sa o ajut mai mult, astept sa isi face efectul crema... i-am dat aseara prima data dupa baitza si acum de dimi cand s-a trezit si trebuie sa o dau de 3 ori pe zi, am sa o mai dau pe al pranz odata si diseara iar dupa baie... off mititica

Ma duc sa imi beau cafeluta si sa stau pe post de gardian, acum si-a bagat bluza in gura si roade la ea ca daca nu poate ajunge la buba sa se scarpine... macar atat

O zi buna va doresc

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Buna dimineata,

dupa un weekend frumos(intalnit prieteni, gratare, stat la aer mult), ieri am absentat ca am avut musafiri cu bebei aproape toata ziua si a fost cam agitatie pe aici.
Ieri ne-a ajuns centru de activitati si Alex e fascinat de el pana acum, a descoperit si oglinda cand era pe burtica si se tot itea sa se uite in ea. Sper sa-l tina cat mai ocupat.
Strumph, imi pare rau sa aud ca piscotica are probleme cu pielicica, dar o sa treaca, si noua ne-a aparut pe burtica de joi o zona cu bubite mici, rosii si dese, am sunat pediatra si a zis ca sunt de la caldura, dar nu a mai avut pe burtica pana acum, doar pe piept si gatut, acum il urmaresc sa vad daca trec , mai ales ca s-a racorit.
Mai citesc din urma sa vad ce ati mai scris.

O zi faina tuturor

fericita de Alexandru (11.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Neatza!
De cateva zile citesc si iau notite! Off cu diversificarea asta!
Dar mai am timp sa invat ca vreau sa incepem pe la 5 1/2 luni- 6 luni.

Pisuc nu am fost la ortoped. Va tin la curent. Astazi ma duc la pediatra sa vad ce spune si ea.

Multumesc fetelor pt sfaturile despre picioruse cu talus valgus.

Acum plecam la baby gym.

Pup

Mergi la inceput