Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (34)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

-intrebare-morcovul il dau tot pe razatoarea de sticla/plastic? la mar- dupa ce e stors prin tifon curge o groaza de suc, la morcov iese ceva? ca el e tare ca piatra?!?! iese ceva dar nu asa productiv ca marul. eu dupa mar si morcov am mutat morcovul in supa impreuna cu albitura si am renuntat sa-l mai dau impreuna cu fructele
-mie mi-a iesit azi dintr-un mar maricel 80 ml. am dat 40 la copii.in prima zi am dat 4 lg-te la fiecrae, a 2-a zi- cate 25 ml, a 3-a zi- 40 ml.m-am cam grabit? s-au cam constipat, si am crezut ca rezolv ceva. dar nu..in primele 2 zile dupa masa cu mar au facut, azi nimic, s-au adaptat. pai ei faceau zilnic inainte ? poate nu-i chiar constipatie..dupa parerea mea nu te-ai grabit, asa am procedat si eu la vlad, dar asta pt ca el a acceptat f bine orice i-am dat si avea deja 6 luni..eu zic ca poti s-o iei mai incet..si cu lingurita neaparat, chiar daca dureaza
-n-au rabdare la lingurita, si le-am pus in biberon suc. sug greu rau-am ajuns iar la lingurita eu am tetinele inca de la nastere, cred ca treb sa iau tetine mai mari, nu? ca au mancat sucul cu lingurita si laptele in 40 minute campoti da tu inca o gaurica in tetina daca nu vrei sa mai cumperi altele
-am inteles ca dupa 4-5 zile se paote trece la al 2-lea fruct,asa am citit,ce sa bag, sa-i ajute la constipatie? morcovul cred ca o sa-i constipe de totsau macar ce sa bag dupa morcov? piersica? pruna?
eu stiu ca morcovul fiert constipa, nu cel crud..la fel si marul, cel copt strange, cel crud ajuta la digestie ca are fibre..urmatorul fruct daca pe primul il accepta deja bine poate fi piersica, caisa sau para..la noi perele au avut mare succes mai ales ca avea mari probleme cu constipatia

Dupa 3 ani de asteptari - cu ajutorul lui D-zeu, al doctorilor, si al prietenilor care ne-au sustinut intens -
- mami de 2 frumuseti: - SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :)
http://s1124.photobucket.com/albums/l570/viss2/olanesti-4%20luni/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catank

Salutare mamici!

Finuta mea a nascut astazi gemeni(fetita si baiat) 2400 fiecare. Mai are acasa un baietel de aproape 2 ani. (tot finutul meu)

De fiecare data cind am botezat, si fetita si baiat eu i-am tinut pe amindoi in brate...ei de data asta sotul nu mai scapa. Musai trebuie sa tinem fiecare cite unu. Dar el ...tare simpa imi spune astazi...eu stau cu Ioana in brate la botez si tu cu finii amindoi
Sunt tare bucuroasa....

Si finuta cu nr 3 este si ea graviduta deja in doua luni
dupa lungi asteptari...
Imi vine sa pling de bucurie.........

la toate, sunt in extaz

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA
“Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca

felicitari nasica
asa ma bucur cand aud de copilasi parca ar fi ai mei toti

Mergi la inceput

scrish, multu de pontu cu razatoarea de sticla..chiar nu ma gandeam ca o pot gasi in carefour

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

miki ma bucur k iti e de folos info! eu am luat 2 sa fiu sigura e 12 lei una..si e chiar langa tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna seara mamici!!!

Am intrat sa va salut si sa vad ce s-a mai vorbit in week. cat am fost noi plecati.

Nu am gasit nicaieri razatoare de sticla/plastic si am cautat in ffffffffffff multele locuri!!!

Va pe toate si ne auzim dimineata

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Am uitat sa va zic ca maine se implinesc 2 anisori de casnicie !!!

Fug la un film lang sot ...Somn usor foste burtici/proaspete mamici !

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata fetele

eu sunt prima? eeeiii, si n-am facut cafeaua merg repede s-o fac.

ally La multi ani fericiti! sa va bucurati de comoara voastra

catank sa-ti traiasca nepoteii mici. ce bucurie, ce imi place cand aud asa ba de gravidute, ba ca se nasc copilasi
tare sotul, el o tine pe Ioana

happiness ce mai faceti? ma bucur ca macar ne citesti daca timp de scris nu prea ai deci si voi ati inceput diversificarea.

bb_yasmi ai mai pus poza cu living-ul?

toate mamicile.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata !!!

A sosit cafeaua!!! Trezireaaaaaaaa!!!

Hai inviorarea , un doi, sus jos... si gata, dezlipiti ochii si treceti la apel

Eu vorbesc care trageam si patul dupa mine dimineata la 7 cand a sunat alarma lui Nick sa mearga la munca am avut un weekend plin dar frumos ... sambata am fost si am vizitat un castel pe coasta de est si apoi am fost si am dus piscoata la mare , sa vada si ea pescarusii si valurile marii da nu va zic cat de frig era si cum batea vantul de tare si rece cred ca nu erau mai mult de 12-14 grade asa e la marea englezeasca , de aia toti pleaca in tarile calde la mare la plaja , la soare ca aici sa dai cu pusca si nu poti face plaja ca soarele-i cu portia si numa cand vrea el Deci asta sambata cu plimbarile si ieri au fost socrii si de la 7 cand m-am trezit am fost in bucatarie pana la pranz ca am gatit 3 feluri de papa si apoi stat cu socrii la masa, la o cafea dupa, am mai povestit, glumit si facut planuri pentru septembrie si a trecut timpul... iar pe seara am vorbit cu ai mei pe skype si iaca a trecut tare repede weekendul... de-ar trece si mai repede saptamanile care mai sunt pana ma duc in ro in sept ca nu mai am rabdare

Am sa va pun pozici de la plimbarile din weekend, le-am pus pe situl meu de picasa ca-s multe deh..scula noua a trebuit sa facem multe poze cu paru`-n freza pe faleza dar stati ca revin cu linkurile dupa ce imi beau cafeluta ca -s cam chiauna cred ca ar trebui sa mi-o bag in vena direct

O zi buna va doresc

Revin dupa cafelutaaaaaaaaaaaaaaaa

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

neata feteleeeeeeeeeeeeee

hai ca dau eu inca o cafeaaaaaaaa
cat mai dulce sau nedulce vrea fiecare

roxy ce faci in dimineata asta????????????

LA MULTI ANI DELIA SI ANA MARIAAAAAAAAAA
SA FIOTI SANATOASEEEEEEEEEEEE
SI TOT CE VA DORITI

scrish e buna schema ta
mi se pare f ok
doar ca tre sa ai rabdare sa o faci
asa trebe facuta
da eu recunosc
ca la antonia nu am mers atat de usor
chiar daca a fost un copil f putin mancacios
eu i-am bagat repede legumele
c piureul de legume l-a mancat bine de la inceput in orice combinatie