Unde mergem cu copilul la mare?
Am o fetita de 2 anisori si ceva si vreau sa merg la mare, nu am bani de bulgari sau altceva in afara tarii, asa ca ma orientez spre litoralul nostru.
Din experientele voastre, imi puteti sugera ceva? As prefera o statiune linistita, hotel curat, fara igrasie, frigider, aer conditionat, baie proprie si acces la bucatarie, caci prefer sa fiu sigura de ce mancare baga fetita mea in gurita.
Pana acum am auzit vreo 2 variante de statiuni: 2 mai si eforie sud.
Raspunsuri
Raza de soare spune:
Ca tot ai pomenit de 2 Mai, iti recomand pensiunea La Dinamo, au cea mai buna mancare din zona , loc de joaca, e aproape de mare... Au site, intra si vezi.
ali09 spune:
Site vad ca nu mai au sau n=am gasit eu. Am citit ca au mancarea f buna, dar camerele mici... :( si nu vad sa aiba tarife si pt septembrie, cand vreau eu sa merg...
ligia13 spune:
Mai fa un calcul..si vezi ca s-ar putea sa nu-i ai bani de Romania si sa ai bani de Grecia!
Macar de curiozitate, cauta Grecia cu autocarul la sfarsit de septembrie!
(Cam greu drumul cu un copil de 2 ani..dar daca e mai linistit, nu e imposibil)
Raza de soare spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ali09 Site vad ca nu mai au sau n=am gasit eu. Am citit ca au mancarea f buna, dar camerele mici... :( si nu vad sa aiba tarife si pt septembrie, cand vreau eu sa merg... |
Intra pe turist info si ai tot ce ai nevoie; poti suna sa intrebi, oricum in sept scad preturile.
Eu, care sunt pretentioasa cand e vorba de cazare si mancare, recomand din suflet aceasta pensiune.
Apropos, locul de joaca e fix ca in foto, iar camerele sunt destul de spatioase.
Ioana_Pos spune:
Ali09, nu stiu daca gasesti hotel care sa iti permita accesul la bucatarie... Cred ca ar trebui sa te uiti dupa pensiuni/ vile.
Noi am fost in iunie in Eforie Sud. Am stat la vila Amalia unde am avut exact ce iti doresti tu: curatenie, frigi si baie in camera, AC, acces la bucatarie. Vila are si o curticica cu verdeata si gratar. Ce NU are e un loc de joaca pentru copii, insa fetita proprietarilor avea jucarele in holul vilei si fi-mea s-a 'servit' singura .
La Eforie trebuie sa fii pregatita fizic dar si psihic sa cari un bebe pe trepte si sunt vreo 60 din statiune pana la mal...
Patronii au si o terasa unde am mancat foarte bine si cu incredere, ca acolo o hraneau si pe fetita lor.
Ioana, mami de Patricia
Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi!
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ali09 Am o fetita de 2 anisori si ceva si vreau sa merg la mare, nu am bani de bulgari sau altceva in afara tarii, asa ca ma orientez spre litoralul nostru. Din experientele voastre, imi puteti sugera ceva? As prefera o statiune linistita, hotel curat, fara igrasie, frigider, aer conditionat, baie proprie si acces la bucatarie, caci prefer sa fiu sigura de ce mancare baga fetita mea in gurita. Pana acum am auzit vreo 2 variante de statiuni: 2 mai si eforie sud. |
Nu e mai ieftin si mai bine la bulgari?
Doar intreb.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
ingridnen spune:
dupa indelungi calcule am ajuns la concluzia ca tot la noi este mai ieftin... depinde ce pretentii ai
Deci noi am stat anul trecut 15 zile la mare, la Saturn, la o garsoniera cu bucatarie, incepand cu 15 august. In acest interval am facut si o excursie la Balchik, deci o cheltuiala in plus. Cand am ajuns acasa si am "tras linie" mi-au reiesit cheltuieli totale (cu benzina inclusa) de cca. 31 mil lei vechi. Deci putin sub 800 Eur. Trei persoane si un catel (comandam si pt. el cate o ciorbitza ).
Unde te duci la bulgari, greci etc cu 800 Eur pentru 15 zile, cu toate costurile incluse ? ca eu n-am gasit asa ceva
Pup si concediu placut
Ingrid si Cristi 8 ani
gogosel spune:
ingrid ,cred ca mai corect ar fi sa comparam conditii similare intre litoralul romanesc si cel bulgaresc.
adica, cat costa la noi un sejur de 5 nopti, 4 stele, all inclusiv,cu piscina, sezlong? mult, mult mai mult decat la bulgari.la noi 3 stele costa cam 50 euro numai camera ,fara nicio masa
ingridnen spune:
pai asta am spus, depinde de pretentii. normal ca daca vreau 4 stele all inclusive m-as duce la bulgari si nu la romani.
Ma uitam ce curat era la Balcik.... noi eram cu cateaua care avea vesnic diaree de la apa sarata.. cred ca daca se c..a in drum spalam cu bidonul... la noi sant boscheti, scaieti, tufe, no problem
Ingrid si Cristi 8 ani