Unde mergem cu copilul la mare?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Citat:
citat din mesajul lui ali09

Am o fetita de 2 anisori si ceva si vreau sa merg la mare, nu am bani de bulgari sau altceva in afara tarii, asa ca ma orientez spre litoralul nostru.

Din experientele voastre, imi puteti sugera ceva? As prefera o statiune linistita, hotel curat, fara igrasie, frigider, aer conditionat, baie proprie si acces la bucatarie, caci prefer sa fiu sigura de ce mancare baga fetita mea in gurita.

Pana acum am auzit vreo 2 variante de statiuni: 2 mai si eforie sud.

Nu e mai ieftin si mai bine la bulgari?
Doar intreb.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

eu m-am intors acum 3 zile de la bulgari...
teoretic..e mai ieftin..practic NU!!!
Au ei metodele lor prin care sa te lase fara bani...noi am platit 400 euro cazarea 8 nopti, (ieftin, nu????) am plecat cu asigurare, s-a imbolnavit copilul si ne-au tratat pe bani, ca "imi recuperez banii din ro" la "sf. asteapta". ca aici imi cer traduceri legalizate si alte porcarii..alti bani, alta distractie..
In final am ajuns sa cheltuim 6000 ron in bulgaria ..si am stat la hotel de 3*, nu ne-am dus la rasfat

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Daca nu aveai ghinionul sa se imbolnaveasca puiul tau (sanatate multa!)- cheltuiai mai mult ca la noi?
Sa stii ca si in alte tari ar fi fost acelasi lucru - platesti si recuperezi de la asigurari, dupa. I s-a intamplat unchului meu in Turcia. Eram la un superhotel de-al lor si a abut probleme cu o ureche. A intrebat de medicul hotelului i i s-a spus ca sigur, nici-o problema, dar costa. Ne dau documentele justificative si ne recuperam banii de la noi. Unchiul meu a preferat sa se trateze singur .
Mie nu-mi prea place la bulgari. Prefer Grecia.
Nu cred ca reusita unui concediu se limiteaza doar la banii dati ci si la serviciile oferite, la amabilitatea si promptitudinea lor, la calitatea celor din jur. Pe mine ma enerveaz ala noi obraznicia chelnerilor, faptul ca astepti o gramada pana sa binevoiasca sa treaca pe la masa ta, balciul, mizeria si manelele din toate statiunile noastre. Degeaba gasesc eu viluta perfecta unde sa am toate coditiile cand trebuie sa ies pe plaja plina de alge si mucuri de tigari, cand stau oamenii ca sardelele in apa si cu cearceafurile lipite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Boxer am

Ingrid si Cristi 8 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

mai, eu nu am mai intrat intr-un restaurant pe litoralul nostru de ani buni... mancam numai la impinge-tava si seara pe la terase unde "dai comanda" la ghiseu si astepti 15-20 minute sa fie gata pizza, fripturi sau ce-ai comandat. Deci nu te enerveaza chelnerii
Da, la 2 Mai sant terase multe unde te servesc la masa, dar a fost OK, nu am asteptat niciodata mult.

Ingrid si Cristi 8 ani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anya

Daca nu aveai ghinionul sa se imbolnaveasca puiul tau (sanatate multa!)- cheltuiai mai mult ca la noi?
Sa stii ca si in alte tari ar fi fost acelasi lucru - platesti si recuperezi de la asigurari, dupa. I s-a intamplat unchului meu in Turcia. Eram la un superhotel de-al lor si a abut probleme cu o ureche. A intrebat de medicul hotelului i i s-a spus ca sigur, nici-o problema, dar costa. Ne dau documentele justificative si ne recuperam banii de la noi. Unchiul meu a preferat sa se trateze singur .
Mie nu-mi prea place la bulgari. Prefer Grecia.
Nu cred ca reusita unui concediu se limiteaza doar la banii dati ci si la serviciile oferite, la amabilitatea si promptitudinea lor, la calitatea celor din jur. Pe mine ma enerveaz ala noi obraznicia chelnerilor, faptul ca astepti o gramada pana sa binevoiasca sa treaca pe la masa ta, balciul, mizeria si manelele din toate statiunile noastre. Degeaba gasesc eu viluta perfecta unde sa am toate coditiile cand trebuie sa ies pe plaja plina de alge si mucuri de tigari, cand stau oamenii ca sardelele in apa si cu cearceafurile lipite.

Anya

asta cu asigurarile sa stii ca nu e peste tot asa...si spun din experienta...

.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

Citat:
citat din mesajul lui marius

Citat:
citat din mesajul lui ali09

Am o fetita de 2 anisori si ceva si vreau sa merg la mare, nu am bani de bulgari sau altceva in afara tarii, asa ca ma orientez spre litoralul nostru.

Din experientele voastre, imi puteti sugera ceva? As prefera o statiune linistita, hotel curat, fara igrasie, frigider, aer conditionat, baie proprie si acces la bucatarie, caci prefer sa fiu sigura de ce mancare baga fetita mea in gurita.

Pana acum am auzit vreo 2 variante de statiuni: 2 mai si eforie sud.

Nu e mai ieftin si mai bine la bulgari?
Doar intreb.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

eu m-am intors acum 3 zile de la bulgari...
teoretic..e mai ieftin..practic NU!!!
Au ei metodele lor prin care sa te lase fara bani...noi am platit 400 euro cazarea 8 nopti, (ieftin, nu????) am plecat cu asigurare, s-a imbolnavit copilul si ne-au tratat pe bani, ca "imi recuperez banii din ro" la "sf. asteapta". ca aici imi cer traduceri legalizate si alte porcarii..alti bani, alta distractie..
In final am ajuns sa cheltuim 6000 ron in bulgaria ..si am stat la hotel de 3*, nu ne-am dus la rasfat

am fost si noi cu baietelul nostru de 3 ani (in 2010) si cu finutul (1 an si 2 luni) anul trecut insa nu ne-am aventurat in inima bulgariei,am stat in albemna,tocmai pt astfel de cazuri.aveam si asigurare medicala,insa daca era ceva urgent, veneam cu siguranta repede in romania,la mangalia sau alta localitate apropiata.
cand avea baietelul meu 1 an, am fost la eforie nord, si a facut enterocolita si a treia zi am plecat acasa, dupa ce achitasem 11 zile! asta a fost o experienta care ne-a invatat sa nu luam prea curand un sejur mai mare de 5 nopti.
banuiesc ca ai avut all inclusive, insa 400 de euro/8 zile, nu mi se pare mult! mult a costat tratamentul medical

Mergi la inceput

nu a fost all inclusive...doar micul dejun l-am avut asigurat...nu ma incanta ideea de all inclusive

Mergi la inceput