Aspirante optimiste > 20 ani (701)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

Pe mine m-a chemat sa ma vada ecografic dupa prima menstra de la chiuretaj.Azi sunt in ziua 3 si tot ce a fost diferit de pana acum au fost durerile mai slabe de ovare si parca ceva mai abundenta scurgerea, dar nu am avut cheaguri, etc. Ceea ce cred ca e bine. Eu trebuie sa merg zilele astea la Fundeni sa-mi fac analizele de trombofilie si apoi merg si la doctor! Eu cand am ramas gravida, am ramas fara sa mai sper ca raman si am prestat si doar de vreo 3 ori in perioada aia, deci cand e sa fie ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Multumesc, Lilimara, cand ti-am trimis PM nu citisem inca ce mi-ai raspuns si aici.

Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

Buna dimineata fetelor!
Porumbita bine ai venit!
irmaria
mihaelafalt Azi sunt in z14 dpo si in mod normal ar trebui sa vina;semne sunt dar sper sa nu-i mai vad.Beta am sa o fac dupa ce o sa am un test clar pozitiv care sper sa fie maine.Imi este doar frica ca acel test care a iesit fooarte slab pozitiv sa nu fi fost "stricat" si sa imi fi facut sperante degeaba.Daca e asa e chiar grav ca am inceput sa imi induc si ceva stari de gravideala.. ameteli,balonari, dureri de ovare de vreo 4 zile, sani sensibili...
Sper sa nu ma duc cu capul..

Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Neata fetelor!
Va invit la o praji si la un suc,ieri a fost ziua mea si am sarbatorit departe de oras cu Z2.
Va inchipuiti ce dorinta mi-am pus cand am suflat in lumanari
Azi Z3,mi-a venit mai devreme cu o zi sa nu ma lase sa imi fac sperante. Inca o prietena a ramas din prima luna de incercari,fara sa stie cand trebuie sa presteze,temperatura bazala si asa mai departe.
Luna asta cred ca iau o pauza de la monitorizarea ovulatiei si de la prestat la comanda. Din sept,oct incep sa ma agit,acum vreau sa ma bucur de viata,m-am stresat destul.
Scuze ca m-am lungit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Multumesc, Lilimara, cand ti-am trimis PM nu citisem inca ce mi-ai raspuns si aici.

Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Cu placere!

Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irmaria spune:

Dana imi pare rau ca a venit CM-ul, insa iti urez La Multi Ani, sa fi fericita, sanatoasa si sa ti se indeplineasca dorinta .

viitoare
http://www.fertilityfriend.com/home/28714c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna dimi
Hai Lili

Maria, pana nu vezi rosu mai e o speranta.
Alina, temp este influentata de oboseala, pahar de vin, dormit dezvelit...etc. Si in plus abia dupa 3 luni poti observa ce iti influenteaza sau nu temp. De exemplu eu cand prestez, a doua zi dimineata am temp mai ridicata.

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

miheala felt multumesc;

acum vad ca nu mai curge mult insa a devenit spre rosu

nu prea inteleg ce si cum

la consultatie m-a chemat dupa prima menstruatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor!
Dana la multi ani si multe bucurii, sa ti se implineasca dorinta! Sac, eu am ghicit ce dorinta ti-ai pus
Porumbita bine ai revenit. Sper ca ti-ai mai revenit scumpa Nu stiu ce sa rasp la intrebarea ta, probabil e CM, la mine a fost bizar, mi-a venit in 13 iulie deci la 28 zile dupa chiuretaj, a curs pana in 16 iulie si in 19 a inceput iar, in 19 destul de cantitativ, apoi spotting pana mai alaltaieri. deci eu nu stiu care e z 1, sincer, sper doar din toata inima sa ovulez luna asta.
Monique si Anca, va multumesc ptr raspuns. La fel gandeam si eu ca nu am ovulat inca, dar pe mine ma mira valorile temperaturilor, arata graficul meu ca un seismograf in timpul cutremurelor
Duminica plecam si noi in concediu, jeahh!!! abia astept, sper sa vina si ovulatia cu noi
Inca nu am ajuns la hematologie dar am trimiterea si sper, sper sa ajung.
Va poop!!!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Ylari si eu zic ca nu ai ovulat, dar poate e prea devreme...
Unde pleci in concediu?

Mergi la inceput