Aspirante optimiste > 20 ani (701)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irmaria spune:

Neata fetelor!

Imi pare rau ca intru si va dezamagesc dar luna asta nu a fost sa fie. Temperatura mea a scazut la 36,8 si secretia a devenit apoasa. Mi-am facut de dimineata un test (cei drept nu la prima urina) si a iesit negativ (Sure Check).
Am plans. Probabil ca voi mai boci un pic azi. Nu mi-a venit inca, dar dupa temp o sa imi vina azi sau maine.

Avand in vedere ca ovulatie am, sotul e ok, urmeaza sa imi verific trompele. Cel mai probabil in septembrie sau octombrie pt ca atunci o sa am bani de o laparoscopie.

Va pup si sper din tot sufletul sa vad si eu macar o fata cu doua liniute luna asta!

viitoare
http://www.fertilityfriend.com/home/28714c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irmaria spune:

lilimara hai cu doua liniute!! chiar ieri am citit pe internet despre testele de sarcina si despre cat de repede pot detecta o sarcina. Eu cred ca ai toate sansele sa fi insarcinata pentru ca al doilea test nu a fost la fel de sensibil ca primul si in ziua 12 cantitatea de HCG este mica.

Astept cu sufletul la gura sa ne dai vestea cea mare!

viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lary74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui irmaria

Neata fetelor!

Imi pare rau ca intru si va dezamagesc dar luna asta nu a fost sa fie. Temperatura mea a scazut la 36,8 si secretia a devenit apoasa. Mi-am facut de dimineata un test (cei drept nu la prima urina) si a iesit negativ (Sure Check).
Am plans. Probabil ca voi mai boci un pic azi. Nu mi-a venit inca, dar dupa temp o sa imi vina azi sau maine.

Avand in vedere ca ovulatie am, sotul e ok, urmeaza sa imi verific trompele. Cel mai probabil in septembrie sau octombrie pt ca atunci o sa am bani de o laparoscopie.

Va pup si sper din tot sufletul sa vad si eu macar o fata cu doua liniute luna asta!

viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Eu nu sunt pe listuta, dar nu conteaza, important e ca te vei gandi la noi.

Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Cu siguranta ma voi gandi la voi, dar o sa incerc sa imi fac eu lstuta mea si am sa trec va trec pe toate, nici eu nu sunt trecuta oricum asta conteaza mai putin, conteaza ca toate sa ajungem acolo unde ne dorim.

Moni, Lorena ..... ce-i cu pesimismul asta, trebuie sa fim tari si eu am momente ca acestea dar totusi nu trebuie sa ne dam batute...

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!

nu ma dau batuta...ma tarasc insa :))))) abia abia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_loca

Buna.
Azi am avut temperatura 36,5 deci nu am ovulat.
Sunt asa de dezamagita,nu inteleg ce se intampla.
M-am saturat.
Am inceput sa o iau razna, vad atatea gravidute, si eu nimic, nu imi vine sa cred ca mi se intampla asta.
Voi ce mai faceti?

Doamne ajuta-ma sa raman cu un sanatos...

http://www.fertilityfriend.com/home/34a766

da, si la mine...raman insarcinate pe capete, zici ca ploua cu copii
numai pe mine nu ma nimereste niciunul....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Seara bune,
Eu n-am mai avut timp sa intru sunt foarte ocupata.
Astept ovulatia dar nu inteleg nimic din temp mea eu nu am un grafic (adica am facut unul la sv intr-un excel) dar va trec si eu temp aici sa va dati cu parerea daca vreti...

z 3 = 36.9
z 4 = 36.8 din nou
z 5 = 37.1
z 6 = 36.9
z 7 = 36.6 si... spotting
z 8 = 36.7 si ... spotting
z 9 = 36.7 si ... spotting
z10 = 36.7 si ... inca soptting
z11 = 37.0 si... ati ghicit, inca spotting
z12 = 36.9
z13 = 36.7

Deci, eu nu inteleg nimic, ma uit ca o curca in lemne. Ah, mentionez ca este primul ciclu dupa sarcina pierduta (chiuretaj pe 15 iunie, z 1 = 13 iulie, sangerarea m-a tinut fix trei zile dupa care in z 7 a aparut sopttingul.
Daca sunteti dragute sa va dati cu parerea

Maria hai cu liniutele sunt benoclata aici toata abia astept sa sar in sus de fericire ptr prima!!!
Elenush fericire multa iti doresc scumpa mea, sa va regasiti cat mai curand!
Mihaelafalt, ce mai faci iubita? Am citit zilele trecute ca esti nemultumita de medicul de la suceava (parca, sorry ca n-am retinut exact) din pacate cam asa e cu doctorii la inceputul... relatiei.

Va pup pe toate, astept cu nerabdare raspunsuri, daca stiti ref la temp mea.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

din ce vad eu n-ai ovulat inca....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ylari esti abia in Z13 ,nu ai ovulat inca asa ca nu intra in panica

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui lilimara

Buna seara fetelor! Scuzati-mi va rog absenta...am fost ocupata tare de tot si sincer si un pic cu moralul la pamant.
Le urez si eu bun venit fetelor noi!
mihaelafalt ma bucur ca ti-ai revenit...cel putin fizic dupa pierderea suferita si sper ca bebe mult dorit sa vina in scurt timp si la voi
magdalena Felicitari!!!iti urez sarcina usoara si bebe sanatos si la termen!
elenusht imi pare rau pentru tot ce ti s-a intamplat!; ma bucur in schimb ca Dumnezeu te-a intarit si sper ca tu si sotul sa ajungeti din nou la armonia pe care ti-o doresti!
Un mare mare la toate!
Vin si cu o intrebare acum...eu sunt in ziua 13 dpo,maine ar trebuie sa ma invadeze rusii.Am facut un test ieri dimineata cu prima urina,deci z12 dpo si a iesit a doua linie ffoooarte stearsa,seamana cu ce se vede in ultimul test pus de lorena pe contul comun.Fiind ultimul test pe care il aveam in casa am mai cumparat unul si l'am facut tot atunci deci nu la prima urina si a iesit negativ.
Acum intrebarea...care din ele o fi bun?Primul era un test no name care avea sensibilitate 10 mIU/ml iar al doilea era un clearblue digital cu sensibilitate 25mIU/ml.

Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

BUna dimineata.
Lilimara imi era dor sa citesc ceva de tine dar nu stiam ce faci si nu am intrebat ca ma gandeam ca poate am omis eu cand nu eram in apele mele vreun mesaj de-al tau.
Te pup si eu cred ca tot primul test ar trebui sa il iei in calcul, dar cel mai bine ar fi sa iti faci o beta si sa o si repeti la 48 de ore ca sa fii sigura ca totul e bine.Doamne ce urasc ca trebuie sa spun la altii sa faca beta si sa o si repete ca si mie mi-au spus altii si eu ca o proasta nu am ascultat, ca daca eram desteapta si nu ma uitam la bani poate nu aveam atat de suferit.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

salutare tuturor!

ma alatur si eu clubului

luna asta pe 4 am facut chiuretajul pentru o sarcina oprita in evolutie (cu o sapt inainte am descoperit, cand eram in 9 saptamani).

problema mea e ca de atunci si pana azi taraie in continuare; nu am sangerat serios deloc; a mers mereu cu tampoane daily; am avut si zile cand nu a curs nimic si a doua zi 20 de picaturi;

bun, asta nu ar fi o problema insa azi a inceput sa curga mult mai serios, tot culoare naspa, inchisa + cheguletele mici
acum pe seara am pus tampon normal (toata ziua am fost plecata si de pe la 14 a tr sa sch tampoanele daily la ora pana spre 6 cand am gasit farmacie sa imi iau tampon normal.

intrebarea mea e poate fi menstruatie? azi am facut practic 3 saptamani, nu e prea devreme?

Porumbita imi pare asa de rau pentru tine, am fost colege la odisee dar eu nu am mai intrat acolo demult sa citesc si nu stiam, nu ma simt bine acolo.
Eu zic ca e menstra acum, ca si l-a mine cam tot asa a fost, eu am facut chiuretajul pe 20 iunie, pe 16 iulie a inceput a curge mai tare si acum tot cu absorbante zilnice stau nici la mine nu s-a terminat.
Iti doresc sa ai multa putere sa treci cu bine peste durere si sa poti sa iti revii sa ai un bebelus frumos si sanatos.
Ai facut vreun eco de la chiuretaj?
Am inteles de la alte persoane ca la control, eco se vede daca nu e curatat bine.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irmaria

Neata fetelor!

viitoare

Imi pare rau ca esti suparata, o sa vezi ca o sa fie bine si la noi cele care ne dorim asa de mult.
De ce vrei sa faci laparo si nu hsg?

Mergi la inceput