Aspirante optimiste > 20 ani (701)
Raspunsuri - Pagina 11
gabyv spune:
Buna fetele
Alina, imi pare rau... dar de ce ai mereu cerculete la temp? iti iei temp la ore diferite?
La mine nimic nou, tot cu musafiri si tot asteptam vacanta
Maria, asteptam o veste buna, ca ne-am cam descurajat aici, de cand ne-a uitat barza.
alina_loca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabyv Buna fetele Alina, imi pare rau... dar de ce ai mereu cerculete la temp? iti iei temp la ore diferite? La mine nimic nou, tot cu musafiri si tot asteptam vacanta Maria, asteptam o veste buna, ca ne-am cam descurajat aici, de cand ne-a uitat barza. |
Da Gaby sunt luate la ore diferite. In timpul saptamanii pe la 6 si in weekend pe la 8.
Mai am o intrebare , desi temperatura este asa ciudata sanii ii simt griei si ma dor de vreo saptamana.
Mentionez ca luna asta am luat branca ursului, napraznic, vitamina E si ceai de coada soricelului. Poate chestia cu sanii o fi de la asta ca in alte luni nu ma dureau deloc.
Ylary dupa cum vezi ,temperatura bazala nu este relevanta la toate fetele. Eu nu reusesc nicicum sa mi-o iau la aceeasi ora. Si mai scrie si undeva pe net ca trebuie sa iei mai multe luni sa-ti faci o idee plus ca trebuie asociata cu pozitia cervixului si mucusul.
Si eu sunt in ceata dar o sa prestez pana la ciclu ca sa fiu sigura.
Doamne ajuta-ma sa raman cu un sanatos...
http://www.fertilityfriend.com/home/34a766
YLARI spune:
Alina merci, deci un fel de Ala bala portocala
Pai mi-o iau la aceeasi ora, 7 dimineata, cand suna ceasul sa merg la sv. Dar mi-am mai luat temperatura cu vreo 2 ani in urma si intr-adevar aveam mica la inceput, pe la mijloc crestea si inainte de ciclu scadea. Dar acum e haos total-total, nu imi vine sa cred cand ma uit pe ele
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
miky82 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lary74 Pt. acatist daca vrei sa ne treci si pe noi te-am fi recunoscutori ! SIMONA si DORIN Iti multumin din suflet ca te gandesti si la noi!
|
cu siguranta am sa va trec
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
MeAlex spune:
Alina, trebuie sa vedem cum e temperatura in zilele urmatoare. Eu imi iau temperatura si fac si teste de ovulatie si mi s-a intamplat sa am cate o zi cu temperatura aiurea...nu stiu de ce...ori a fsot o zi mai racoroasa fata de celelalte, ca na, e f sensibila metoda asta...in general, cand aveam o temperatura ciudata, o excludeam sau puneama ceeasi temperatura ca in ziua precendenta...si se pupa cu testul de ovulatie...
Ylari, prima menstruatie e ciudatica, n-o baga in seama, am auzit la mai multe fete.
Eu am avut in ziua 12 spotting si inca nu e ziua ovulatiei (am citit ca se poate intampla), nu stiu ce o fi, mi-e sa nu fie o rana sau o infectie. Cred ca o voi ignora pur si simplu.
Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
lilimara spune:
Buna seara fetelor! Scuzati-mi va rog absenta...am fost ocupata tare de tot si sincer si un pic cu moralul la pamant.
Le urez si eu bun venit fetelor noi!
mihaelafalt ma bucur ca ti-ai revenit...cel putin fizic dupa pierderea suferita si sper ca bebe mult dorit sa vina in scurt timp si la voi
magdalena Felicitari!!!iti urez sarcina usoara si bebe sanatos si la termen!
elenusht imi pare rau pentru tot ce ti s-a intamplat!; ma bucur in schimb ca Dumnezeu te-a intarit si sper ca tu si sotul sa ajungeti din nou la armonia pe care ti-o doresti!
Un mare mare la toate!
Vin si cu o intrebare acum...eu sunt in ziua 13 dpo,maine ar trebuie sa ma invadeze rusii.Am facut un test ieri dimineata cu prima urina,deci z12 dpo si a iesit a doua linie ffoooarte stearsa,seamana cu ce se vede in ultimul test pus de lorena pe contul comun.Fiind ultimul test pe care il aveam in casa am mai cumparat unul si l'am facut tot atunci deci nu la prima urina si a iesit negativ.
Acum intrebarea...care din ele o fi bun?Primul era un test no name care avea sensibilitate 10 mIU/ml iar al doilea era un clearblue digital cu sensibilitate 25mIU/ml.
Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou
MeAlex spune:
Lilimara, eu as crede primul test, pentru ca e facut la urina de dimineata si oricum ai zis ca detecteaza o cantitate mai mica de hormon decat celalalt. Cum se numeste testul noname?
Mai incearca sa faci maine dimineata acelasi test sensibil.
Tin pumnii, eu cred in liniutele palide pentru ca si eu faceam teste devreme si asa vedeam.
Cum intru pe contul comun sa vad testul Lorenei?
Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
lilimara spune:
MeAlex pe test scrie One Step Pregnancy Test..le-am cumparat de pe ebay,vreo 25 si ghinion imi ramasese doar unu.
Pentru contul comun intri pe http://picasa.google.com/ ;pentru username pui aspiranteoptimiste@yahoo.com iar parola ti-o trimit acum pe PM.Mersi mult de raspuns,sper sa fie asa.
Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou
Porumbita spune:
salutare tuturor!
ma alatur si eu clubului
luna asta pe 4 am facut chiuretajul pentru o sarcina oprita in evolutie (cu o sapt inainte am descoperit, cand eram in 9 saptamani).
problema mea e ca de atunci si pana azi taraie in continuare; nu am sangerat serios deloc; a mers mereu cu tampoane daily; am avut si zile cand nu a curs nimic si a doua zi 20 de picaturi;
bun, asta nu ar fi o problema insa azi a inceput sa curga mult mai serios, tot culoare naspa, inchisa + cheguletele mici
acum pe seara am pus tampon normal (toata ziua am fost plecata si de pe la 14 a tr sa sch tampoanele daily la ora pana spre 6 cand am gasit farmacie sa imi iau tampon normal.
intrebarea mea e poate fi menstruatie? azi am facut practic 3 saptamani, nu e prea devreme?
lary74 spune:
Buna dimineata fetelor!
Va invit la o cafeluta proaspata!
Bine ai venit printre noi Porumbita !
Mie prima menstra dupa pierdere a venit la 24 de zile de la chiuretaj.Deci e posibil sa fie menstra ce iti curge acum.Oricum mie primele 3 ciclurii dupa pierdere au fost mai ciudate,in sensul ca dupa ce credeam ca sa terminat "zana rosie"peste o zi -doua incepea sa curga cateva picaturi pe zi si tineau pina prin z14 a cm.