Complex Dunarea - Eforie Nord

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_alexia

observatie obiectiva: am intrat aici: http://www.clubdunarea.ro/turvirtual.php , ales camera dubla.
pe hol sunt fix 3 bucati de gresie (o placa are in general 33 cm ), deci hol de 1 m latime.
camera, la picioarele patului, are 2 placi de gresie si ceva, deci impreuna cu patul iese maxim 2.70 pentru latimea camerei.
Daca asta vi se pare camera spatioasa pentru concediu... .

Intr-adevar, la capatul patului e spatiul mic (ca tot studiem distantele ), dar este spatiu destul de mare intre pat si fereastra (care este de fapt iesirea nr. 2). Eu n-am zis ca sunt camere mari, ci destul de spatioase, adica suficient pentru noi (totul e relativ dupa cum bine se stie), mai ales ca nu am mers acolo sa stam prea mult in camera.

Si apropo de mancare, ca zicea cineva mai inainte ca s-a imbolnavit copilul - se poate, nu pot nega experienta alcuiva, dar copilul meu a mancat acolo micul-dejun de 7 ori si de cateva ori pranzul si n-a avut chiar nimic. Experientele pot fi diferite, de aceea sunt pareri si pareri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Asadar, revin cu cateva detalii...

Marimea camerelor difera in functie de nr de paturi (dubla, tripla, apartament), nu radeti, dar nu stiu sa explic mai bine...De altfel, parerea mea este ca nu este cazul de camera de 35 mp pentru un pat matrimonial, de ex. Eu, una, asa vad lucrurile.

Am vazut foto personale si arata fix ca pe site.

La micul dejun, de ex, este bufet suedez, diversificat si...nu te opreste nimeni sa iti umpli farfuria de cate ori ai chef. Au inclusiv lapte si cereale pt copii.

In camera tripla, de ex, exista AC, tv cu toate programele, masuta+2 scaune, sifonier si uscator de par in baie (de altfel, baia este foarte bine antifonata!!!).

Foarte important: cazarea se face la ora 15 si chiar mai tarziu!

Au diverse programe interactive pentru copii, 2 piscine si...un mare loc de joaca.

Lenjeria este imaculata, curatenie se face zilnic.

Din pacate, este unul dintre locurile in care altii considera ca la 1-2 noaptea trebuie sa urli ca in padure. Tipic romanesc "daca eu nu dorm, sa nu doarma nici altii". Dar, oare, nu se poate rezolva cu o sesizare sau un regulament interior?

E, cam atat...data viitoare cand ajungem la mare, ne vom caza acolo si va voi spune si parerea mea. Din interior!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yna_85_ro spune:

Buna...sper sa imi mai raspunda cineva la intrebare...am rezervat la complex dunarea pt iulie o camera tripla, cu demipensiune...imi poate spune cineva va rog din suflet cum este camera tripla? noi suntem 2 adulti si 2 copii de 2 respectiv 5 ani. E ok complexul? Cum e camera? Dar mancarea? Va rog daca se poate sa-mi raspunda cineva...am gasit atatea pareri pe atatea site-uri incat nush ce sa mai cred...Va multumesc!!!!

Mergi la inceput