Complex Dunarea - Eforie Nord
Raspunsuri - Pagina 2
maria_alexia spune:
observatie obiectiva: am intrat aici: http://www.clubdunarea.ro/turvirtual.php , ales camera dubla.
pe hol sunt fix 3 bucati de gresie (o placa are in general 33 cm ), deci hol de 1 m latime.
camera, la picioarele patului, are 2 placi de gresie si ceva, deci impreuna cu patul iese maxim 2.70 pentru latimea camerei.
Daca asta vi se pare camera spatioasa pentru concediu... .
sunnyday07 spune:
Cred ca suntem diferiti, avem asteptari si dorinte diferite, varste si standarde diferite, ne dorim fiecare altceva de la o vacanta.
Si eu sunt in perioada de cautare a unui hotel la mare si am tot citit pe "am fost acolo" si pe tripadvisor si uneori ma intreb daca toti cei care scriu au fost la acelasi hotel .
Dar asta e, unii se simt minunat intr-un loc iar altora li se pare mancarea proasta si mizerie in camera. Ce am observat eu - in general daca ai inceput cu stangul (camera nu era ceea ce iti doreai, sau ai asteptat mult la cazare, n-ai gasit nimic de baut/mancat cand ai ajuns la hotel, la primul drum la plaja n-ai gasit niciun loc liber) e mai greu sa te repliezi si sa revii in starea de "vacanta". Ideal ar fi sa-ti recomande un loc persoane pe care le cunosti si stii ca au aceleasi gusturi in ceea ce priveste o vacanta. Dar asta-i deseori destul de dificil....
Referitor la prosoape si asternuturi - eu sunt pentru schimbat zilnic prosoapele si asternuturile o data la cateva zile si asta pentru ca :
-prosoapele sunt toate la fel si in general se amesteca (nu vreau sa ma sterg azi pe fata cu prosopul folosit ieri pentru picioare, sau cu prosopul atlcuiva, etc)
-baia e mai intens folosita decat acasa - la mare toata lumea se spala in fiecare zi pe cap, acasa nu, etc
-prosoapele nu au timp sa se usuce bine de la un dus la altul
-acasa e foarte probabil sa nu te asezi deloc pe patul din dormitor in timpul zilei - in vacanta o faci, poate nu mereu patul e aranjat, etc
Androix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rufus Asta in conditiile in care oamenii care cer pareri chiar se bazeaza pe parerile astea; ce naiba sa inteleaga? Mie imi place aia cu schimbatul zilnic de prosoape si asternuturi, de parca acasa le schimbam tot in fiecare zi. |
Pai sa inteleaga exact ca in faza cu prosoapele: pe unii ii amuza, ca pe tine si pe mine, iar altii, chiar daca nu schimba nici ei acasa prosoapele si cearsafurile in fiecare zi, se bucura nespus ca acolo se practica asta.
Avem pretentii diferite, ceea ce pentru mine e o camera incredibil de mica pentru cineva cu silueta bine pusa la punct poate fi o camera rezonabila Daca pentru mine mai multe forme de salam mov este pur si simplu un salam mov pe care sub nici o forma nu-l dau la copii, pentru altcineva cu stomac mai rezistent poate sa insemne o gama variata de mezeluri de calitate si tot asa
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
roxana c. spune:
Sunt in cautare de un hotel undeva la mare si am intrat de curiozitate sa citesc despre acest complex, care din poze arata bine. Am fost aici in urma cu vreo 10 ani , camerele erau foarte mici, baile idem...era destul de departe de plaja, dar miscarea-i buna si ea . Cand am citit de camere mari ma gandeam ca au facut din 2 camere vechi una noua ...dar ma miram ca nu prea-i tipic ptr litoralul romanesc...acum dupa ce am citit tind sa cred ca e camera la fel de mica, e renovata, au facut si piscina aceea care acum 10 ani nu exista. Zona e linistita, ptr cine nu deranjeaza camera mica...cred ca-i ok, mai ales ptr familiile cu copii.
Cel mai mult ma enerveaza ca si pe Rufus si Androix fazele acelea cu lenjeria, ca nu o schimba in fiecare zi, pai nici la 5 stele nu cred ca se schimba lenjeria zilnic, oare cati din acesti nemultumiti o schimba acasa in fiecare zi, sunt tare curioasa.
luisa1983 spune:
citat din mesajul lui sunnyday07 Referitor la prosoape si asternuturi - eu sunt pentru schimbat zilnic prosoapele si asternuturile o data la cateva zile si asta pentru ca : -prosoapele sunt toate la fel si in general se amesteca (nu vreau sa ma sterg azi pe fata cu prosopul folosit ieri pentru picioare, sau cu prosopul atlcuiva, etc) |
Cu parere de rau ,nu se poate asa ceva ! De ce?! In structurile de cazare categoriile 3*,4* si 5*, prosoapele se schimba la 2 zile, nr prosoapelor este diferit desigur in functie de categorie ,halat de baie obligatoriu trebuie sa existe la 4 respectiv 5* si papuci .Lenjeria de pat doar la 4 si 5* se schimba la 2 zile, la 3* se schimba la 3 zile.
Ideea este ca , atata timp cat platesti un pret pentru o anumita categorie , ca este vorba de cazare sau restaurant , trebuie sa te astepti la anumite conditii . In caz contrar se pot face sezizari in sensul acesta.
luisa1983 spune:
citat din mesajul lui roxana c. Sunt in cautare de un hotel undeva la mare si am intrat de curiozitate sa citesc despre acest complex, care din poze arata bine. |
Eu am fost la vila Eminescu, Eforie Sud si pot sa-ti spun ca este foarte curat,foarte aproape de plaja,sunt apartamante deci ideal pentru familie, categoria 3* . Singurul inconvenient , este o discoteca in apropiere dar pe unii s-ar putea sa nu-i deranjeze.Pe mine nu m-a deranjat daca vreau liniste fug la munte, daca vreau cand dorm sa nu aud nimic , imi pun dopuri de urechi etc.
Rufus spune:
citat din mesajul lui sunnyday07 Cred ca suntem diferiti, avem asteptari si dorinte diferite, varste si standarde diferite, ne dorim fiecare altceva de la o vacanta. |
Fara indoiala ca asa este, nu vreau sa se simta cineva lezat de afirmatiile mele.
Vorbeam doar de pareri diametral opuse despre acelasi lucru; ori asta, daca suntem rationali, este absolut imposibil, fara subiectivism, snobism sau altele pe aceeasi tema.
Noi am fost in Eforie Nord, la un hotel de doua stele. Aici am putut. Evident, am cautat pareri. Eu stiu ce este un hotel de doua stele la mare, nu-mi faceam iluzii nici la cazare, nici la mancare (inclusa in pret). Parerile erau, in general, bune. Exceptiile se refereau in special la mancare, cazarea nu era foarte criticta.
Ei bine, am fost surprins. Placut. Camerele aveau mobila noua, mini frigider, AC si televizor; exact ca multe camere in care am stat sau am vazut in oferete la alte hoteluri mai scumpe; baia functionala, noua, curata. Prosoape, asternuturi curate. Mancarea normala. Meniu fix, cred ca pe gustul majoritatii. Oricum, pe gustul meu. Parcare, receptie cocheta, lifturi noi.
In cazul nostru, desi m-am mirat ce i-o fi deranjat pe unii, n-am vazut (multe) pareri care sa se bata cap in cap.
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
Raza de soare spune:
citat din mesajul lui Rufus Noi am fost in Eforie Nord, la un hotel de doua stele. |
Putin off-topic: Noi, de cativa ani, mergem numai in Ef Nord si recomand:
- Hotelul Pescarus - are 2 stele (comunist, dar...racoare fara AC, camera mare, curat)
- in acest an, am revenit la Casa Nanu
Noi vrem liniste si la ambele am avut parte din plin.
Casa Nanu are regulament interior (ore de liniste, interzis plecatul cu prosoapele lor la plaja, interzis gatitul si fumatul in camere si cel mai de bun-simt, spalatul picioarelor, de nisip, inainte de a intra in vila).
In schimb, la rubrica "FUGITI DE...", pe primul loc, cu coronita, este vila MARYLAND, de pe faleza:
-patul, deranjat, era plin de fire de par pubian?
-urcau furnicile pe pereti
-furtunul de la dus abia se tinea de baterie
-la wc am adoptat tactica "facut din picioare"
-nu am dormit toata noaptea din cauza unor muncitori din stanga si dreapta camerei noastre, beti crita, care ascultau sarbe moldoviniesti si injurau
...dar am admirat marea...
...de la balconul plin de tigari!!!
Si...cel de la receptie, NU A VRUT sa ne dea banii inapoi, pe care ii achitasem fara sa vedem camera, pentru ca NU ESTE PERMIS!!!)
Imediat am plecat sa cautam cazare si...am indurat noaptea respectiva, pana a doua zi, la ora 8, cand am avut camera gata la Hotel Pescarus. Eee, alta viata!...
Si asta, in luna noastra de miere...si dupa ce citisem cateva pareri pozitive.
Revenind la subiect, astept sa vina cumnata din concediu si va dau detalii.
Rufus spune:
Pescarus...ei, multi ani am petrecut acolo, pe vremea cand avea o stea, dar tot acelasi farmec ca si acum. Si era curat, primitor...Aveam la dispozitie terenurile de tenis, ba mai faceam si cate un gratar in spate, era gasca mare... Cred ca renovarea l-a facut tocmai bun!
Desigur, sub "umbrela" lui Copos totul a devenit mai restrictiv...dar oricum merita.
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
maria_alexia spune:
referitor la pareri subiective, avem si noi o experienta recenta: noi insine am stat si anul trecut si anul acesta la acelasi hotel. anul trecut a fost perfect (de asta am si revenit), in schimb vara asta, in ciuda imbunatatirilor de-acolo, nu ne-am mai simtit deloc bine.
mai concret, e vb de 2D din neptun. vara trecuta eram in aripa fosta "dobrogea", de-abia renovata (cred ca eram primii care foloseam camera), ni s-a parut suficient de spatioasa. hotelul nu avea inca restaurant, dar cazarea la et1., linistea, vremea buna ne-au facut sa ne simtim excelent.
anul asta am revenit. hotelul era full, am prins ultima camera pe colt la ultimul etaj (acces doar pe scari), in aripa "sulina", renovata cu ceva ani in urma. n-a mai fost deloc aceeasi senzatie de confort: camera e ceva mai mica, baia mai patinata... si am avut si vreme destul de proasta.
desi hotelul intre timp clar s-a imbunatatit, a capatat restaurant cu bufet suedez, piscina interioara etc.
asta ca sa vedeti de unde vine varietatea de impresii...