Complex Dunarea - Eforie Nord
Am vazut pe site ca arata bine, are si loc de joaca pentru copii si piscina. As dori sa stiu cat mai multe informatii, daca a fost cineva recent cazat acolo.
Am inteles bine, este cu circuit inchis (doar pentru angajatii Enel) sau e pentru toata lumea?
Raspunsuri
Raza de soare spune:
Nu stie nimeni? Ma vad in postura de a striga "Ajutooorrr!..." E urgent, trebuie sa stiu daca fac sau nu rezervare in alta parte!
maria_alexia spune:
l-am vazut doar pe dinafara, nu m-a impresionat pozitiv prin absolut nimic. vad ca si pe "am fost acolo" are doar reviewuri negative.
anca81 spune:
Am fost eu anul trecut. Nu recomand, citeste aici review-ul meu + alte pareri pro/contra.
http://am fost acolo.ro/romania-pareri,15/eforie-nord-sud,90,1136/complex-dunarea-fosta-mara,2785/impresii-sejur-si-fotografii-vacanta10306.htm
LE: scoate spatiile din "am fost acolo", nu pot posta link-ul intreg.
Carla & mami
natalia_nica spune:
Mai fetelor, am fost eu la Complex Dunarea pentru 7 zile la inceputul lunii asteia. Nu stiu cum a fost anul trecut, dar anul acesta eu am fost foarte multumita. Singurul inconvenient este distanta de plaja (cam 10 minute de mers pe jos). In rest: curatenie, camere destul de spatioase, se schimba zilnic prosoapele daca ceri (daca nu ceri, la doua zile, iar la trei zile se schimba lenjeria de pat), piscina din complex mie mi s-a parut divina (veneam de la plaja si ne opream la piscina). Ne-am luat bilete doar cu mic dejun inclus (bufet suedez, mancare mai mult decat suficienta), in rest am mancat in diverse locuri (gasesti o multime de variante).
Este un loc pentru familii cu copii, daca esti single e cam deranjant cred. Sunt foarte multi copii, au programe de entertainment pentru ei, la restaurant si la piscina, exista 2 locuri de joaca. Parcare au proprie si destul de incapatoare. Cred ca trebuie sa foarte-foarte pretentios, ca sa ai prea multe de obiectat...
V-am spus, singurul inconvenient este distanta de plaja (10-15 minute pe jos)...
Raza de soare spune:
Multumesc pt raspnsuri!
Hotelul, fost Mara, acum Complex Dunarea, a fost complet renovat anul trecut si are 4 stele. Pentru cine vrea sa vada, au site si in realitate, arata fix ca in poze.
Asadar, parerile negative sunt pentru Mara, nu pt Dunarea, din 2010 incoace.
Noi nu am mai apucat locuri libere, insa in acest moment cumnata mea este cazata acolo si este ff incantata. Poate voi reveni cu detalii...
Si...nu este cu circuit inchis!
Raza de soare spune:
A! Cred ca toti cei interesati de subiecte de genul, ar aprecia pareri din interior, nu "l-am vazut de peste gard si nu mi-e ok". Eu, una, am cerut detalii de la cei cazati in acest hotel!
anca81 spune:
Raza de soare, ti-am raspuns mai sus, eu AM FOST ACOLO si am relatat exact impresiile pe care le am dupa ce am fost cazata acolo. Complex Dunarea, ex. Mara, 3***
Carla & mami
natalia_nica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca81 Raza de soare, ti-am raspuns mai sus, eu AM FOST ACOLO si am relatat exact impresiile pe care le am dupa ce am fost cazata acolo. Complex Dunarea, ex. Mara, 3*** |
Anca81, si eu am fost acolo, si diferenta este ca am fost anul asta, luna trecuta, nu anul trecut...
CorinaDani spune:
iata ce povesteste o familie ghinionista, sejurul a avut loc anul acesta in luna iulie;
"Am cumparat bilet la Dunarea cu speranta de a savura 7 zile pline de odihna si relaxare din bine meritatul concediu.
Toate bune si frumoase pana am ajuns la camera de cazare unde am avut un soc: o camera cat o cutie de chibrite cu o baie mai mult decat mica. Avantajul nostru ca suntem o familie cu silueta bine pusa la punct, pentru ca altfel aveam toate sansele sa nu intram nici in cabine de dus. In fiecare an obisnuim sa ne petrecem concediul intr-un hotel de 3 stele tocmai pentru ca prioritare sunt conditiile de igiena. Si cum va spuneam despre baie - pe langa faptul ca era foarte mica putea groaznic a mucegai, cu suportul savonierei ruginit, bateria ghiuvetei ruginita si ea si o baterie de dus pe jumatate functionala.
In aceste conditii am mers la receptie sa intreb daca nu cumva a gresit repartitia si ne-a dat o camera single. Receptionera ne-a asigurat ca aceea este camera dubla de care beneficiem si pot spune ca m-a aprobat tacit la sesizarea neregulilor din camera. Am incercat sa ma impac cu ideea si sa nu imi stric concediul.
A doua zi am mers la masa unde mancarea mi s-a parut mediocra. Baietelul meu in varsta de 7 ani a mancat branza topita cu ceai paine si o felie de cascaval apoi am plecat la plaja. La orele pranzului a inceput sa se simta destul de rau si sa verse incontinuu. Am mers la spital cu el si in dimineata urmatoare am plecat direct la Bucuresti unde am fost internati cu enterocolita severa.
Dragii mei, cu tot respectul pentru cei care lucreaza acolo, nu puteti sa pretindeti a fi un hotel de 3 stele din moment ce nu puteti satisface conditii elementare de igiena si confort.
Pentru familiile cu copii care vor sa mearga acolo sa se gandeasca de 2 ori inainte de a face rezervare. Este adevarat ca se afla printre putinele hoteluri care ofera bufet suedez si nu pun copiii pana in 12 ani la plata, dar tot nu merita sa iti strici poate unicul concediu din an pentru aceste 2 aspecte.
Alt plus pentru hotel este piscina care e bine pusa la punct, noi nu am apucat sa o folosim. Practic am stat 1 zi jumatate din cele 7 pe care le platisem deja prin agentie.
Si ar mai fi ceva: dragii mei, este mult prea departe de plaja, fara masina nu poti merge. Este cam la 1,5 km, iar daca mergi cu masina trebuie sa platesti 10 lei taxa de parcare.
Imi pare rau ca a trebuit sa fac anti-reclama, dar nu-mi doresc sa mai treaca si altcineva prin ce am trecut noi."
Rufus spune:
Va rog sa ma scuzati de deviere de la subiect, dar pe mine chiar ma enerveaza parerile despre acelasi lucru care se bat cap in cap. Nu ma refer la cei care au scris aici; dar nu inteleg neam cum camera este ba incapatoare, ba ridicol de mica, este cand curatenie, cand lipseste igiena minima , mancarea ok pentru unii, mediocra pentru altii.
Asta in conditiile in care oamenii care cer pareri chiar se bazeaza pe parerile astea; ce naiba sa inteleaga?
Mie imi place aia cu schimbatul zilnic de prosoape si asternuturi, de parca acasa le schimbam tot in fiecare zi.
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010