Bebelusi de Sept-Oct'10! LMA Diana-Elena!!!(72)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Buna dimineata!

Cafeluta este gata!!
-ici pentru o zi excelenta!!

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUANASHANA spune:

Azi se implineste UN AN de cand primul bebelusul al odiseei venea pe lume.
LA MULTI ANI DIANA de Andre_flo!!! Sa fii sanatoasa, fericita si norocoasa!!!! LA MULTA FERICIRE MAMI DE DIANA! Sa va bucurati de fiecare zi petrecuta impreuna pana la adanci batraneti!

Va doresc sa aveti o zi minunata de sarbatoare!
LA MULTI ANI DIANA 1 AN!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

buna dimineata si de la noi....multam de cafeluta

LA MULTI ANI FRUMUSETE MICA!!!!.....sa cresti mare, sa fi sanatoasa si sa iti bucuri parintii toata viata!!!
mamicutzo sa iti traiasca pritzesica

fetelor daca ma credeti am lacrimi in ochi....off cat de repede a trecut timpul!!!azi si puiul meu a facut 10 lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

din ce s-a discutat:
-somn-cam 3, 4 ore pe zi (depinde cat este dde obosit) si eu pe langa el:D

-la capitolul kk stam ft prost...ieri s-a constipat tare rau

-mancarea inca o mananca blenduit, orice e bucatica isi face greata :(
siiiiii goood news: am luat-o in patru labeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna ziua si de la noi!
LA MULTI AAAAAAAAANI!!! Diana-Elena!!!
Ne apucam de despachetat bagajul si de putina ordine prin casa si apoi mai stam la povesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

La multi ani fericiti si norocosi si sanatosi, Diana! Sa cresti mare si iubita si sa primesti multe cadouri frumoase!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Buna dimineata!
La multi ani Diana-Elena! A trecut primul anisor din viata ta, sa-ti dea Domnul multi,multi de acum incolo, sa cresti mare, sanatoasa ,frumoasa, desteapta si sa-ti bucuri parintii in fiecare zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Multumesc mult pt raspunsuri . Deci mai sunt bebei care inca papa blenduit..asta e, ii dau asa ca nu o ramane el sa nu manance bucatele niciodata, macar sa pape, nu mai conteaza cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

La multi ani Diana-Elena!!!!Sa cresti mare si sanatoasa!!

Bebecris si eu ii dau papica blenduita! Inainte ii placea mai mare,adica pasata cu furculita,acum vad ca prefera blenduit,ca altfel i se face greatza. Cum se mai schimba copii!!!!!

Buna dimineatzaa!

office
Lora ai PM!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna!

LA MULTI ANI, SARBATORITEI!!!

lEGAT DE CE S-A DISCUTAT:
- kk face de 3 ori pe zi si intotdeauna acasa, niciodata la plimbare, chiar daca e ora la care ar trebui sa faca.
- mancarea tot blenduita o mananca dar nu mi se pare nimic in neregula, chiar consider ca este mai bine pentru stomacelul lui. Cand nu o sa mai vrea sa manance blenduit, atunci o sa-i dau bucatele pana atunci nu ma stresez
- la capitolul somn stam foarte prost - pe zi doarme 3 ore maxim in 3 reprize, iar noaptea de la 23 la 7. Eu consider ca e putin si tind sa cred ca din aceasta cauza nu ia nici in greutate

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5625377869982969298

Mergi la inceput