Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (47)
Raspunsuri - Pagina 8
dana n. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui abramburika Dana, nu ne tine in suspans, intra sa ne spui numai ca esti ok si e totul bine!!! ****** Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. Doamne-Doamne, ai grija de noi 23s Se tu sentissi come mi batte il cuore, Se premo la mano, mi batte più forte ancora: Sai tu dirmi perché batte così? Perché il mio amore per te sta tutto qui!!! |
Petro, acum am intrat. Am zis eu ca pe la 10 imi fac amnio dar pana la urma se facuse ora 12 si eu tot in sala de asteptare eram...
Da, am trecut cu bine peste...a fost o senzatie cam ciudata...dupa am izbucnit intr-un plans de nu mai ma puteam opri. Mi-a fost groaznic de frica si inca imi mai este...sper sa ne ajute Dumnezeu sa trecem cu bine peste zilele astea si sa primim un rezultat bun.
Asteptarea dureaza intre 10 si 14 zile.
Acum simt un usor disconfort la burta dar presupun ca este normal...
Va multumesc din suflet ca v-ati gandit la noi.
Acum il mai am si pe David racit si ar sta lipit numai de mine si de burta mea.
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 21+ cu
anna-mama spune:
Dana, Doamne ajuta, o sa fie totul bine. Sanatate mult puiutului David si mult putere si credinta tie, sa treaca rapid zilele de asteptare si sa primiti raspunul bun
de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 18+ cu
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
miereamara spune:
Carola, am citit in urma, din pacate nu stiu ce inseamna rezultatul tau pt ca eu am facut testul de o ora (screening) si apoi cel de 3 ore (diagnostic), banuiesc ca rezultatele si interpretarile pot fi diferite asa ca mai bine intreaba medicul tau.
Pe mine ma uimeste metoda asta de a da pacientului rezultatele inainte sa le trimita la medic, te perpelesti pana afli si faci tot felul de scenarii. Aici se trimit direct la medic si nu se divulga nimic pana cand nu ai discutie cu medicul tau.
Dar daca intr-un final ai diabet gestational, nu e un capat de tara, poate fi si asta mai usor sau mai grav, in prima faza o sa incepi o dieta si daca nu merge atunci se trece la medicamente. Eu l-am tinut cat de cat in frau cu dieta, singurele chestii negative care mi s-au intamplat a fost ca m-am ingrasat excesiv si necontrolabil si bebe a fost maricel (4 kg), dar in rest nu a avut nici o problema si sper sa nu aiba nici un fel de urmari pt viitor.
Tiny baby gator
Baby gator
miereamara spune:
Dana, multa sanatate si cu siguranta totul o sa fie bine!
Tiny baby gator
Baby gator
dianalaura spune:
Dana, multa sanatate lui David! Si asteptam vestile bune dupa amnio!
diana 18+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
abramburika spune:
dana - ma bucur ca esti bine. Te rog sa te odihnesti si sa te linistesti. Stiu ca asteptarea e grea, dar ai credinta ca nu e nimic rau cu puiul din burtica.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 23s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
abramburika spune:
Iarasi am uitat (si imi cer scuze, da' zilele astea sunt cu mintea in colturi) cine a intrebat de legarea trompelor la cezariana. Da, se poate face in timpul operatiei. Si eu as dori sa vb cu medicul despre asta, intentionez sa o fac.
Cu parere de rau, oricum ar fi (sper insa sa fie bine de data asta), pt. mine experienta sarcinilor se va opri aici. Nu ma mai simt in stare nici fizic nici psihic pt. o alta sarcina. Nici acum si nici pe viitor.
abramburika spune:
ooka - ce cretulina scumpa am vazut !! O papusica!! Sa va traiasca!!
miereamara spune:
Da, si pe mine m-au intrebata cum daca vreau sa imi leg trompele in timpul cezarienei, am spus ca nu (inca), teoretic mai vrem un copil.
Tiny baby gator
Baby gator
carola spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anna-mama Carola, baza de calcul este urmatoarea (daca ceva nu e ok rog fetele sa ma corecteze): orice concediu medical se calculaza procentul prevazut de medical aplicat la media brutului pe ultimele 6 luni. Tinand cont de asta trebuie sa iti calculezi venitul net (cel pe care l-ai in mana) pe fiecare luna timp de 12 luni inainte de nastere, le insumezi sumele si le imaprti la 12, iar la rezultat aplici 75 % Asta e calculul simplu in cazul in care ai venituri doar in baza unui contract de munca de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 18+ cu e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR |
asta e ptr. CIC, nu? mi-e teama sa calculez.
23+
www.flickr.com/photos/carola456