Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (47)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Brambu, eu ziceam de respiratie si impins. Pe mine respiratia m'a ajutat in timpul travaliului, m'am internat la 7 dimineata, a fost oarecum provocat, ca aveam dilatatie 1cm, cu perfuzii si tot ce trebuie (deci dureros) si apa mi'au rupt'o la ora 16, epidurala a fost undeva aproape de ora 19 si de nascut am nascut la ora 22.55. Eh, a durut ca nu sunt eu aia rezistenta la durere, insa faptul ca dr kineto imi spusese ca daca nu ma concentrez sa respir oricat de tare ma doare, bebe sufera mai rau, am avut un scop sa respir ca la carte, chiar daca a durut ore in sir. Ca eram asa de praf de epuizare ca adormeam intre contractii (eu nu am crezut ca e posibil, da ete ca e). La asta ma refeream, nu la expulzie care a fost un fleac. Pe mine una chiar m'a ajutat.

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

carola - am cautat acum altceva despre curba glicemica si cica de la valoarea 198 in sus e diabet gestational. Intre 140 si 198 te pune sa repeti testul. Cel putin cica asa e aici, in Italia.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 23s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Buna,fetele!
DANA,sper din tot sufletul sa fie bine bebele tau,sa te ajute Dumnezeu.Uite iti pot spune prin ce a trecut sora mea cu nepotelul meu in sarcina.Si ei la 4D i sa descoperit ca are bebe hidronefroza(rinichiul stang era mult mai mare ca cel drept)si i sa spus ca se poate retrage pana la nastere.Nu sa retras pana la nastere dar cam pe la 4 luni era ok nu mai avea nici o problema.Eu zic sa ai incredere in Dumnezeu ca totul va fi bine.Si sorei mele dupa ce a facut eco 4D ia zis doctorul ca bebe are probleme mari si ca nu se stie daca scapa(iti dai seama cum sa spui asta unei mame in devenire)era saraca terminata,si asa a fost pana la nastere si pana cand a aflat ca bebe e ok.Asa ca nu te speria ca totul o sa fie bine.

gravi 22+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

CAROLA,imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta.Oh glicemia asta!Dar eu cred ca o sa fie totul bine,nu te speria tare.

BABY felicitari pt baietelul sanatos!

LIA,ma bucur ca esti bine,si ca mai intri sa ne mai zici cate ceva de tine.
Cand faci eco 4D?
Eu o sa o fac peste 2 sapt aici in Pitesti.Ai grija de tine!

gravi 22+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

BRAMBULE,nasoala decizie.Eu pt ca nu am habar ce inseamna o nastere,as opta pt natural,ca asa si vreau sa nasc,dar daca bebe e prea mare sau nu ma dilat,ce sa fac,tre sa apelez la cezariana.Sper doar sa ma ajute Bunul Dumnezeu sa nasc usor si repede.Asta mai ales la cat sunt eu de grabita si de repezita,o sa le zic la medici ca vreau sa nasc repede si la fel de repede sa plec acasa.Acum eu am incredere mare in Dumnezeu si in Sf.Nectarie,ca nu ma vor lasa si plec de la inceput ca eu SIGUR voi naste natural si usor.

gravi 22+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Am realizat ca gandirea pozitiva ajuta mai mult decat orice medicament.Eu cand aveam contractii si dureri de burta ma speriam groaznic, si durerile mele se intensificau,incepea sa-mi bata inima tare,sa transpir,ce mai frica in toata regula.Acum incerc sa ma calmez si am vazut ca si contrctiile trec mult mai usor daca nu intru in panica.
Asa si cu nasterea,tre sa stau linistita,de fapt sa stam toate linistite,si sa gandim ca totul va fi bine(zeeeen)!
O sa va spun dupa nastere daca gandirea mea pozitiva a ajutat.

Va pup pe toate si va iubesc!
ALINUKCe mai faci?Tu la ce medic nasti?Si cum nasti,natural ori cezariana?

gravi 22+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Sper sa nu fac o gafa, da' am uitat sa intreb:

Brambu poza de la avatarul tau e Silvia?

Dia, mami de soferita in devenire Miruna (15.07.2008)
18+ cu bb2

Mergi la inceput

dia - da, nu faci nici o gafa. E Silvia la 1 an si 8-9 luni. Acu' are 3 si 8 luni .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Off carola! Lasa ca o sa vezi ca o sa fie bine si cu glicemia asta a ta!
Legat de calculul indemnizatiei si valoarea CIC, se iau in considerare veniturile pe ultimele 12 luni, incluzand si luna nasterii copilului. Deci in cazul meu, prima luna e ianuarie, ultima decembrie. Si ca sa vezi carola diferenta dintre CIC pe un an si CIC pe 2 ani, e aceeasi suma, doar ca in eventualitatea in care aceasta suma este mai mare de 1200 lei, daca alegi sa stai acasa doar un an, primesti suma aceea (1500 de exemplu), si daca vei opta sa stai 2 ani acasa, vei primi maxim 1200. La mine nu e cazul, ca tot 600 de lei voi lua, dar na, la cine la un CIC de 1 an primeste 1800-1900 lei, cred ca e mai tentant decat sa stai 2 ani acasa si sa primesti 1200.
Dar trebuie luat in calcul si ce faci dupa ce implineste copilul 1 an. Ai cu cine il lasa? Ai posibilitatea de bunici, bone, crese? Si daca platesti o bona ti se renteaza? Ca si bonele sunt scumpe, si daca o platesti mai mult decat diferenta pe care o castigi mergand la serviciu, iarasi e o problema.
Uf...ce bine ca macar de grijile astea am scapat!

diana 18+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Dana, nu ne tine in suspans, intra sa ne spui numai ca esti ok si e totul bine!!!

Mergi la inceput