Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (47)
Raspunsuri - Pagina 3
dana n. spune:
Salutare dragelor!
eu sunt tare suparata si speriata...maine in jur de 10 merg la amniocenteza...la morfofetala s-au vazut niste pete negre pe rinichi, o usoara dilatare renala, care poate trece pana se naste copilul dar in acelasi timp poate fi semn de Sindrom Down.
Va rog, rugati-va ptr noi!
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 21+ cu
miereamara spune:
Dana, ma gandesc la voi si ma rog ca totul sa fie bine pentru bebe!
Brambu, te inteleg perfect si sunt in aceeasi oala ca si tine, indecisa. Azi am avut intalnire cu medicul si am discutat din nou despre nastere....vai...sunt intr-un limbo, mi-e ca iau o decizie care va afecta intr-un fel sau altul sanatatea copilului si daca doamne fereste se intampla ceva cu el si este din vina mea eu cum mai traiesc????
Mi-a zis asa: redusa problema la absolut, cezariana prezinta riscuri mai mari pentru mama si VBAC (nasterea vaginala dupa cezariana) prezinta riscuri mai mari pentru copil. Si eu cum sa aleg acum? Normal ca aleg sa ii fie bine copilului, dar daca mi se intampla ceva nasol si las doi copii fara mama, mai ales in prisma complicatiilor pe care le-am avut la prima cezariana??? si uite asa ma perpelesc.
financiar am iesi mult mai bine daca fac cezariana, nu stau acum sa explic ce si cum, cert este ca am plati mai putini bani. Nu asta e motivul determinant.
ca stres...iarasi ar fi mult mai bine cu cezariana programata, nu imi mai fac griji cand si cum si cu cine las copilul, mi-o programeaza pe 15 noiembrie, copilul e la gradinita, etc, etc.
toata lumea imi spune ca daca incerc sa nasc vaginal si trec prina celeasi etape ca in prima nastere si sfarsesc tot cu cezariana o sa fie la fel de greu ca prima si cu posibile complicatii
in schimb daca o programez si o fac la rece o sa fie mult mai usor:(((
nu stiu ce voi face, sunt indecisa
Tiny baby gator
Baby gator
albertje spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana n. Salutare dragelor! eu sunt tare suparata si speriata...maine in jur de 10 merg la amniocenteza...la morfofetala s-au vazut niste pete negre pe rinichi, o usoara dilatare renala, care poate trece pana se naste copilul dar in acelasi timp poate fi semn de Sindrom Down. Va rog, rugati-va ptr noi! Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 21+ cu |
ma rog pt voi sa nu fie nimic grav .Dumnezeu cu voi ! Imi imaginez teama ce o porti in suflet ...
cand vei primi rezultatele?
vine bebe
anna-mama spune:
Dana, Doamne ajuta sa fie totul bine, eu am credinta ca nu e nimic grav si bebe e bine. SUnt cu gandul la voi!
Miere, si tu ai avit o nastere groaznica, offf, sper sa alegi ce e mai bine pt tine si pt copii Dar de ce zici ca ar fi riscul asa mare la cezariana? Bebe Nadia cum e?
de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 18+ cu
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
miereamara spune:
Anna, am avut o complicatie nasoala la prima cezariana, stii ca era sa-mi explodeze colonul si m-au deschis inca o data...lasand asta la o parte cezariana e riscanta pt mama, e o operatie majora, pot aparea diverse complicatii de la un cheag de sange care se opreste in plamani sau creier pana la complicatii legate de anestezie,infectie... riscuri pe care le are orice operatie majora.
Bebe e bine, i-a ascultat inima si mi-a masurat burta, cam in asta a costat controlul.
Tiny baby gator
Baby gator
dianalaura spune:
Buna seara!
Am avut ceva probleme cu PC, deocamdata le-am rezolvat, trebuie sa imi instalez alt Windows.
Dana, Doamne ajuta sa fie bine!
Nicole, bine ai venit!
Miere, stateam eu si calculam cum te programeaza la nastere pe 15 decembrie? Apoi m-am uitat la lista de pe prima pagina si mi-am dat seama ca voiai sa zici 15 noiembrie! Ca eu probabil ma programez pe 15 decembrie
brambule, nu stiu sincer ce sfat sa iti dau. Eu am vrut natural, dar doactorita m-a anuntat de prin luna a 5 ca voi naste cu cezariana din cauza dioptriilor. Deci la mine cezariana a avut motive medicale, si a doua va fi tot cezariana. Eu intru in prenatal de la 1 octombrie, deci cu 81 de zile inainte de dPN de dupa UM, dar cum nasc cu vreo saptamana mai devreme...am zis sa intru de la inceput de luna, sa fie mai usor la calculul indemnizatiei.
diana 18+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
miereamara spune:
Da, 15 noiembrie...am zis decembrie?, sunt foarte confuza, de la sarcina, ieri credeam ca e joi, azi era sa trec pe rosu crezand ca e verde:), ma duc sa corectez.
Tiny baby gator
Baby gator
anna-mama spune:
Miere, asa e, la tine a fost cu complicatii mari, dar nu inseamna ca asa va fi si la a doua sarcina, eu sper sa fie muuult mai usor Cat despre restul riscurilor stiu ca exista, dar sunt f rare, eu asa cred avand in vedere abundenta de cezariane care se face in Romania. La tine nu se mai pune problema de nastere normala? Doctorii cred ca si la sarcina asta ar exista probleme care sa necesite o cezariana? Oricum, la tine la prima sarcina a fost ingrozitor ca dupa un travaliu lung si chinuitor sa ajungi la cezariana
de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 18+ cu
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR