Dupa calotare

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

eu am ales sa-l las in pace... si acum la 5 ani e f bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

ela, nu da nimeni cu bata, stai linistita, faptul e consumat, asta e....in Belgia nici macar nu se vb de asa ceva.

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Baby1320 spune:

Eu i-am facut singura declaotarea de la 4 luni la recomandarea medicului. Am avut insa numai belele ... Eu nu i-am facut-o complet si pe la 6 luni cand am fost din nou, l-a crestat la chirurgie. Am plecat iar acasa cu "instructajul" facut. Urma ca eu sa continui acasa decalotarea completa. Iar nu stiu ce am facut sau ce nu am facut de nu a fost completa. Iar dupa 1 luna l-au mai "taiat" un pic la chirurgie. Abia dupa a doua mini interventie am reusit sa il curat si eu acasa complet si intr-un final pe la 1 an am ajuns sa ma pricep si eu si sa fac cum trebuie. Acum totul e simplu si cum trebuie :) asa ca bafta celor care fac asta :).

P.S. Mi se pare aiurea sa il lasi pana la 3-4 ani. Acolo "pielicica" aia devine din ce in ce mai greu de indepartat. Asa ca ... fiecare alege cum sa faca.

Mama lui Joshua-Luca din 6.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

In Marea Britanie nu se practica decalotarea, ti se spune sa lasi "obiectul" in pace (de fapt pediatrul a facut ochi mari cand am inceput sa-i explic ce nelamuriri am, chiar m-a intrebat de ce ar face cineva asa ceva copilului).

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

ela eu nu dau cu paru , departe de mine, stiu ca a fost facut cu cea mai buna intentie , doara sta era o curiozitate a mea, daca ce era aclo era branza aia (scuze comparatia ) sau altceva.Si in Germania nu recomanda nimeni decalotarea, sper ca nu din ce am scris eu ai inteles asta, ci din contra.Eu am doi baieti si nici unu nu e (nu cel putin nu de mine sau doctor ) decalotat.
Si da, de jucat cu ea, se joaca mai ceva decat cu jucariile , mai ales cel mic, ca e la etapa cunoasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy

ela, ma bucur ca e bine acum, dar am o curiozitate.Ce anume zici ca a iesit de acolo ? Tu o numesti mizerie, dar daca era ceva alb, ca o branza (ma scuzi de comparatie) este vorba de lubrefiantul natural, care curata acolo singur, asa cum nu trebuie sa-ti intorci ochii pe dos ca sa-i cureti , se curata singuri sau nu gasesc alt exemplu mai potrivit, cum nu iti intorci tu vaginul pe dos ca sa-l speli asa se curata si el singur.De aceea zic, si inca odata te rog sa ma scuzi, daca despre asta e vorba, nu e mizerie ci atunci cand e nedecalotat sub pielicica se face aceasta crema sa zic asa, care are rolul de curatare .Odata deslipita pielita normal ca nu mai este, si atunci rolul curatirii iti revine tie .
Aici nu se recomanda decalotarea decat atunci cand e caz medical, nu ca asa vrem noi, si in mod normal, baiatul se decaloteaza la inceputul vietii sexuale.Numai la noi in tara mai se practica aceasta decalotare fortata...e ca si cum am dezvirgina o fetita sa o spalam bine, asa e si la baieti, dar deja am iesit din subiect si nu e intentia mea sa creez discutii pro si contra decalotare, cu atat mai mult cu cat fapta e si consumata.

roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000)

Roxxy asa mi.au spus si mie cand l-am nascut pe Angelo. Sa nu-i umblu deloc la putzulik insaaa....acum pediatra a spus ca are fimoza si trebuie sa mearga la chirurg sa il vada. Maine santem programati, vom vedea ce ne spune daca este sau nu cazul sa-i umble acolo. Daca nu ma luam dupa nemti, stiam de la bun inceput ca trebuie sa trag incet, incet la fiecare baita de cand s.a nascut, nu ajungeam in situatia asta. Vorbesc in cunostiinta de cauza pt ca mai am un baiat de 25 de ani si asa am fost sfatuita de medicii romani.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput