Picasa - cum salvez foto pe CD?

Picasa - cum salvez foto pe CD? | Autor: ML

Link direct la acest mesaj

Am "burn" (salvat este corect ?) vreo 70 de foto pe un CD de pe un album in Picasa si mi-au mai ramas cateva cu care nu ma mai descurc sa le pun.
Am gasit pe Google la tutoriale asta:

http://picasatutorials.com/2010/06/burning-pictures-to-disc/

Am folosit varianta cu "Gift CD, Create", mi se pare tare greoi plus ca nu nu mai reusesc sa le salvez acum pe restul.

Aveti o varianta mai simpla sau un alt fel de a le copia (cumva sa le scot din Picasa? Intreb pt. ca pe Kodak imi este f. simplu, Picasa asta ma incurca rau de tot)?

Nu stiu sa explic mai bine, poate ma intelege si ma descurca cineva .

La tzara americana (poze)

"...went for a ride in a flying shoe..." (tot poze)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AkaManah spune:

Dai clic dreapta pe poza si ai in meniul care se deschide ceva de genul : mergi la sursa (in engleza)- nu imi amintesc exact cum ii spune dar e ceva de felul acesta. Acolo le copiezi si si le transferi unde vrei tu. Nu stiu daca e OK sa faci CD cu Picassa. S-ar putea sa le copieze intr-un format care sa nu fie acceptat de alte PC-uri sau DVD playere.

Orice adevar trece prin trei faze. Mai întâi este ridiculizat. Apoi i se opune rezistenta înversunata. Abia în faza a treia este acceptat ca fiind de la sine înteles.

"Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta."Mahatma Ghandi

Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Multumesc, m-am descurcat pana la urma, nu chiar asa cum mi-ai spus (nu am gasit pe meniu in dreapta la click ceva de genul "mergi la sursa"), dar, indirect, mi-ai amintit cum am procedat in urma cu un an cu altele ... Asa ca le-am mutat intr-un folder din Kodak si de acolo a fost simplu sa le "burn". Multumesc din nou!

Citat:
citat din mesajul lui AkaManah

Nu stiu daca e OK sa faci CD cu Picassa. S-ar putea sa le copieze intr-un format care sa nu fie acceptat de alte PC-uri sau DVD playere.

S-ar putea sa ai dreptate, renunt la CDul cu Picasa. Sper sa mearga azi la printare salvate prin Kodak.

Orice adevar trece prin trei faze. Mai întâi este ridiculizat. Apoi i se opune rezistenta înversunata. Abia în faza a treia este acceptat ca fiind de la sine înteles.

"Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta."Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AkaManah spune:

Era..."Localizati pe disc". Acum mi-am amintit. Bine ca ai reusit sa faci ceea ce ti-ai propus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Hah, l-am gasit... "Locate on disk" ii zice aici si apare si optiunea "Burn" sus. N-am incercat, dar pare ca merge.

Multumesc mult , retin si varianta asta (intre timp le-am scos pe hartie via Kodak).

Mergi la inceput