Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***331***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

chato - frumoasa poza dar sincer cred ca nu ii derajeaza deloc

olga - am uitat sa iti zic, vezi ca la kiabi au blugi f f mishto de gravida si sunt intre 60 si 80 de lei. au talia reglabila si pica f bine

+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

noi nu ne-am ferit delok de nuditate, bine nu va imaginati ca e la nudisti la noi in casa, sau ma dezbrac din ultimul dormitor si asa plek la dus...nu, insa dc se intampla sa fie prin preajma, eu fac baie cu ea, ca deh suntem fetitze, si la tac-su dc vrea sa vada ce face in baie si el este inca la dus , asta e...stie lectia cococo si pashika.deci...e mai ok asa decat sa se intrebe oare ce atarna la baietelul asta?nu-l doare?asa buba mare are?

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Apropo de dezbracat.

intr-o seara ne tineam in brate (ne tinem seara sa ne iubim putin) si imi trage de tricou. zice "tzitze".
Io; "da, ai si tu!" Se apuca si ma trage de sfarcuri. eu chiuiam ca ma durea, el radea. Si apoi pune gura si ma musca.

Am ramas masca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26
deeeeci...puneti mana si trageti un surior sau o fratioara ca tare bine o sa le prinda si lor si voua, ca toate trec si anii trec...tot ce ne ramane sunt mogaldetzele astea mici

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

e chatonika parca...bey eu nu va am pe FB numai pe Denisa, ia bagati-va voi..ca eu nu mai am lista cu numele real...eu-s oana fluieraru:-incantata!
nu de alta dar sa va mai vad sa va mai admir

Pai de ce nu iei tu frumos din lista mea de prieteni?

Mergi la inceput

Citat:

ana-maria - noi am renuntat la biberon de un an jumate pe timpul zilei si de un an pe timpul noptii. la gradi are vesnica cana cu pai, acasa bea din pahare sau cani. in deplasari traiasca porcariile gen tedi la sticle sau la cutie cu pai.

chiar cum stati la capitolul dulciuri? ca mie mi se pare ca al meu exagereaza. nu scapa ziua fara macar un "ou cu linguritza" la care nici nu deschide surpriza ia doar partea cu "mancarea"(citez) si o punguta de "bomboane pt shmecher" adica nishte m&m's pe care le pune intr-o jucarie speciala pe care cand o trage de mana lasa sa cada cate o bomboana. asta minim asa..ca mai baga si cate un nesquick bar, sau o napolitana, sau..sau sau..
pe langa baga si niste dulciuri naturale: nectarine, mere, sus de portocale...etc
nu e cam mult dulce? sotul ma cam cearta.
doar in grecia nu a mancat deloc decat fructe la greu pentru ca nu intram in magazine si nu vedea toate ambalajele alea colorate

+

Adela bea din pahar normal/cana cu pai/canutza de bebe ziua. Noaptea ii dau cu biberonul...

Dulciuri "industriale" nu prea i-am dat. Doar de vreo 2-3 ori i-am dat cate un pic de ciocolata, de-asta cere daca vede... ("tatata" se spune in adeleza), alte minuni-nu. Prajituri de casa fac bebelushabile, dar nu prea le apreciaza...

Mergi la inceput

Citat:

https://picasaweb.google.com/alexandros.luca/July222011?authkey=Gv1sRgCLTJu4W17o3keA#
ia sa vedeti ce de matze am

+

Sunt tare dulci, dau si eu vestea mai departe. Poate gasim doritori.

Denisa-Madalina fericita de http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042" target="_blank"> Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank">http://www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:

hhahhahahha Chato tu imi erai??? pai baga mama niste poze mai personale sa te recunoasca omul zau asa ca ma speriasei, facea acest kiki-miki comentarii ca si cum m-ar cunoste dar habar nu aveam cine e, sa nu mai zic ca te-am adaugat initial crezand ca esti o pritena pe care o cheama miki si pe barbati-su kiki

+

hahahaha :)) nu bag poze personale, ca-s incognito

mi-a placut tare mult cum visezi si te vezi peste trei ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Helau.

Ana, m-am nerfat si l-am sters

Cat despre olita, si al meu urla cand o vedea si nu voia sa se aseze. Miercurea trecuta l-am lasat in putza goala. Pana sambata seara a facut peste tot, pe covor, pe el, prin debara, numai la olita nu. L-am mituit cu desene ca sa se aseze pe olita, sa vada ca nu musca stiu, cam urat din partea mea... A stat un ceas la desene, pe oala, n-a facut nimic. Duminica dimineata s-a trezit si mi-a zis: "mami, pipi si caca?", i-am zis ca facem la olita, am mers si am facut. De atunci nu a facut decat la olita prin casa, afara inca nu a prins gustul udatului copacilor, numai noaptea mai pampersim.

Aris, cand am citit postarea cu likul la poze nu intelegeam ce ai tu la matze = intestine

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Neata tufete!

Dau cafà

Mergi la inceput