Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***331***
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pisigri/pisigri.jpg)
pisigri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 denisa - nu, nu mai cere de mult timp lapte noaptea. se trezeste doar ca sa vina la noi in pat daca nu e deja acolo ![]() pisigri - cand tocmai am vrut sa iti raspund ca ma gandesc si eu tot la asta ai dat edit. poate nu e neaparat un gand frumos din partea mea dar nu ma pot abtine sa nu zic in sinea mea: am un copil deosebit, frumos, destept(ca deh...puiul ciorii)chiar merita sa risc?daca nu o sa fie bine al doi-lea. parca am fost mai stresata la asta decat la primul cu ecografiile si testele. ma tot gandesc ca poate imi da Dumnezeu o palma ca mi-a dat saracul in copilul asta tot ce se putea mai bun si eu am vrut mai mult. dupa care imi trece si imi dau seama ca aberez, ca exagerez si ca deja compar copii intre ei ceea ce e o prostie pe care mi-am propus sa nu o fac. dar probabil ca sunt normale si trairile astea, cred ca si o suta de copii daca am face tot ne-am teme de ce e mai rau si asta pt ca suntem constiente ca nu toate sunt roz pe lumea asta, dar nici nu putem sa traim ca in povestea cu drobul de sare. eu am zis mereu ca aia care nu se informeaza si nu stiu prea multe sunt mai fericiti si mai relaxati, dar deh...ne putem abtine? chato - hei, bravo. felicitari pentru decie si multa bafta sa gasiti ajutor si sa se rezorve rapid. hhahhaha nu imi vine sa cred ca la ultimile noastre discutii schimbam impresii despre sterilete ![]() ![]() ![]() |
Aris, sa nu te superi pe mine. Am editat pt ca nu am fost convinsa ca am formulat suficient de inspirat...
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bebe_shtrumf/bebe_shtrumf.jpg)
bebe_shtrumf spune:
e chatonika parca...bey eu nu va am pe FB numai pe Denisa, ia bagati-va voi..ca eu nu mai am lista cu numele real.
..eu-s oana fluieraru:-incantata!
nu de alta dar sa va mai vad sa va mai admir
la noi dulciurile tic-tac pe zi, acadea linge de 4 ori cocote-cioco adika rar, praji de casa si inghetata yoc.www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/chatonel/chatonel.jpg)
chatonel spune:
citat din mesajul lui Ela78 Si care-i problema daca mananca multe banane? Elena, ![]() ![]() |
pai se ingrasa de la ele, nah
![](icon_smile_big.gif)
![](images/user_woman.png)
Anaan spune:
Salutare!
Chato, nu stiu ce sa zic de purtatul exemplar cu puiutii, ca ai mei caini au omorat un pisoi din prea mare entuziasm in joaca cu el. Oricum, Aris mi-ai facut o pofta incredibila de pisici, nu sa le mananc, sa le am. Eu cam toata viata mea am avut minim o matza, doar de vreo trei ani nu mai am.
Andiaroro, si Andrei e mare iubitor de servetele: trebuie sa le facem cumva cunostinta celor doi tovarasi de zi de nastere, ca-s cam suflete pereche.
Ilinca, "caiaia"=scris...da, stiu, gulieza e o limba complicata!Bravo pentru notele grozave!
Azi mergem la petrecerea unei fetite de trei ani, asa ca avem viata mondena
Nou obicei al Guliei: cand are chef de povestit, dar n-are cu cine - ca eu mai cad rapusa de debitul lui verbal- face comparatii intre mine si el: "Anei volbeste, mama nu volbeste", "Anei melge, mama nu melge", "Anei nu face nani, mama face nani"...si uite-asa si cate doua ore. Azi dimineata l-a admirat pe H. cand se pregatea de serviciu si apoi a venit sa-mi relateze faptele: "Tati spaat pe dinti, tati spaat pe fata, tati cucut(=facut) cu deodoant, tati facut cu parfum...mult parfum"...oare sa ma ingrijorez ca-i tati cam pedant?
Anaan spune:
Aris, cand e vorba de al doilea copil, exact temerile astea le am si eu: daca nu-i sanatos?!, daca vreau prea mult de la viata?! etc....totusi, tind tot mai mult sa-mi iau inima-n dinti!( mai bine zis in "dinti", ultimul"I" fiind "I" din "A", dupa cum zice Andrei,care parca-i si el pui de moldovean)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aris26/aris26.jpg)
aris26 spune:
bai nene n-am facut nimic azi. ma simt si prost ca am dus copilul ala la gradi si eu am frecat menta. ma rog, nu ca ar trage saracu la jug acolo
ma consolez doar cu gandul ca nu o sa ma mai intalnesc cu clipele astea pentru inca 2 ani de acum incolo
oricum celor care v-am facut chef de burta, eu zic: go for it!
cugetam eu asa prin bucatarie ieri...eu faceam mancare, in casa era ordine ca nu ajunsese piticul sa faca jaf, copilul la gradinita, mai aveam o ora pana sa il iau si urma sa am timp sa fac si un dus in liniste si mi-am dat seama ca peste 3 ani(ce inseamna 3 ani din viata noastra...)o sa fiu tot asa de relaxata, cu doi copii mari. ba poate chiar mai relaxata pt ca o sa vina acasa si o sa se joace/certe intre ei si peste ani si ani cand noi nu o sa mai fim o sa se aiba unul pe altul(asa cum am avut-o eu si o am pe sora-mea langa mine cand mi-e cel mai greu)...si uite asa visam eu cu ochii deschisi spaland o farfurie...si eram tare fericita.
deeeeci...puneti mana si trageti un surior sau o fratioara ca tare bine o sa le prinda si lor si voua, ca toate trec si anii trec...tot ce ne ramane sunt mogaldetzele astea mici+
edit: pana si vanghelie este invidios pe asa o exprimare
bine ca imi mai arunc un ochi macar din cand in cand
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ilinca_M_p_/Ilinca_M_p_.jpg)
Ilinca_M. spune:
citat din mesajul lui aris26 eu sunt o tipa destul de cu picioarele pe pamant dar se pare ca am si o latura mistica ![]() ![]() ![]() |
Asta este chiar specificul Scorpionului
![](icon_smile.gif)
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
aris26 spune:
hhahhahahha Chato tu imi erai??? pai baga mama niste poze mai personale sa te recunoasca omul zau asa ca ma speriasei, facea acest kiki-miki comentarii ca si cum m-ar cunoste dar habar nu aveam cine e, sa nu mai zic ca te-am adaugat initial crezand ca esti o pritena pe care o cheama miki si pe barbati-su kiki
bebe-strumf - te cautam acum, probabil tot asa nu am recunoscut numele sau poza...ca ma vedeti, am devenit cam crizata
pisigri - mi-am dat seama, in plus de asta te-ai gandit ca numai asta nu aveau nevoie sa auda urechide sensibile de gravida ale anoastre...etc...nu te-am inteles gresit, am vrut doar sa iti spun ca e normal ce simti, sau ma rog..in masura in care si eu ash fi normala. oricum, mai e cel putin una care simte porcariile astea
anaan - hahahahha vai cat de bine cunosc vorbitul asta de dragul de a se auzi
al meu la o insiruire asemanatoare cu asta a adaugat: cucul lu' tata doarme
chiar voi cum procedati cu dezbracatul in fata copiilor? eu la inceput ma cam feream si am observat cat de curios ma tragea de bluza sa vada in sutien, la un moment dat am inceput sa ma feresc din ce in ce mai putin, acum nu mai are nici o treaba, nu prezint nici cel mai mic interes, cu exceptia laptelui ala pe care tot asteapta sa il produc, nu facem baie impreuna cum face cu ta-su dar nici nu ma ascund cand ma dezbrac.
taica-su nu s-a ferit niciodata de el.
habar nu am cum e mai bine, sper sa nu arunce freud cu roshii in mine+
aris26 spune:
hahahahhaha dupa ce am scris-o exact asta am gandit si eu
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Asta este chiar specificul Scorpionului ![]() I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
![](copilas.gif)
![](gravida.gif)
Anaan spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui aris26 hahahahhaha dupa ce am scris-o exact asta am gandit si eu
![]() ![]() |
Subscriu! Exact asa-s si eu!